Forår, chokolade og weekend

De bedste pencilskirts (perfekte til arbejde!)

De bedste pencilskirts (perfekte til arbejde!)
Adlinks:
Navy HER – Green HER – Sort HER – Bordeaux HER

Jeg vil rigtig gerne køre en klassisk “office” stil på arbejdet med pencilskirts og skjorter/fine bluser (til dels også kjoler). Derfor er jeg godt i gang med at fylde mit walk-in med især pencilskirts, fordi det er ikke noget jeg havde super mange af i forvejen. Jeg er faldet over disse på ASOS og de er virkelig, virkelig gode. De er pæne, har en perfekt længde (også så de ikke bliver for korte, når vi endelig kan smide strømpebukserne) og så er de ret billige! (ca. 200 kr stykket). De er så gode, at jeg må indrømme, at jeg allerede har købt alle 4 farver. Den blå glæder jeg mig især til at have på sammen med denne smukke skjorten (skjorten er ikke ankommet endnu). Det er et ret fint og forårsagtigt arbejds-outfit!

Nederdelene koster  £22 stykket og kan købes HER, HER og HER.

I want to have a real classic office style at work with pencil skirts and shirts. That’s why I’m trying to buy more pencil skirts since I don’t have that many right now. These are so pretty and very cheap! I’ve already bought all four colours! I also bought this shirt.

 photo instagram-banner-miss-jeanett-bruger-missjeanett-blogger-nike copy_zpsrrrnw71f.jpg

bloglovin

3 kommentarer

 • Uh – må vi se dem på? 😀 Jeg elsker virkelig pencilskirts, men jeg har stadig til gode at finde en model, der passer en bred røv og smal talje. 🙁 De sidder altid elendigt på mig – enten flyver de i taljen eller også strammer de så meget om røven, at jeg kommer til at se alt for presset-sammen ud. Har det virkelig. Har så meget overvejet at købe et, der er for stort, og så få en skrædder til at sy det ind i taljen. Men det er sgu heller ikke billigt … Suuuk!

  Men vil vildt gerne se dem på! Er sikker på, det er mega hot til dig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julia

  jeg har fundet dem på udsalg nu! Men tænkte hvad størrelse har du den i? og ved du så hvad den måler i taljen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har dem i UK 12 og kender ikke mål, desværre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forår, chokolade og weekend