Oscars 2016: Værst klædte

OOTD #402: Rød på Madeira og endelig oven på

OOTD #402: Rød på Madeira og endelig oven påOOTD #402: Rød på Madeira og endelig oven påOOTD #402: Rød på Madeira og endelig oven påReklame:
ASOS dress (on sale – HERE) – ASOS cardigan (similar here) – ASOS earrings (HERE) – Ray-Ban “meteor” (HERE)
Ottoman Hands bracelet – DKNY “gansevoort” bag (HERE) – Soludos sandals (HERE)

Hvor er det skønt at være rask igen! Jeg kan godt nok ikke huske, hvornår jeg sidst har været SÅ syg. Det er i hvert fald før jeg fik Bella. Shit, det har holdt hårdt. Men jeg er back on track og Bella er endelig også rask. Jeg har godt nok ikke fået lavet det, som jeg skal hver dag, hvilket har stresset mig enormt! Jeg er jo i forvejen bagud, fordi jeg selv har været syg. Det går også ud over flytningen af bloggen, som er blevet lidt forsinket af samme grund. Men det sker snart – jeg sidder lige nu og laver ny header. Den jeg har nu, er jeg aldrig blevet rigtig glad for (hvilket mange af jer heller ikke var i indlægget her). Jeg skal nok give jer heads up, når flytningen sker, men jeg anbefaler jeg, at følge bloggens facebookside HER, så vi kan “finde” hinanden igen bagefter.

Netop også grundet influenzaen er jeg ret bagud med outfits fra ferien på Madeira, men nu tager vi dem en ad gangen og så kan vi også nyde solen på billederne (selvom vejret herhjemme lige nu også er dejlig forårsagtig!). Den røde kjole fra ASOS købte jeg lige inden vi tog afsted og det er sådan en, som kan bruges til det meste, fordi den er så enkel. Den er faktisk lige blevet sat ned og kan købes i både sort og rød HER
Og som et lille tip, så er sandalerne her fra Soludos også netop blevet sat ned her. Der har været ret mange af jer, som har udtrykt at I havde set jer lune på dem – og nu kan I få dem billigere.

I’m finally over the flu and so is Bella – it’s awesome! I’m a little behind on sharing outfits from my vacation to Madeira. I bought the dress from ASOS just before we left and it’s very easy to style. It’s actually on sale right here (in both red and black).

bloglovin

6 kommentarer

 • Dejligt du endelig er ovenpå igen, intet er værre end at være syg, og ikke kan overskue noget som helst. Tilgengæld ser du rigtig dejlig ud i den røde kjole! Rød klæder dig rigtig godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er den kjole bare FLOT til dig. Virkelig flot farve! Må jeg spørge, hvad størrelse du har købt den i? Min figur minder meget om din 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ihhh tak Camilla! Ja, selvfølgelig – jeg har en UK12 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Må jeg spørge, hvad størrelse du bruger i kjolen? (Eller i hvert fald, hvordan den er i størrelsen for at regne ud, hvad jeg skal have). 😅🙏 det er SÅ flot til dig! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, selvfølgelig! Jeg har den i UK12 🙂 Og tusind tak, du er sød!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oscars 2016: Værst klædte