Måned #19

Outfit of day #320

Outfit of day #320Outfit of day #320Outfit of day #320Outfit of day #320Outfit of day #320Adlinks:
Ganni
cardigan (HERE) – Ganni dress (HERE) – Ray-Ban wayfarer sunglasses (HERE) – Ottoman Hands bracelet (HERE) – Gestuz boots (HERE)

Jeg tror virkelig, at disse bare ben synger på sidste vers nu… jeg købte i hvert fald strømpebukser i går, så det må være et tegn på at jeg er ved at være mentalt klar til dem. Det er en sjov ting som at jeg har med sokker og strømper generelt. Jeg føler mig næsten små-klaustrofobisk i dem og om vinteren jeg smider mine sokker som det første, når jeg kommer hjem. Jeg har det bare bedst i bare fødder. Virkelig weird. Folk jeg kender kommenterer også altid på det om vinteren, haha.

Outfittet her er fra ferien på Møn. Min cardigan er ny og jeg eeeeeelsker den. Jeg bruger den nærmest som en kortærmet overgangs”jakke” for tiden. Senere hen bliver den nok bare en cardigan 😉 Den er fra samme kollektion (dvs. AW13) og i samme materiale som den strik jeg har på her.
Mine støvler er forresten lige blevet nedsat, så der kan spares noget på dem nu lige HER
Og Ganni-kjolen er helt gakgak nedsat også. Den koster nu kun £16, hvilket er ca. 150 kr lige HER. Jeg har den også på her, hvor jeg har stylet den med et bånd i taljen.

Another outfit from my vacation at the island of Møn. My Ganni dress is on great sale right here. But there’s only a few sizes left so hury!

bloglovin

5 kommentarer

 • Theresa

  Jeg er også fan af bare tæer året rundt! Gør det samme og smider strømper så snart jeg er hjemme 🙂 Og smukt billede, er vild med farverne i kjole, cardi sammen med baggrunden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha dejligt jeg ikke er den eneste med de “tendenser” 😉 og mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Og meget apropo så har jeg fundet og vasket dine glimmer sokker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha! Se selv, jeg lægger ikke mærke til når jeg mangler dem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig et fint outfit! Har efterhånden set den kjole et par gange, og med prisen nu er jeg virkelig fristet, men jeg tror allerede jeg har shoppet for mere end rigeligt de sidste par måneder (eller det ved jeg, for vi vejede det hele i går…) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måned #19