Pigelørdag

Outfit of the day #355

Outfit of the day #355Outfit of the day #355Outfit of the day #355Outfit of the day #355Adlinks:
River Island knit – Selected Femme skirt (HERE) – ASOS bag – Ray-Ban “wayfarer” sunglasses (HERE) – Line&jo earing – ZARA shoes (similar)

Vi skulle ret sent ud at spise denne aften i Palma (restauranten åbnede først klokken 19). Eller, det er i hvert fald sent, når man har et lille barn. Før Bella ankom, da var det overhovedet ikke sent og typisk spiste vi kl. 19.30 – også herhjemme i Danmark i hverdagen. Nå, men vi skulle som sagt ud lidt sent og derfor havde jeg taget en strik på, da jeg tænkte, at det ville blive køligt i løbet af aftenen. It didn’t og jeg havde det mega varmt med solen lige i ægget under hele middagen. Men det så da pænt ud til min nye nederdel fra Selected Femme 😉

Restauranten kommer der mere om i min Mallorca Guide. Den var nemlig rigtig god!

I over did it when I wore a knit to dinner on one of the nights in Palma, Mallorca. I thought it would get chilly when the sun went down… it didn’t.

Outfit of the day #355“A casa Mia” som vi spiste på den aften. Spansk møder italiensk. Bella er i øvrigt i den HER kjole fra WHEAT (er det ikke sødt, at tjenerne kom med ekstra puder, som Bella kunne sidde på?)

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pigelørdag