Et af mine favoritbilleder fra ferien: Vaina ørken

Bella i ny kjole fra Molo

Bella i ny kjole fra MoloBella i ny kjole fra MoloBella i ny kjole fra Molo
Adlinks:
Kjole fra Molo HER

Som jeg nævnte i indlægget her, så købte jeg en del nyt sommertøj til Bella lige inden vi tog afsted. Hun vokser jo stadig i et tempo der gør, at hun skifter tøjstørrelse min. hvert halve år, så sommertøjet fra sidste år duer ikke til sommer (og meget af det duede allerede ikke nu). Jeg købte blandt andet den her kjole fra Molo. Printet er så fint og minder mig om noget Stella McCartney Kids lavede nogle sæsoner tilbage. Og så elsker jeg drop-waist kjoler til små piger. En model der oftest er langt mere flatterende på små piger end voksne kvinder, if you ask me 😉 Den er ret normal i størrelsen: jeg har købt den i str. 92, så hun kan passe den til sommer, og den er lidt stor til hende, men hun er heller ikke helt en str. 92 endnu.

Jeg overvejer lidt om Bella skal have flere ting fra Molo i samme print. Der er også denne kjole her.
Kjolen hun har koster 279 kr HER

Before going on vacation I bought some new summer items for Bella. This dress from Molo was one of them.

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et af mine favoritbilleder fra ferien: Vaina ørken