Sephora åbner i Odense (og Århus)

OOTD #422: Ny blondekjole fra Ganni

ootd-422-ny-blondekjole-fra-ganni0 ootd-422-ny-blondekjole-fra-ganni1 ootd-422-ny-blondekjole-fra-ganni2

Reklamelinks markeret med *
Ganni dress (HERE*) – DKNY “gansevoort” bag
Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE) – ASOS shoes

Godt nok siger kalender september, men det føles heldigvis ikke sådan! Indtil videre ligner det, at det bliver nemt at holde mit princip om ikke at tage strømpebukser på før 1. oktober (jer der har fulgt med længe ved, at jeg nægter at gå med dem fra 1. maj til 1. oktober). Outfittet her er fra i onsdags, hvor jeg var forbi TV 2/FYN for at snakke lidt om effekten af blogs i forbindelse med, at en masse kinesiske bloggere gæster Odense disse dage. Jeg havde dette på derind – dog skiftede jeg sko inden, da jeg pludselig blev nervøs for, at jeg ville vælte rundt inde i studiet over deres store kabler.

I øvrigt så er jeg sikker på, at min nye blondekjole fra Ganni* bliver et mega hit dette efterår. Med støvler og strømpebukser kommer den også til at være så fin. Den er, som det oftest er med Ganni, en smulle lille i størrelsen. Den kan købes HER

September really doesn’t feel like September yet. It’s nice and sunny here in DK (well, not today… it’s raining. But still ain’t cold!). This is my new dress from Ganni which I think is going to be great with stockings and boots for fall too. It’s available here*

ootd-422-ny-blondekjole-fra-ganni3 ootd-422-ny-blondekjole-fra-ganni4

bloglovin

5 kommentarer

 • […] lykkedes og resultatet er, at jeg nu craver cirka en tredjedel af dem, haha. Jeg har nr. 5 (jeg har den på her) og nr. 7 (som kun koster 180 kr!). Men jeg havde heller ikke noget imod, at begge kjoler fra […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia Olsen

  Ihh hvor ser du godt ud! Den kjole er så fin, og er selv ved at bestille den hjem! Må jeg spørge hvilken str. du har din i, nu hvor du skriver den er lille i størrelsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] nede i indlægget). Med rabatkoden kan I lige nu få min Ganni kjole nr. 1 billigt (I kan se mig i den her) – eller en af de spritnye og utrolig populære t-shirts (også fra Ganni) nr. 2 og nr. 3. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] i ovnen og lige om lidt jeg også flæskestegen ind, jeg er også lige hoppet i en kjole (det blev denne her) og så skal vi bare slappe af ind til i aften. Duften af and er så småt begyndt at sprede sig i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sephora åbner i Odense (og Århus)