Outfit of the day #337 (nytårsoutffitet)

FerieiForum: Mine rejseplaner for 2015

FerieiForum: Mine rejseplaner for 2015FerieiForum: Mine rejseplaner for 2015FerieiForum: Mine rejseplaner for 2015FerieiForum: Mine rejseplaner for 2015

Et nyt år betyder også et helt nyt rejseår. Hvor mange, hvorhen og hvornår ligger helt åbent – og jeg elsker sådan at begynde at forme året i rejser. Den første rejse er jo på plads: Vi starter året ud med en uge til Kap Verde her i næste måned. Udover den ligger intet fast endnu (overhovedet!), men vi snakker meget om en 4-5 dages tur i påsken. Muligvis tilbage til Como Søen i Italien, men vi har også snakket om andre europæiske byer som Prag, Budapest eller et gensyn med London, med en afstikker til Oxford, hvor vi har flere venner der bor pt. Jeg har, efter to ret gode somre herhjemme og det der global opvarmning, overvejet om det er dumt at vi rejser 2-3 uger i streg i sommerferien. Måske skulle man nøjes med en uge somewhere i sydeuropa og så ellers være hjemme og nyde den danske sommer? Jeg ville gerne til Skagen igen, men vi snakker faktisk mest om at gentage vores tur til Møn – bare i lidt bedre vejr 😉 Den uge vi så skulle bruge udlands har vi ikke rigtig snakket så meget om. Jeg overvejer mest en græsk ø (jeg har stadig kun været på det græske fastland (Athen), men aldrig en af øerne), mere Italien eller et gensyn med Cypern. Hvis ikke vi tager til London/Oxford i påsken, så kunne det være et godt bud på en efterårsferie. Dog kan det sagtens være at vi dropper efterårsferie, da jeg ville gerne vil rejse i julen i år. Jeg gad virkelig godt tilbage til USA. Det kunne fx. være julen nord på med sne og så nytår i for eksempel Florida med sand mellem tæerne. Åh, det ville være nice!

Som I kan høre er jeg fuld af (mange) gode ideer, men hvis man savner inspiration og er nysgerrige på de mange tilbud der findes, så afholdes der i weekenden d. 17.-18. januar Ferie i Forum (begge dage fra 10-17). Det er en feriemesse, hvor der er masser af rejseinspiration, fokus på gastronomien når vi rejser og mange aktiviteter. Har I set programmet “Kurs mod fjerne kyster”? Jeg slugte programmet råt (min indre nomade går helt i koma over den slags rejsprogrammer, hvor folk bare følger deres drømme). Mikkel Beha er tilstede til Ferie i Forum både lørdag og søndag på messen, hvor han viser billeder og fortæller en masse af det man ikke så i programmerne. I kan læse lidt mere om det lige her.

Har I lagt nogle planer for rejser i 2015 endnu?

Indlægget er sponsoreret af Ferieiforum.dk

It’s the beginning of a new year and that means I can start making plans for travels. I’m going to Cape Verde in February and we’re talking about taking a long weekend during Easter. Maybe Budapest and going back to Lake Como in Italy?

bloglovin

12 kommentarer

  • Julie

    Rejser er også bare det bedste i verden! Jeg tæller dagene til jeg skal tilbringe sidste weekende i januar i Paris.
    Jeg leger også lidt med tanken om en afstikker til San Francisco i foråret.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      San Fran lyder fedt! Der vil jeg gerne hen på et tidspunkt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Jeg rejser til Edinburgh i næste weekend. Vi var på vej til at bestille en tur til London, men smukke billeder, kortere vej fra lufthavn til centrum (12 km), billigere hoteller, byen kan ses fra gåben og at Harry Potter blev skrevet i byen gjorde at valget faldt på Edinburgh. 😉 Så god start på et nyt år for os 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Uh Edinburgh står også på min liste over steder jeg gerne vil hen! Min søster har været der og hun er mega fan, og nu har hun fået meget ret interesseret i byen også 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Uh, det lyder ikke dårligt. Vi overvejer Vietnam i år. vi har rejst meget i Asien med rygsæk – elsker deres kultur og de meget varierede oplevelser, som hvert land byder på. Vi har været i Vietnam før, og det var det smukkeste (14 måneder når vi rejser), hvilket bliver ret spændende at prøve…. Vi vil gerne vise hende verden allerede fra nu af 🙂 Vi havde hende med på chartertur, da hun var 4 og 7 måneder, og det gik SÅ godt med flyture osv., så vi håber på det bedste selvom det bliver en helt anden rejse end vores “normale” backpacker-ture 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Vietnam er også på min must-see liste! Det er pt det land i Asien jeg helst vil til, tror jeg.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, du fik lige prikket yderligere til min rejselyst! Jeg elsker Kurs mod fjerne kyster, og jeg har sådan lyst til at sejle jorden rundt, når jeg ser det (når jeg lige har lært at sejle, selvfølgelig). Om ikke andet vil jeg i det mindste et sted hen hvor jeg kan dykke igen! Det gad jeg godt gøre i 2015! Vi er pt. lidt i tvivl om vi skal spare op til noget til sommerferien eller om vi skal vente lidt længere og spare op til lidt mere 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sasha

    Har et par ture i ærmet som ligger rimelig fast, de skal bare bestilles og det drejer sig om 6 lande i Asien som skal udforskes.
    Derudover kunne det være lækkert med at komme væk til jul (der er laang tid til dog og kun på tegnebrættet, min kæreste skal lige overtales først;) )
    Desværre tror jeg ikke jeg slår rekorden for 2014 med 13 besøgte lande fordelt på 3 rejser (10 nye jeg ikke havde oplevet før)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Wow det var også super mange nye lande! Jeg gad også godt et nyt land i år.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Jeg rejser den 1. marts på jordomrejse hvor jeg skal til Sydafrika, Kina, Australien, Fiji og USA – glæder mig helt sindsygt ! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Åhh jeg er misundelig!!! Det lyder godt nok fedt 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina H.

    Jeres ferieplaner lyder godt – følger spændt med hvad I ender med resten af året, ud over Kap Verde der i forvejen er planlagt. Der vil jeg gerne hen til engang.

    I øjeblikket befinder jeg mig i Brasilien, på en 6 ugers backpacker tur, skal desværre hjem den 30. januar. Der er bestilt rejser til Budapest i påsken, og så en forlænget weekend i Barcelona i maj.
    Jeg skal måske deltage til en døve-verdenskongres i Tyrkiet i sommer. Og så ligger det lidt løst hvad der sker til efteråret – om der er plads til endnu en forlænget weekend. Der er blevet snakket om at rejse en uges tid i julen sammen med mor.
    Til trods af at jeg er en smule væk i år, skal jeg også spare op til en større rejse i starten af 2016, da der har jeg og min kæreste været sammen i 10 år og vi vil gerne 2-3 uger væk. Vi snakker om Vietnam, Cambodja elle Mexico. Eller USA.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #337 (nytårsoutffitet)