"Hvornår skal Bella have en lillesøster?"

Outfit of the day#370

Outfit of the day#370Outfit of the day#370Outfit of the day#370Outfit of the day#370Outfit of the day#370
Adlinks:
MbyM knit (HERE) – Ganni skirt – DKNY “gansevoort” bag (HERE and HERE) – Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE) – ZARA shoes

Jeg er i gang med at lave et indlæg med guide til “Stockholm på 24 timer”, og i den forbindelse opdagede jeg, at jeg havde glemt et outfit fra derfra! Vejret var meget omskifteligt, da vi var der, så jeg havde en varm strik, men fin nederdel på. Det er et outfit som er ret nemt at kopiere: den fine nederdel gør at man føler sig pæn, men en blød strik gør det behageligt. Og jeg peppede det yderligere op med rød læbestift (verdens bedste læbestift. Farven “Personne en rouge” og kan købes HER) og lidt flet i håret. Min hvide strik er iøvrigt sat ned lige HER (jeg har den i M/L).
Er outfittet her iøvrigt ikke næsten en tro kopi af dette outfit, som jeg havde på sidste år? Lidt sjovt at se, at man gentager nogle outfits igen.

Nå, træningstøjet venter og det samme gør en veninde, som jeg skal træne med. Jeg har fået planlagt det lidt dårligt, så jeg skal også træne to (!) gange i morgen, så må hellere lade være med at gå for meget amok i dag. Kryds lige fingre for, at det der planlagte skybrud i Odense ikke rammer PRÆCIS som jeg sætter mig op på cyklen. Tak 😉

I’m working on a blog post about my trip to Stockholm, Sweden and I found an outfit from the trip that I haven’t shown you guys yet! My knit from MbyM is on sale right here.

bloglovin

13 kommentarer

 • Line

  Vil gerne ønske en tutorial til dit fine flet-hår ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Hej! Synes du har haft så fine frisurer de sidste måneder – vil du lave en guide til denne fx? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med dette outfit, nederdelen er simplethen så elegant! :heart_eyes: Den røde læbestift og fletningen giver tilmed looked nogle lækre detaljer (y)
  http://www.mioetmoi.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, hvor skægt – jeg har selv lige lavet indlæg om min Göteborgtur, som jeg hjemvendte fra fredag nat. Sverige er altså bare en herlig ferieby, og Stockholm kunne da godt blive et potentielt emne en anden gang 🙂
  Lækkert look ellers, er tosset med frisuren, tøset og praktisk i en!

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Anne! Og jeg håber, at du havde en god tur i det svenske?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan du tro – kig endelig forbi vores blog og læs med, hvis du har lyst! 🙂 Fire dage i svensk idyl med hele 27 grader er ikke at kimse ad!

   – Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Er helt vild med din nederdel 🙂 Og dit outfit I det hele taget. Flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Mette! Den nederdel er jeg også glad for!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit og er vild med nederdelen 🙂 Frisuren er desuden så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hvornår skal Bella have en lillesøster?"