Opskrift: Muffins med blåbær og marcipan

Elsk dig selv – din krop og dit udseende

Elsk dig selv - din krop og dit udseende

Jeg kritiserer mig selv på daglig basis. Helt seriøst, det gør jeg. Det kan være små ting, som at jeg burde blive bedre til at rydde op og store ting, som at jeg ikke er en god nok mor (det sidste handler nok om, at jeg aldrig har følt, at jeg var en god nok datter og derfor fører jeg følelsen videre). Og det er noget vi kvinder er værre til end mænd – at kritisere os selv. Forskellen gik for alvor op for mig, da jeg var på dagpenge og hele tiden søgte jobs. Hver gang læste en jobannonce, så fokuserede jeg på de få punkter, på virksomhedens “ønskeliste”, som jeg IKKE opfyldte og ikke alle de mange andre, som jeg passede perfekt på. Flere gange spurgte Tim og mandelige venner mig, hvorfor jeg ikke søgte det pågældende job – og mit svar hver gang var, at der jo var en eller to ting på listen, som ikke passede på mig. Og det var selvom, at der var 10 punkter, hvor jeg var det vildeste match. Hvorfor er vi kvinder sådan? Det virker som om vi oftest er vores egen værste fjende?

Nu skal vi sammen lave et lille eksperiment – en lille øvelse. Eller jeg laver den og så håber jeg, at I er med på den, haha! Der kommer til at være tre indlæg, hvor vi hver gang skal rose os selv inden for bestemte områder. Jeg synes nemlig, at vi skal øve os i at se vores gode sider først og turde at sige det højt uden nogen kommer og gokker os oven i hovedet med janteloven. I dag starter vi med vores udseende og vores kroppe. Et emne, hvor vi kvinder virkelig er kvinder værst. Vi er både vores egen værste kritikere og vi er godt nok heller ikke særlig søde overfor hinanden (det må vi også godt øve os i at blive bedre til!).

Øvelsen går ret simpelt ud på, at I her i kommentarfeltet skal nævne 5 ting, som I godt kan lide ved jeres krop. Det må være alt; jeres knæ, hår, numse, øreflip – så længe I bare rigtig godt kan lide det! Den eneste regel er, at I må ikke kritisere jer selv overhovedet. Det må heller ikke være et halvt kompliment, som “på en god dag er min mave da meget pæn”. Det skal være 100% ros. Og hvis I kan finde på flere end 5 ting, så må I også gerne det, men ikke færre end 5 😉

Jeg lægger selvfølgelig ud:

 1. Jeg er ret glad for mit ansigt. Det hele passer bare godt sammen – næse, flotte øjne, mund. Og så elsker jeg alle mine fregner!
 2. Mit hår er virkelig godt. Det vokser hurtigt, er kraftigt og så modstår det mange års afblegning og fremstår stadig rigtig sundt.
 3. Jeg elsker min højde! Jeg elsker simpelthen at være høj SÅ meget. Alle 178 centimeter!
 4. Mine bryster er virkelig pæne og utrolig velsiddende – selv efter en graviditet og en omgang amning. Jeg kender også andre, som har dem som yndlings kropsdel på min krop 😉
 5. Mine lange ben. De er sgu bare altid pæne og rocker alt fra shorts til kjoler. Generelt faktisk mine “lange lemmer”. Jeg har også ret lange arme, tæer og fødder – og er vild med det.

Så! Nu er det jeres tur! Jeg glæder mig helt vildt til at læse kommentarer. Måske “husker” vi hinanden på andre dele af vores kroppe, som vi egentlig også godt kan lide?

We women always focus on the stuff we’re bad at – and the parts of our looks that we don’t like. That’s why I’m starting a small series of 3 blogposts where we’re gonna praise the things that we like about ourselves. Today it’s about looks and our bodies. I’m gonna tell you 5 things about my own body that I like and then you can tell me 5 things you about your own in a comment below. I like: 1. my face – I like how everything “fits” together. 2. My hair is really thick, grows fast and keeps being healthy even though I have been bleeching it for more than 10 years. 3. I love that I’m so tall! All 178 cm! 4. My boobs are great and they’re still nice after being pregnant and breasfeeding. 5. My long legs!

 

bloglovin

81 kommentarer

 • Jo

  Fedt initiativ!

  1. Jeg er meget glad for min naturligt blonde hårfarve.
  2. Min hud er meget god på trods af at jeg ikke passer synderligt på den, og så bliver den dejligt hurtigt solbrun.
  3. Mit smil er flot. Tænderne er lige og også ret hvide. Bliver faktisk tit spurgt om jeg afbleger dem.
  4. Jeg er også glad for mine øjne og ansigt som helhed, der er meget udtryksfuldt.
  5. Og så kan jeg godt lide mine hænder, der på trods af at have små fingre er ret feminine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak fordi du er med! Og jeg er misundelig på dine tænder!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AS

  1. Mit ansigt. Jeg har store velformede læber, store øjne med grotesk lange øjenvipper.
  2. Mit hår. Det er tykt, krøllet, langt og sundt.
  3. Min mave. Den er flad, veltrænet og har en GOD appetit! 😀
  4. Min numse. Den sidder sgu bare godt.
  5. Mine ben. De er lange, stærke og hurtige!

  Tak for denne “udfordring”. Genial måde at starte dagen på! Man elsker lige sig selv det ekstra! (:

  Hav en fantastisk søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Selv tak, hvor er det fedt at du vil lege med! Og du mindede mig lige om, at jeg også er rigtig glad for min hud generelt. Dejligt at vi kan inspirere hinanden positivt på den måde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det er jo så rigtigt, og hvor er det en god udfordring…undskyld OPFORDRING! Det skal jo for F***** ikke være en udfordring at finde noget godt ved sig selv!! Here goes:
  * Jeg har lækkert hår
  * Jeg ser ung ud (gode gener)
  * Pæne øjne
  * Min hjerne…jeg er klog 🙂
  * Mit hjerte…jeg elsker nærmest ubetinget 🙂
  Jeg ved godt, at de 2 sidste ikke er så fysiske som der er lagt op til, men det er vigtige ting som jeg er stolt af 🙂
  God søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er det bestemt – men der kommer også indlæg, hvor vi fokuserer på det personlige – så der kan du være med også! Og enig, det burde ikke være en udfordring – men det er det desværre for mange!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Virkelig godt indlæg!

  – Jeg er mest glad for min timeglasfigur
  – jeg er også glad for mit ansigt.. har nogle skarpe kindben og store øjne.
  – Kombinationen af mit mørke hår og mine lyseblå øjne
  – Min hud ser altid ren ud
  – Og mine gener generelt, der har gjort mig i stand til at lave mit ualmindelige smukke barn.

  Og ikke mindst, det skader ikke at have en kæreste, der er vild med alle punkter 🙂

  Tak fordi jeg måtte være med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Du er så velkommen! Og mange tak, er glad for at du kan lide ideen – og endnu mere, at du også leger med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Synes det er et supergodt initiativ! Jeg er selv mesteren af at se fejl, og slet ikke øjne alt det gode, som andre kan se. Det er en ond spiral, som bestemt kræver og fortjener øvelse at komme ud af! 🙂

  1. Min lille hvepsetajle, der uanset vægt og form ikke forsvinder!
  2. Mine små fødder og hænder – kan altid finde sko på udsalg! 😉
  3. Mit brede smil.
  4. Min bagdel.
  5. Mine skuldre og kraveben. Synes der er et eller andet vanvittigt fint og feminint ved det stykke på en kvinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er nemlig langt nemmere at finde fejl og det var også derfor jeg kom på ideen her!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  1. Mit ansigt. Jeg har pæn hud, øjne, læber og tænder!
  2. Min højde. Alle 186 cm!
  3. Mit hår. Langt, tykt og nemt at holde.
  4. Min teint. Jeg er bleg og kan IKKE blive brun men jeg har lært at holde af det (og bruge godt med solcreme = færre rynker i det lange løb)
  5. Min talje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe K

  1. Mine fyldige læber👄
  2. Mine store blå øjne med tilhørende lange fyldige vipper.
  3. Mit tykke glatte hår, der modstår vi d og vejr, samt farvninger mm.
  4. Mine lange stænger.
  5. Mine små og smalle fødder.

  Sjov “leg”, mindre kritik og mere selvkærlighed❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jaaa vi skal have meget mere selvkærlighed <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris B

  Sikke dog en fin idé!
  1. Mine lange slanke ben er helt klart noget jeg er glad for, har dem fra min mor og mormor (sidstenævnte vandt faktisk for mange år siden titlen som danmarks længste ben, haha!)
  2. Mit røde og tykke hår som nærmest ser gyldent ud i solen. Blev mobbet med det i skolen, så slemt at jeg farvede det, heldigvis er jeg kommet til fornuft.
  3. Min blege hud. Som rødhåret følger den lidt med og jeg er blevet shamet så mange gange for at vise ‘blege ben’ eller endda på stranden af fremmede der gik forbi og kommenterede på hvad jeg dog lavede der så bleg som jeg var. Jeg kan nu godt lide det og jeg hader alligevel at sole mig, så win!
  4. Mine fregner, fordi fregner er jo altså bare søde, come on!
  5. Det må være mit skæve smil, som er et efter mén af at jeg fik en ansigtslammelse da jeg var 11. Den kæmpede jeg meget med, for et halvt års tid siden begyndte jeg endda behandling for at prøve at mindske det med botox, men har efterfølgende indset at det jo egentlig ikke gør noget og at alting ikke behøver være så perfekt, så jeg har aflyst den næste tid på hospitalet til 2. Omgang.

  Chris B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Virkelig fine ting på listen! Jeg ELSKER også mine fregner. Det er SÅ smukt, synes jeg! Og hvor er du sej med nr. 5! Smukt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er virkelig inde i en rigtig dårlig periode i forhold til at se det pæne ved mig selv. Så jeg tager udfordringen op, og så må det være startskuddet til, at jeg begynder at blive gladere for det, jeg ser i spejlet.
  1) mine læber, som er fyldige og har en flot form
  2) mine grønne øjne
  3) mine baller, især i jeans
  4) mit hår, naturligt krøllet, men ekstra blankt og langt, når det er glattet – jeg kan lide begge dele
  5) at min krop er symmetrisk, det hele passer ligesom sammen. De ekstra kilo fordeler sig pænt jævnt 😉

  Uuh, det var svært. Men jeg klarede den, og jeg har det faktisk en smule bedre indeni 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Yay, sådan!! Jeg kender godt dårlige perioder, men jeg tror det er vigtigt altid at kunne finde positive ting. Og det lyder især som om man skal misunde dig din numse 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  1. Min markerede kæbe og hage.
  2. Mine øjenbryn, der er kraftige og markerer mit ansigt.
  3. Mine fødder, der er små og feminine.
  4. Min højde – hele 165 cm 😉
  5. Min runde bagdel.
  God idé Jeanett 👍🏻☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  1. Mine hænder og underarme – jeg har lidt store fingre i forhold til mange andre kvinder, men det passer bare godt til mine arme og så er de stærke!
  2. Min mund med tilhørende smilehuller
  3. Mine fødder – har altid synes jeg har pæne tæer
  4. Mine bryster (trods amning, sidder de stadig ret godt 😉
  5. Min næse – rigtig fin og lille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  1. Mit hår. Jeg har vanvittigt tykt hår, der både spiller med krøller og når det er glattet.
  2. Mine fregner.
  3. Min næse. Lille fin næse.
  4. Min hud.
  5. Mine læber, der har sådan en fin, femninim form.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hvor er det fedt – og ja, man bliver da totalt inspireret af jeres indlæg “nårh ja det kan jeg da egentlig også godt lide ved mig”. Vigtigt at være glad ved sig selv, det gør det så meget nemmere at ranke rygge og i sværere periode huske at “nårh ja jeg er sgu da egentlig ret god”.

  1. Jeg har altid godt kunne lide mine håndled. De er slanke og knoglen stikker frem på en pæn måde.
  2. Jeg kan godt lide den måde mit hår tager imod sollyset på på denne årstid, det bliver afbleget på en naturlig frisk måde.
  3. Jeg kan godt lide min kropsfacon. Fedtet fordeler sig jævnt, der er ikke kropsdel, der i tungere perioder bliver “særlig udsat”. 🙂
  4. Mit smil.
  5. Mine lige tænder. Jeg bliver tit spurgt om, jeg har haft bøjle på. “Det kan da ikke passe..?” Men det har jeg ikke, tak til mine gener der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det var også det jeg var ude efter (ud over at få jer alle til at se på jeres kroppe med positive øjne) – at vi blev inspireret af hinanden og tænker “ej, ja… den kropsdel er jeg faktisk også ret glad for!”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  1. Mine brune varme hazel øjne, er helt pølse dansk, men har et par meget varme brune øjne. Bambi øjne er de blevet kaldt.
  2. Generelt god symmetri i ansigtet, syntes selv jeg har et pænt ansigt.
  3. Lange stænger
  4. En god shape rent kropsmæssigt, jeg er helt normal vægtig med en god time glas form og et par store babser.
  5. Min krops evne til at regulere sin egen vægt, jeg tog 30 kg på da jeg var gravid med min søn – jeg åd ALT. Jeg formåede at tabe det (de sidste 15 kg) over det år jeg havde barsel uden nogle vilde diæter. Det jeg glad for, det var svært at veje så meget, at købe tøj var nær deprimerende.

  Desuden en god udfordring, alle de 4 rene udseendes ting, sad den indre kritiker parat til at trash talke ned. Jeg vil gerne give dig ret i at fokusere på det gode.
  Glæder mig til resten af din serie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg nåede også lige at tænke et par negative ting, da jeg lavede min liste, men det er netop derfor vi skal lave den – så vi bliver “trænet” i at se det positive først.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Dejlig søndags-idé, og du har helt ret, når det kommer til udseende, så er kvinder som kvinder er værst – overfor sig selv og andre.

  1. Jeg er vild med mit lange, tykke hår.
  2. Mit smil – det er bredt og smittende.
  3. Mine bryster, som er perfekte til mig.
  4. Min tan – jeg bliver lynhurtig brun, og får en masse lækre fregner.
  5. Min hud er så glat, fin og blød – og har alle dage været det. Dét værdsætter jeg slet ikke nok!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg synes simpelthen det er så god en idé, det her indlæg, og det er virkelig mærkeligt (på en god måde) at læse et helt kommentarfelt, hvor folk giver sig selv komplimenter. Grænseoverskridende for en selv, inspirerende for andre.

  1. Mine mørkebrune øjne, synes især det er fedt fordi mit hår er mere i den blonde ende end det er mørkebrunt.
  2. Min pande – den er høj, men det er jeg egentlig ret glad for.
  3. Jeg har en lang hals og det klæder min højde.
  4. Min krops proportioner – jeg kan være utilfreds med min størrelse og dele af min krop, men jeg er meget glad for at mit fedt fordeler sig nogenlunde ligeligt over det hele og at jeg har en smal talje.
  5. At jeg får fregner om sommeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er også vild med kommentarfeltet og det var lige præcis dét, som jeg håbede at folk ville få ud af det! Det er virkelig dejligt! Og tak fordi du er med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MarieA

  Mega god ide!

  1) Mit hår – krøllet, super shiny og lækkert tyk
  2) jeg har nogle flotte stænger – de er ikke lange men super velproportionerede
  3) mit ansigt – jeg synes det er pænt og harmonisk
  4) mine fødder er pæne og nemme at købe sko til
  5) jeg har sgu en god røv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg elsker den sidste! Ikke så meget pis, bare en god røv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Puh, den er svær!!

  Men alt fra halsen og op er jeg ret glad for… Særligt mit hår og mine øjne! Og mine hænder…? Ellers er jeg bare monster ked af min krop for tiden, den vil overhovedet ikke som jeg vil… Men prøver! Skal nok!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hov, ikke kritik, mus! Kun positive ting. Det andet er vi alt for gode til i forvejen 😉 Og du er smuk <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  1. Mine lægge, de er slanke og munder ud i et par fine ankler
  2. Mine øjne og øjenvipper
  3. Mine fregner
  4. Min krop harmonere fint, selvom jeg er blevet lidt større med årene
  5. Mine bryster – stadig runde og faste og med en god størrelse.

  God udfordring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Genial ide!
  1. Mine læber. Er glad for at jeg har fyldige læber – som jeg ellers hadede, da jeg var yngre. Nu elsker jeg dem!
  2. Min højde – er egentlig ret glad for at være en meter og lav, haha.
  3. Min kropsform – lille talje og brede hofter :)!
  4. Mit tykke hår. Det er ligemeget hvor meget jeg har udsat det for, så bliver det sku siddende. Og bølger i håret, er heller ikke noget jeg klager over.
  5. Mine tænder. Efter et års tid med bøjle i 3. klasse sidder de helt perfekt og har ikke en eneste tand, som sidder skævt.

  Håber det er ok at smide ros videre ;), for jeg synes du er sindssygt smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Kom til at tænke over en ting mere jeg godt kan lide! Mine ar! Spøjst, men de repræsentere mit liv… Særligt er jeg stolt af mit kejsersnit ar! Selvom jeg aldrig får flad mave igen, så er lige netop det ar det bedste!!! Det er jo min datter <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Fantastisk indlæg, som virkelig giver stof til eftertanke. Selv kæmper jeg meget med mig selv for tiden – som så er endt ud i angst.

  Så dette indlæg er virkelig et forsøg værd, for at give lidt mere selvtillid og se sig selv med lidt andre tanker og øjne.

  Jeg har siddet hele dagen fra du udgav indlægget til nu, for at finde 5 gode punkter ved mig selv, og det har været rigtig svært.

  Men jeg giver det et forsøg 🙂

  1. mine læber – fyldige fra naturen side
  2. mine smalle håndled
  3. mine kraveben
  4. mine underben (fra knæ til ankler)
  5. Hele min krop når jeg har gode dage og acceptere at jeg er som jeg er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  1) mine øjne. Jeg elsker alt fra deres form til deres farver. Jeg har smukke rare øjne.
  2) jeg har virkelig pæne fødder – en kropsdel jeg ellers virkelig ikke kan lide på andre. Mine derimod er perfekte.
  3) jeg elsker mine ar. Jeg har en del af dem, og de har alle en historie. Lige fra et rustent søm, til en musling der snitter hul i mit underliv til efterlevn fra et biluheld. De fortæller min historie – og min voksende babymave er i god gang med at tilføje flere ar med en historie til min krop.
  4) jeg har pæne ankler og underben!
  5) i det hele taget ser jeg faktisk skide godt ud alt tager i betragtning. Det er de færreste folk under 30 der ville se så godt ud, min livshistorie taget i betragtning. Jeg synes jeg gør det skide godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   “en musling der snitter hul i mit underliv”??? Det lyder godt nok ikke rart! Av for h****.

   Og jeg er vild med din konklusion! Jeg er også sikker på at du ser skide godt ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jeg var 7 år og legede i vandkanten. Der lå en knivmusling, og sådan en kleppert er som navnet antyder, super skarp! Arret er i dag, 20 år senere, 11cm langt og 1cm bredt og sidder lodret i samme område som et typisk kejsersnit ar. Det ser mega sejt ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Av av! Men hvor elsker jeg dog din tilgang til arret! Sådan!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  1. Mine lange ben.
  2. Mit smil.
  3. Mine lange øjenvipper.
  4. Mine øjne.
  5. De fregner der kommer på næsen, når jeg får sol.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Storm

  1. Mine negle (har bidt/pillet dem i mange år, men nu er de lange)
  2. Min numse som er en god bagdel 😉
  3. Mine små øreflipper
  4. Mine øjne (sjælens spejl)
  5. Mit tynde hår som min frisør altid formår at få noget godt ud af 🙂

  Tak for denne lille øvelse 🙂 Den krævede lige at de små grå blev sat igang sådan en søndag aften 🙂

  God søndag aften til dig og dine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Nice udfordring! Så den i morges, men kunne ikke overskue at være den første – selvom det havde været ret sejt 🙂 Men ville gerne lige læse et par kommentarer og blive inspireret; så here goes:

  1. Mine blå øjne
  2. Mit tykke, stærke og hurtigtvoksende hår
  3. Min ass, som altid har været god uanset mad og træning (fremtidig graviditet, please be good to me!)
  4. Mine guns når jeg flexer 😀
  5. Min hals og kraveben, som jeg bare lidt for ofte glemmer og får gemt væk i tørklæder fordi jeg så nemt får ondt i halsen 🙂

  Glæder mig til resten af serien – og er lidt misundelig på dine gode bryster 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Fedt initiativ! 🙂

  1. Jeg elsker mine store, grønne øjne.
  2. Jeg elsker mit smil.
  3. Jeg er også vild med min numse – den er stor og fyldig, men mænd komplimenterer den også – også mine unge hankønselever 😉
  4. Jeg er vild med længden på mit hår.
  5. Jeg elsker mine fregner – og særligt, når de “bryder” frem takket være solen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ god idé! Jeg er ‘plus size’ og har næsten hele mit liv hadet min krop fordi jeg ikke var tynd. Sådan har jeg det ikke mere, og jeg er faktisk ret tilfreds. Yay!

  1) Mit smil. Har pæne lige tænder og fyldige læber.
  2) Mine øjne som er meget lyseblå.
  3) De fregner jeg får når solen skinner.
  4) Mine ben.
  5) Mine negle – de er lange og velplejede, og jeg har altid neglelak på. Får altid mange komplimenter for dem.
  6) Mine bryster – de er store (en H skål), men passer godt til min krop, og så sidder de pisse godt i en god BH.

  Hav en god aften, og tak for en virkelig fin idé. Ville ønske ALLE følte sig smukke, præcis som de er. Den dag jeg får børn, bliver det virkelig vigtigt for mig at videreformidle <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Selv tak og tak fordi du ville være med! Ja, det er også noget jeg tænker meget på. At jeg gerne vil give en masse selvværd videre til Bella, så hun forhåbentlig slår sig selv lidt mindre oven i hovedet end vi andre har gjort.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det her er simpelthen en rigtig god ide! Blev så glad af at læse indlægget og de fine kommentarer at jeg må være med
  1. Mine håndled
  2. Min teint der passer til både lyst og mørkt hår
  3. Min ansigtsform der er god til både briller og hatte
  4. Mine fregner, især dem på ørerne der kun kommer frem om sommeren
  5. Mine hænder og lange fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Fedt, det var lige det jeg håbede på! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Sikke en god ide! 🙂 For ja, vi er ofte ret stride mod os selv, øv!

  1. Jeg elsker mit hår, som er tykt og har masser af fald
  2. Mine øjne har en dyb blå farve som jeg synes er super flot
  3. Mine bryster er en fin håndfuld og sidder stadig godt, selv efter at have ammet i mere end et år
  4. Måske i samme boldgade, men jeg er også rigtig glad for mine brystvorter som er ganske små og fine, og heller har “taget skade” af at amme
  5. Jeg elsker derudover også mine fregner 😀 Da jeg var yngre hadede jeg dem, aner ikke hvorfor. Nu knuselsker jeg dem dog 🙂
  6. Nu jeg tænker over, er jeg også godt tilfreds med mine ben, især mine lægge som er slanke og veldefinerede
  7. til slut, er jeg rigtig glad for et ar jeg har på den ene kind efter et trafikuheld. Som med fregnerne jeg brugt lang tid på være irriteret over det, indtil flere roste mig for mit smilehul, som altså blot er mit ar 😉

  Hvor er det et fedt initiativ det her! Jeg troede seriøst ikke, at jeg kunne nævne fem ting, og så viser det sig, at jeg faktisk har syv ting ved mit udseende jeg er glad for 😀 Yay!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hvor er det sejt, at du lige napper 7 styks! Kudos!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Fedt indlæg. Dog ikke nemt, synes jeg men here goes i vilkårlig rkfølge:

  1. Mine brune øjne
  2. Min timeglas- krop – jeg har en killer-talje.
  3. Mit hår – meget tykt og pæn farve, den fineste gyldne farve om sommeren og først nu jeg har opdaget det, da jeg førhen farvede mit hår. Fatter ikke hvorfor.
  4. Min højde – 173 er super.
  5. At jeg trods min kærlighed til chokolade stadig er slank og ikke kæmper med vægten – på trods af jeg har været gravid.

  Og så har jeg virkelig flotte og fyldige læber. Får aldrig brug for botox.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhh hvor jeg dog kender det der med at altid at se det negative ved en selv først. Men hvad jeg er mest glad for

  1. Mine fregner på næsten og kinderne der kommer frem når mit ansigt får sol
  2. Min numse
  3. Min krops evne til at blive brun lynhurtig om sommeren.
  4. Mine lange ben selvom jeg kun er 163 cm høj.
  5. At der er god sammenhæng mellem min vægt og højde (efter 28 år som alt alt for tynd)

  Tak – for at få mig til at tænke på det positive frem for det negative 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Fed ide, men svært…
  1. Mine tommelfingre, selvom de tit får en negativ kommentar fra andre.
  2. Min navle, fordi den går indad og ser lidt sød ud! 🙂
  3. Mine mørkebrune øjne
  4. Mit tykke hår, det bliver så dejligt lyst af sommersolen
  5. Mine æblekinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Vildt god idé! Kæmpe virtuel high five!

  1. Jeg elsker min flade, veltrænet mave. Min six pack giver mig super meget selvtillid, og jeg elsker at fremme min talje med tætsiddende kjoler eller bukser.

  2. Mit ansigt. Jeg er rigtig glad for mit søde ansigt med store kinder. Det har både liv og charme!

  3. Mine øjne. Mine brun grønne øjne har jeg altid sat stor pris på. Brune øjne ser altid godt ud til stærke farver som emerald grøn, pink og lilla. Farver jeg elsker at gå klædt i.

  4. Min bagdel. Den er velformet og muskuløs, hvilket altid giver en stor tilfredsstillende ved synet af den.

  5. Min arme. Jeg er rigtig glad for mine arme. De harmonerer med resten af min kropsfigur, og så er de veltrænet og tonet, hvilket altid giver mig en naturlig power følelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en god idé. Jeg er så god til at kritisere mig selv, så det er en god men svær øvelse. 😻
  1: Jeg er rigtig glad for mine blå øjne.
  2: Jeg elsker mit mørkebrune hår.
  3: Jeg er så glad for min højde (163 cm) selvom mange synes jeg er lille. Jeg synes den passer perfekt til mig.
  4: Jeg elsker mine tommelfingre. Jeg har en der ligner min mors på den ene hånd, og en der ligner min fars på den anden. Det ser sjovt ud, men det har alligevel en stor betydning for mig.
  5: Jeg elsker at jeg kan blive hurtigt brun. Jeg elsker sommer og solbrun hud.

  Tak for en virkelig god øvelse. 👏🏼🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nok meget godt for mig her midt i post-pregnancy krise! 😉

  1. Mit ansigt, der er intet jeg er træt af eller vil lave om på.
  2. Min talje, som altid formår at blive, ligemeget hvad jeg vejer.
  3. Mit hår. Det er tykt, sundt og vokser hurtigt.
  4. Mine hænder. Mine fingre er lange og rimelig slanke.
  5. MIn krop som udgangspunkt. Selvom den pt. slet ikke er som jeg ønsker, så er jeg genetisk skruet ret godt sammen, og har en god grobund for at få en pæn krop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg tror, at det godt for os alle sammen – men ja, man har lidt mere kropslig krise dér end normalt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  1. Mine læber: de er ret fyldige og har en pæn facon, får ofte komplimenter på dem, specielt fra det modsatte køn
  2. Mine blå øjne: Igen, de høster en del komplimenter, og så synes jeg selv jeg har øjne der udstråler venlighed og varme.
  3. Min numse: Dejlig rund og fyldig
  4. Mine bryster: En pæn størrelse og så sidder vi godt/strutter fint
  5. Min vægt: at jeg er pænt slank, selvom jeg langt fra altid spiser sundt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  De har altså ret med de jobansøgninger. Jeg har søgt alt muligt, og jeg er blevet kaldt til samtale på 90% sammen med specialuddannede osv, selvom jeg er spritnyuddannet.

  Nå, men fedt initativ:

  1. Min numse. Den er fyldig, rund og fast. Jeg er ikke nogen lille pige, men min røv er stor på den virkelig lækre måde.
  2. Mine små, smalle fødder. Elsker små, feminine fødder, og er SÅ glad for mine fødder.
  3. Mine kindben
  4. At jeg har talje. Selvom den pt er lidt mindre markeret end normalt pga nogle stresskg jeg kæmper med at få af, så ER den der på trods af at netop de kg har sat sig lige i maveområdet. Det synes jeg er ret vildt, og når de kg ikke er der, er den virkelig markeret. Det giver virkelig en god figur.
  5. min læber

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det har de nemlig – vi skal bare lige indse det først 😉

   Og jeg er misundelig på din røv! Sådan en numse ville jeg gerne have. Selvom jeg også godt kan lide min egen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  1. Mine kindben – uanset hvad jeg vejer er de altid knivskarpe! Tak til min mor for det dna 😉
  2. Mine øjne med tilhørende lange øjenvipper – igen, tak mor!
  3. Mine bryster. Passer godt til min krop og er faste.
  4. Mine lægge. Lange og slanke.
  5. Mine fødder. Der er nok ikke så mange andre, der elsker fødder, men jeg synes virkeligt mine er helt okay! Mest fordi mine tæer går trip-trap med længden, haha. Jeg er ikke lige til det, hvor “pegetåen” er længst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hvor sjovt – jeg har slet ikke tænkt over det med tæerne før. Mine går også trip-trap 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  1. Jeg elsker virkelig min højde – er en lille skid på 1,63.
  2. Mit hår, det er ligesom JEG gerne vil have det!
  3. Mit smil, det et stort og bredt og får tit at vide at jeg har det sødeste smil!
  4. Jeg elsker min evne til at få folk til at grine og være glade.
  5. Jeg elsker mine negle, de gror hurtigt og er bare skide flotte og lange. 🌞🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia M.

  Sikke en god idé! Jeg er mester i at kritisere mig selv hele tiden 😉

  1. Jeg elsker mine fregner, der er mest synlige om sommeren
  2. Jeg elsker størrelsen på mine bryster
  3. Kan rigtig godt lide mine læber
  4. Elsker at jeg har så nemt ved at blive brun
  5. Elsker mine lange øjenvipper

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hm.. Det var interessant at skulle gå i tænkeboks. Jeg kritiserer ikke mit udseende så ofte, men jeg roser det heller ikke. Har nok lidt en “neutral” tilgang til det. Omend jeg kan finde mere, jeg gerne liiige vil ændre på/ønske anderledes end ting som jeg bare har mega optur over 🙂

  1. Mine læber er ret flotte.
  2. Min krop er harmonisk. Jeg er ret lav (under 160 cm), men delene på min krop passer sammen.
  3. Jeg har en skønhedsplet ved siden af mit venstre øje. Førhen generede den mig lidt. Nu synes jeg, den er en del af mit ansigt – og jeg vil faktisk helst ikke undvære den. Den er sgu meget sød og gør mit ansigt lidt unikt, haha.
  4. Mine fingre er tynde og passer til min lille hånd.
  5. Jeg kan skabe tydelige resultater, så snart jeg fokuserer lidt på motion og kost. Min krop reagerer hurtigt og positivt på sund kost og øget motionsniveau. At jeg så ikke er god nok til at gøre det er en helt anden snak, det kan min krop sgu ikke stilles til ansvar for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Rigtrup

  Super fedt emne, som du tager op. Jeg kan 100% nikke genkendende til det, du skriver omkring jobsøgning og kritik af dig selv – det med at hamre sig selv oveni hovedet og er sin egen værste fjende. Jeg spørger også tit mig selv, hvorfor gør jeg det og hvorfor kan jeg ikke bare være tilfreds med mig selv og giv mig selv et klap på skulderen i stedet for.
  Jeg er helt med på din udfordring – det er en super god øvelse 🙂

  Min top fem:
  1: Jeg elsker mine naturkrøller – de er med til at jeg skiller mig ud fra mængden. 🙂 noget godt kom der ud af, at jeg blev klippet korthåret som teenager 😉
  2: Jeg kan godt lide den øverste del af min ryg – feminin og muskuløs på en og samme tid.
  3: Jeg kan godt lide min struttende numse
  4: Jeg kan godt lide mine fregner, som kommer frem her i foråret og sommeren. De er charmerende 🙂
  5: Jeg kan godt lide mine bryster. Pga vægtøgning er de blevet noget større end tidligere, så det er ikke kun negativt at have taget på 😉 Ham derhjemme klager bestemt heller ikke hi hi….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Haha, utroligt at det nærmest kan være helt “grænseoverskridende” sådan at skulle nævne nogle gode ting om sig selv.. Skræmmende! But here goes..

  1. Jeg har virkelig flotte hænder og fingre. De er lange og tynde, og med pæne velplejede negle. Altid.

  2. Jeg har rigtig flotte øjne. Jeg har altid fået at vide at jeg smiler med øjnene og har et “glimt” og det gør at jeg virker meget imødekommende. Det elsker jeg!

  3. Mine bryster. De er bare virkelig flotte, sidder godt og har den perfekte størrelse til min krop.

  4. Mit hår er virkelig lækkert, blødt og velplejet. Det stråler af sundhed, og det er jeg vild med.

  5. Jeg har timeglasfigur, og formår altid at få en mindre optur når jeg tager en tætsiddende kjole på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk indlæg! Lige på det her punkt minder jeg nok meget om en mand, for jeg hader alle mine veninder der hele tiden kritiserer sig selv 😀 Livet er en hel del sjovere hvis man værdsætter det man har, fremfor alt det man ikke har. 5 ting jeg elsker ved mig selv kommer her:
  1. Mine øjne – især farven!
  2. Mit hår
  3. Mine bryster
  4. Min hals
  5. Mine lange ben – også selvom jeg intet thigh gab har haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Virkelig god initiativ! Jeg er også alt for god til at kritiserer mig selv – og det burde man jo holde op med. Så bliver man helt sikkert et gladere menneske hvis man holdt op. 🙂

  1.Jeg synes mine øjne er virkelig flotte og har den pæneste blå farve.
  2. Jeg er vild med mine hænder som er lange og tynde.
  3. Jeg er ligesom dig også glad for mine bryster. De har en perfekt størrelse og sidder hvor de skal 😉
  4. det lyder måske lidt mærkeligt – men jeg elsker at jeg kun bruger en str. 37 i sko.
  5. Min højde – også selvom jeg kun er 165.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  1: Min øjenfarve. De er HELT mørkebrune – næsten sorte. Det er ret vildt.
  2: Min flade mave.
  3: Mine små hænder.
  4: Min højde – jeg synes den er perfekt(for mig) på 1.70.
  5: Min timeglasfigur. Jeg er unægteligt bred om hoften – men tilsvarende smal i taljen. Det er da pænt.

  Tak for denne udfordring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie T

  Puha, da jeg stod og overvejede hvilke ting jeg skulle vælge, kom der automatisk en kritisk kommentar fra mig selv, efter hver af de ting jeg ville rose – “Jeg kan godt lide mine lægge, – men mine lår er ALT for store”, “Jeg kan godt lide min numse, – selvom den godt måtte sidde lidt bedre.” Det chokerede mig faktisk, at jeg ikke kunne nævne en god ting om mig selv, uden at jeg skulle rakke mig selv ned, lige bagefter! Det er taget til efterretning, tak for at gøre opmærksom på det 🙂

  Her er mine 5 ynglingsting ved min smukke krop:
  1: Jeg har flotte og muskuløse lægge, som er feminine og stærke
  2: Jeg har det tykkeste kastanje-røde hår, som er næsten guld-farvet når solen rammer det
  3: Mine læber har en dyb armorsbue, som gør dem feminine og flotte
  4: Min numse er rund, lækker og stærk!
  5: Man kan se de øverste mavemuskler på min mave, og det er faktisk ret sexet og lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] op, hvor var det en fed modtagelse I gav indlægget her. Det havde jeg ikke regnet med. Jeg blev også super inspireret af jeres kommentarer og blev selv […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Kan man stadig nå det? For så vil jeg godt dele de ting, som jeg tidligere var oprigtigt ked af, men som jeg så har lært at holde af:
  1. Mit krøllede, stærke og brune hår. Som yngre ønskede jeg mig glat, lyst hår. Nu kan jeg selv godt se, at det var fjollet – mine krøller er faktisk fantastisk flotte.
  2. Min pluskæbe, som jeg tidligere mente fik mig til at se tyk ud. Jeg har et harmonisk ansigt med et bredt kæbeparti.
  3. Mine bryster. De er ikke store, men de passer til min figur og størrelse, og de er sgu veldrejede og faste.
  4. Mine fødedygtige hofter og dertilhørende smalle talje og fyldige numse, som jeg tidligere har hamret mig selv i hovedet med. Det kan man sgu sporte på en flot måde, hvis dropper selvkritikken.
  5. Mine 165 cm. Der er også fordele ved at være lille, men det har jeg bestemt ikke altid ment.
  Derudover er jeg glad for mit tandsæt, mine håndled, min flade mave og min fuldstændig problemløse og fine hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg har tænkt over dette, siden første gang jeg læste det, og nu er jeg klar:

  1. Jeg er meget glad for min hud den har en flot glød og bliver hurtig brun.
  2. Mine asiatiske gener giver mig et eksotisk look og jeg er stadig 100% rynkefri i en alder af 34!
  3. Min mund – jeg har den fineste amorbue.
  4. Mine høje kindben
  5. Min navle – den har en rigtig fin form, og blev aldrig en “outie” da jeg var gravid – hvilket jeg var meget tilfreds med 😉

  – Maj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  FANTASTISK koncept!!! På det her punkt er jeg nok lidt maskulin. Jeg hader at kritiserer mig selv, og jeg er egentligt mere eller mindre tilfreds med alt ved mig selv – ikke at jeg er perfekt overhoved 😉 Men det er bare så trættende at høre andre SMUKKE og DEJLIGE kvinde kritiserer sig selv, når de bare er gudeskønne. Men desværre kan jeg ikke pudse glorien, for jeg kritiserer desværre også mig selv nogle gange. Og så prøver jeg ofte at sige fuck janteloven, for mit liv er for kort til ikke at være glad, så jeg prøver at elske mig selv for den jeg er.

  1) Jeg elsker mit ansigt. Alt ved det. Det er så perfekt symmetrisk, og så har jeg smukke, smukke fregner om sommeren. Og så er mine øjne helt mørkebrune, næsten sorte.

  2) Jeg elsker min krops proportioner. Det hele sidder som det skal, og alt går op i en højere enhed, og jeg er timeglas.

  3) Mine bryster. De er smukke.

  4) Mine lange ben og mine smalle, flotte fødder.

  5) Min numse. Jeg er så heldig både at have numse og bryster, så jeg værdsætter det virkelig meget.

  6) Mine arme.

  7) Mit lange, mørkebrune, tykke hår.

  Egentligt er det eneste jeg ikke kan lide ved mig selv min mave. Men jeg har fundet ud af, at jeg bliver en gladere person ved at prøve at elske den i stedet for at hade den. Og jeg har ikke altid elsket så meget ved mig selv – der er skam arbejdet på det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frosch

  Jeg synes virkelig, at det er en god idé! Jeg vil meget gerne være med 🙂

  1. Min højde. Jeg er 1.59 og det er jeg rigtig glad for!
  2. Min ryg. Den er stærk og flot!
  3. Min talje. Den er smal og supplerer mine brede, feminine hofter fantastisk!
  4. Mine hænder. De er små og har lange negle, så jeg synes de ser dejligt feminine ud!
  5. Mine læber. Jeg synes de har en perfekt størrelse og så er de altid bløde, hæhæh.

  Knus Frosch 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kan læse de andre to indlæg i serien HER (om krop og udseende) og HER (om […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Muffins med blåbær og marcipan