Sommerbryllup ved Mossø

Bolig: Fede lamper

Bolig: Fede lamper
Adlinks:
1/ House Doctor HER   2/ House Doctor HER   3/ Normann Cph HER
4/ Secto Design HER   5/ House Doctor HER

Fra næste uge af, og tre uger frem, holder jeg sommerferie og derfor har jeg besluttet endelig at få gjort noget ved mit projekt ved vores trappe, som jeg bloggede om her. I det projekt hører der også en ny lampe oppe for enden af trappen. Den som hænger der nu, er en de tidligere ejere af huset efterlod, og uden at fornærme nogen… så er den virkelig ikke pæn. Jeg ville gerne have en ny, som er ret moderne og lige nu kigger jeg på disse fem. Jeg er ret vild med både nr. 2 og fra House Doctor nr. 5. Nr. 1 er også ret så fin, men fordi der er en lem til loftet lige der, hvor lampens skal hænge, så vil det være mest praktisk med en lampe der hænger på væggen. Jeg tror, at det skal være nr. 2!

Jeg har forresten lige lagt lidt nyt på min Tictail HER, så kig forbi!

From next week I’m having my summer vacation and I decided to do something about this project. For that I need a new lamp too and I’m considering these five. No. 1, no. 2 and no. 5 are my favorites!

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerbryllup ved Mossø