Outfit of the day #361

12 lækre badedragter

12 lækre badedragter12 lækre badedragter
Adlinks:
1/ L’Agent HER   2/ ASOS HER   3/ River Island HER
4/ ASOS HER   5/ ASOS HER   6/ ASOS HER
7/ ASOS HER 8/ ASOS HER   9/ ASOS HER
10/ Oh My Love HER   11/ River Island HER   12/ ASOS HER

Selvom vejret i dag ikke er stransvejr, så skulle det vist komme igen og mange af os skal jo nok også på ferie. Så det er lige tid til at kigge på lidt badetøj! Badedragter har i mange år for mig været utrolig usexede. Det handler nok også om, at der bestemt er sket noget indenfor designet af dem. Jeg startede ud med at købe badedragter lige efter jeg havde født. Og det var primært for at gemme maven. Nu har jeg egentlig ikke det store behov for det længere, men jeg er i mellem tiden blevet ret stor fan af badedragter! Jeg er især ret stor fan af modellen som nr. 2, nr. 4, nr. 7 og nr. 9; stropløse med skåle! Man får ingen tanlines på overkroppen og de er bare rare at have på. Jeg har allerede nr. 2 og så har jeg netop klikket nr. 9 hjem. Dem har jeg tænkt mig begge at vimse rundt i nede på Samos 😉 Hvis det er til nogen hjælp, så har jeg dem alle i str. UK12/D-DD. Nr. 1 og nr. 6 ville også være gode kandidater, hvis jeg skulle have flere.

Hvordan har I det med badedragter? Go or no go?

I’ve become a big fan of strapless swimsuits like no. 2 and no. 9. I’ve just bought no. 9 and can’t wait to use it on Samos next week!

bloglovin

1 kommentar

  • Jeg er faktisk efterhånden også mest på badedragter. Generelt er jeg nok ikke så meget fan af badetøj, fordi jeg overhovedet ikke har det godt med min krop. I mange år har jeg dog alligevel bare haft en bikini – uden at bruge den til andet end vores ture ud i verden. Strandmenneske herhjemme bliver jeg nok aldrig (igen) 😉 Det var jeg da jeg var barn, men ikke længere. Nu har jeg så lige købt en badedragt igen, fordi jeg tænker det er smartest når vi skal dykke i Asien – men der kommer shorts på ligeså snart vi er oppe af vandet, så lårene kan komme væk, haha.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #361