Sommerferie på Samos: har I gode tips?

Vinder af Appesize-konkurrence

Vinder af Appesize-konkurrence

Vi runder lige fredagen af med en god nyhed til en af jer. Nemlig med vinderen af Appesize-konkurrencen. Jeg kan læse mig frem til, at vi er rigtig mange der falder i snack-fælden sidst på eftermiddagen. Det er noget jeg vil prøve at huske mig selv på, næste gang jeg er fristet på det tidspunkt. Be strong, Jeanett! Jeg har haft dem med i tasken de sidste par uger og det har faktisk “hjulpet”. Jeg har endda præsteret at sige nej til kage to gange på jobbet, fordi jeg havde noget andet at gnaske på. Ens rygrad er stærkere, når man ikke er ved at gå sukkerkold 😉

Vinderen er… Line S! Stort tillykke! Du får en mail i løbet af weekenden.

Desuden vil jeg minde jer om, at koden JEANETT10 stadig giver 10% på jeres ordre hos Appesize. Den gælder indtil i morgen og I kan shoppe her.

Indlægget er sponsoreret af Appesize

The winner of my Appesize competition is… Line S! Congrats!

bloglovin

1 kommentar

  • Line S

    Ej, det er jeg glad for! Hvis det altså er mig 😀 Der kan jo være flere der hedder Line S!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie på Samos: har I gode tips?