Man må åbenbart ikke rejse, når man er på barsel... pak misundelsen væk!

10 ting jeg vil lave i september

10-ting-jeg-vil-lave-i-september0

Er det ikke skønt, at bloggen endelig har fået en ny skriftype? Jeg er så glad. Jaja, det er små ting, men jeg synes selv, at den anden gav mig ondt i øjnene. Teksten er også blevet rykket et par pixels ind, så den ikke står helt klistret op ad venstre side. Nu skal jeg bare lige have styr på den instagram widget ude til højre, som hele tiden bliver ved med at melde fejl. Den skulle gerne stå og skiftende vise de sidste nye billeder fra min instagram, men det gør den ikke rigtigt (endnu!). Men I kan finde mig på instagram HER.

Nå, det skal handle lidt om september! Dejlige, lune september! I denne måned vil jeg gerne…

 • … i biografen med min lille damebioklub og se “Florence”. Den ser sjov ud og har fået vildt gode anmeldelser. Jeg glæder mig!
 • … til dåb hos lille (store!) Knud i morgen. Han skal have vand i håret og en masse gaver 🙂
 • … nyde en dejlig weekend i København hos søster og svoger. Vi er blevet lovet god mad og bobler 😉
 • … købe nyt spisebord og få hængt min nye fine lampe op. Lampen skal hænge lige over min nye barvogn!
 • … leve af svampetoast, så længe at kantarellerne er i sæson
 • … gøre haven klar til efterår og vinter; få havemøbler ind, få ryddet Bellas legetøj op og sætte planter i mine potter, som kan overleve lidt kulde. Nogle ideer til sidstnævnte, hvis det ikke skal være små grantræer? Jeg prøvede med lyng sidste år, men den døde ret hurtigt.
 • … men jeg vil også huske at nyde haven lige nu. Den bugner med brombær og hasselnødder, og roserne blomstrer stadig. Måske jeg i år skulle få samlet og tørret hasselnødder til brug til senere på vinteren? Jeg har ikke kunnet tage mig sammen til det de andre år.
 • … købe mig en vinterjakke, som jeg er klar til det lunefulde vejr i Skotland (og klar til resten af vinteren). Jeg kigger blandt andet lidt på den her.
 • … tjekke SPIS! Odense food festival ud, som er i denne uge. Jeg spiste på Olivias i tidligere på ugen, men skal lige se, om der er flere steder, der skal testes inden festivalen er slut. Desværre er der fuldstændig udsolgt på Mmoks – der ville jeg gerne have været på besøg.
 • … starte Bella til gymnastik. Hun elsker, når de laver gymnastik i børnehaven og vi har derfor længe snakket om, at dét ville hun elske. Jeg skal bare lige have fundet et sted og ugedag det passer.

Er der noget, som I glæder jer til her i september?

In September I wanna go to the movies and watch “Florence”, spent a lovely weekend in Copenhagen at my sisters, buy a new winter coat (then I’m ready for the moody weather in Scotland) and check out the SPIS! Odense Food Festival.

bloglovin

14 kommentarer

 • Cecilie

  Heh, sig mig, har du ikke allerede den jakke i grå?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er ikke 100% den samme, men jo kraven er fuldstændig den samme – og den er SÅ praktisk! Jeg skal bare have en ny uanset, fordi den anden kan ikke mere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er lige startet til gymnastik med vores pige på 15 måneder for 14 dage og det er fantastisk.
  De fleste steder i Odense er sæsonen allerede startet, så du skal nok være lidt hurtig med at finde et hold. I Næsby blev alle hold for de små faktisk fyldt på et par dage, da tilmeldingen åbnede sidst i august.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, hvor vildt! Såvidt vi kan se, så hører Bella dog ikke til de helt små. De steder, hvor vi har kigget, der opdeler de 0-3 år og så 3-5 år. Og Bella er jo 3,5 år, så hun skal helt sikkert i den til 3-5 år. Men hvis det er fyldt, så må vi bare vente. Vi har heldigvis ikke fortalt hende om det endnu, så hun bliver ikke skuffet, hvis der går et halvt år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Lige en kommentar til ændringen af skrifttypen: Jeg synes, at skriftstørrelsen er blevet lidt for lille (og jeg plejer altså ikke at have synsproblemer 🙂 ) ellers er den lidt for tæt – det flyder i hvert fald lidt sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til bioklub og øv, det havde været skønt, hvis vi kunne være kommet på Mmoks. Så er den på “til gode listen” også 😀

  PS Aftager gerne nogle brombær

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Yesss bioklub bliver godt!! Og ja, vi skal helt bestemt på Mmoks – det er SÅ godt!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa 🙂
  Jeg vil bare lige anbefale dig at tjekke Sct. Hanserne og Frem ud. Begge foreninger har gymnastikhold på Sct. Hans Skole, som må være i nærheden af jer. Ved dog ikke, om de begge kører børnehold lige dér.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Krukker der pæne i efteråret og vinter kan være svært, jeg har haft succes med buskbom, japansk skimmia – synes den er så flot, Gaultheria procumbens – grøn palnte med røde “bær”, Heuchera – kan stå I krukke hele året, får nogle flotte farver som årstiderne skifter. Julerose kan fås med hvid og lilla blomst blomstrer i vintersæson, elsker elsker den. Sankt hans urt, helårs smuk i buketer og får den smukkeste røde farve hen på sensommeren. Google dem gerne 😉 de er alle helårs planter med er smukkeste i efteråret og der de blomstrer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] og Snap? Hedder C and the City begge steder, hvis I vil følge med) Og har fået fedtet mig med i hende hers biografklub. Men der er altid plads til en klub […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] I kan se listen fra sidste måned HER […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man må åbenbart ikke rejse, når man er på barsel... pak misundelsen væk!