Min træning: Det der holdtræning...

Billeder fra brylluppet i lørdags

Billeder fra brylluppet i lørdags

Jeg har været til en del bryllupper i løbet af de sidste par år, men dét i lørdags, var ultimativt den sjoveste fest so far. Hold nu op, hvor er det længe siden jeg har grint så meget! Det stak helt af med udendørsfest, hvor deleflasker af champagne gik på omgang, der blev drukket (alt for mange) shots og danset til jeg pludselig ikke havde det så godt mere 😉 Jeg kan bare ikke holde til det samme post-barn, dammit. Der skete dog ikke mere end jeg bare sad og suttede lidt på en flaske danskvand indtil vores ride hentede os, men hovedet var godt svimmel næste dag.

Vielsen foregik nede ved Odense Å og det var borgmester Anker Boye, som stod for den. Efterfølgende var der en pause, som vi brugte på at tage hjem til Bella og jeg fik skiftet tøj. De to smukke unge mennesker har mødt hinanden i DSU (Danmarks socialdemokratiske ungdom), så det var naturligt at festen skulle foregå på Gadsbølle – DSUs kursusejendom her på Fyn (det har tidligere været en skole, men er blevet renoveret). Bordplanen var genial, så vi sad med en masse dejlige mennesker, som vi kendte godt og som vi har festet med i mange år. Stemningen var høj allerede fra starten af! Det er en ting som jeg allerede har noteret mig til vores bryllup (nej, der er stadig ingen dato 😉 ): bordplanen skal laves efter hvem der kender hinanden og som har det sjovt sammen. Min erfaring er, at det der med at blande alle, så de kan lære hinanden at kende, er en dårlig idé, hvis man vil sikre sig en god fest. De bedste fester for mig som gæst, har været dem, hvor jeg har haft det sjovt fra jeg satte mig ved bordet. Maden blev lavet af restaurant No. 61, og var virkelig lækkert! Virkelig en fantastisk aften.

Mit outfit til vielsen kan I se lige HER, og outfittet fra festen om aftenen (i denne kjole), dét kommer på bloggen i morgen! Nu vil jeg have mig noget frokost… jeg er helt sløv (på den gode måde) efter en fantastisk omgang yoga her i formiddags. Jeg har i øvrigt lige lagt en MASSE på min Tictail shop lige HER.

Here’s some pictures from the wedding I attended on Saturday. It ended up being the best wedding party I’ve ever been too! I danced all night and ended up being very drunk 😉 The ceremony was held in Odense at the stream and performed by the mayor Anker Boye. You can see my outfit from the ceremony here and my outfit from the dinner/party will be on the blog tomorrow.

Billeder fra brylluppet i lørdagsTillykke <3

bloglovin

5 kommentarer

 • Malene

  Er SÅ enig i det med bordplanerne! Synes altid det starter med akavethed og for mange høflighedsfraser, når man skal sidde ved folk man ikke kender – endnu værre, hvis man ikke engang må få plads med sin partner! Så hvorfor ikke starte aftenen med højt humør fra start? Så kan man altid mingle med andre senere på aftenen, når isen er brudt og stemningen er blevet mere uformel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Helt helt enig. Ja, for ikke at snakke om de tusinde “nå men hvad laver du så?” og “hvordan kender du brudeparret?”-samtaler man har :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Argh, ville ellers gerne have haft snitterne i din Selected Femme-kjole.. Ville så’n ønske, at de bare forsvandt fra din Tictail når de blev solgt, så man ikke blev så skuffet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det gør de desværre ikke – jeg skal selv ind manuelt og fjerne dem. Og det gør jeg ikke lige hele tiden (og kan også kun fra computer)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jeg tænkte nok, at det var sådan noget – og det forstår jeg sagtens, at du ikke kan gøre 24/7.. 🙂

   For øvrigt et godt råd med bordplanen – sidder og nørkler med selvsamme pt. (eller udkast til – man kan jo lige så godt overveje det, når nu man “forhandler” om bryllupsgæstelisten), og vil klart tage din betragtning med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min træning: Det der holdtræning...