Vi ses i 2015!

Outfit of the day #337 (nytårsoutffitet)

Outfit of the day #337 (nytårsoutffitet)Outfit of the day #337 (nytårsoutffitet)Outfit of the day #337 (nytårsoutffitet)Outfit of the day #337 (nytårsoutffitet)Outfit of the day #337 (nytårsoutffitet)Outfit of the day #337 (nytårsoutffitet)Adlinks:
ASOS dress (HERE) – Line&jo ring (HERE) – Gina Tricot earrings – Christian Louboutin pigalace heels (HERE)

Hej 2015! Jeg elsker starten på et nyt år… det er friskt og alt virker som om det er fuld af muligheder. Jeg var ikke helt så optimistisk, da jeg vågnede i går. Der var jeg overbevist om at jeg skulle dø de første par timer jeg var vågen. Lad mig bare sige, at det var en god nytårsfest 😉 Jeg kom i seng kl. 5.30 og Bella vågnede kl. 08. Til gengæld var hun skide sød hele dagen og sov en god lang eftermiddagslur. Tim og jeg snakkede om i går, at det uden tvivl var den bedste nytårsaften siden jeg blev gravid. Det var også det første nytår i 3 år, hvor jeg kunne drikke mig fuld (ikke at det alene gør om aftenen er god, men det hjælper på det 😉 ). Sidste år ammede jeg jo stadig og forrige år var jeg pænt meget gravid 😉 Se forresten lige outfitbillederne fra sidste år her… der er godt nok ske noget med min krop siden da, hva’? Det er faktisk ret vildt. Det var i øvrigt de billeder der gjorde, at jeg tænkte “Nu må du igang”. Og det kom jeg da virkelig! I år elsker jeg disse billeder, så dem vil jeg glæde mig til at hive frem næste år.

Mit outfit blev helt som planlagt min nye kjole fra ASOS, og så kunne jeg næsten ikke andet end gå det nye år i møde i andet end mine Louboutins 😉 (Jeg har i øvrigt lovet mig selv, at så snart det med det nye job er fuldstændig 100% på plads, så skal jeg have et par nye Loubs. Gerne nogle nude, som i indlægget her). Kjolen er såååå smuk og sindsygt flatterende. Selvom vi kun var 8-9 voksne nytårsaften, så svømmede jeg nærmest i komplimenter omhandlende kjolen (Tim er fuldstændig tosset med den!). Den skal SÅ meget pakkes med til Kap Verde i næste måned! Mine negle er Oriflame neglelak nederst og Ciate glimmer neglelak ovenpå.
Nå, nu vil jeg gøre mig klar til træning med min veninde. Godt nok slappede jeg max af i går (og fik kørt junk ned til den store guld medalje), men den her krop kom ikke af sig selv, og derfor vil vi op og svede en masse i et par timer. Der kommer indlæg om selve vores nytårsaften også 🙂

My outfit New Years eve where I said hello to 2015 wearing my new, super beautiful dress from ASOS and my Christian Louboutin pigalace heels. I really loved my outfit that night and I got a lot of compliments for the dress.

bloglovin

34 kommentarer

 • L

  Flot flot kjole (har den nemlig selv, hehe). Jeg kan sidde og stirre på mønstret, fordi det er så pænt!! Elsker det! Du bærer den godt.
  Jeg er nysgerrig på hvad du havde under? Kørte du uden bh? Jeg lan ikke helt finde en løsning, som holder max..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg havde en sort BH på som man så bare kunne ane på ryggen. Det synes jeg fungerede fint 🙂 Og tak, det er nemlig en så smuk kjole 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  Hej Jeanett, Ih hvor er det bare en utrolig smuk kjole, og perfekt valgt til nytår.
  Hvordan er den i pasformen? Jeg synes nemlig nogen gange at ASOS løber lidt små i størrelsen i deres egne brands. 🙂

  Godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er helt enig med dig i forhold til størrelserne på ASOS – men den her er ret normal. I hvert fald slet ikke lille!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kjolen er bare så flot til dig og elsker dine flotte nytårs negle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Du ligner en million Jeanett, hold op hvor klæder den kjole dig fantastisk godt. Godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Nøj, hvor ser du godt ud – kjolen er så flot og klæder dig helt vildt! Og der er godt nok sket meget på et år! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg blev faktisk også selv lidt overrasket over hvor meget der er sket. Det er virkelig dejligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  WOW! Du ser så godt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sanne degnegaard

  Hvor er den flot til dig!
  Må jeg spørge hvilken størrelse du har taget? og er stoffet tyndt eller tykt, og er der stræk i?
  Godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Selvfølgelig! Tyndt stof med en smule stretch. Jeg har en UK12 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne Degnegaard

   Åh, havde håbet det var lækkert tykt stof der ku holde lidt inde på det hele, he he 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe nej det er det desværre ikke 😉 Men det er til gengæld noget ret behageligt stof at have på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Rigtig fin. Er den almindelig i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja det synes jeg. Den er i hvert fald ikke lille!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare så godt ud!! 😉 Den er bare så pæn til dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Hvor er det bare lækkert at du virker bund-glad!! Jeg er KÆMPE fan af dine negle – synes det er noget af det pæneste jeg har set længe og drømmer nu om glimmer i baljevis! 😀 Rigtigt godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe tak, jeg er også ærgerlig over at det primært er nytår man putter glitter på neglene 😉 Jeg vil have mere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Gud hvor er det en smuk kjole og den klæder dig bare rigtig godt! Jeg er kun 20 år og langt fra din hverdag, men elsker underligt nok at følge med alligevel haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak L! Og jeg er glad for at du har lyst til at læse med herinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow hvor er den kjole bare flot! Og så sidder den bare perfekt på dig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeeej hvor er du flot!! Lyset er godt nok også fint på de her billeder – og det samme er dine negle! Nu ærgrer jeg mig lidt over at jeg har sat mig for at holde neglelaksfri i mindst én uge =/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taaaak Laura! Jeg synes også at vi fangede et vildt fint lys! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signr

  Det er et rigtig fint foto – det klæder dig altså at have kjoler på, der er lidt længere end midt på låret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, det er virkelig noget af en kjole! Du ser skide godt ud! 🙂 Jeg ser frem til at høre mere om dit nye job 😉 (hvis du vil dele det selvfølgelig)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Natasha! Og det vil jeg gerne… jeg vil bare gerne lige igang først 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor er den kjole altså smuk til dig!
  Ville næsten ønske at du havde brugt det nederste billede her til din header, det er virkelig et godt billede! 🙂 (og dermed ikke sagt, at jeg ikke kan lide din nuværende header 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Anne! Men sjovt mht headeren – jeg kan selv meget, meget bedre lide det billede på headeren end det her 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi ses i 2015!