Så er julefreden ved at sænke sig...

Glædelig jul!

gladelig-jul-missjeanett-merry-christmas-stylenanda-dress

Jeg vil bare lige ønske jer alle sammen en rigtig, rigtig glædelig jul. Jeg håber, at den bliver lige som I ønsker den skal være. Anden er i ovnen og lige om lidt jeg også flæskestegen ind, jeg er også lige hoppet i en kjole (det blev denne her) og så skal vi bare slappe af ind til i aften. Duften af and er så småt begyndt at sprede sig i huset. Dét er sjovt, men når den duft først er der, SÅ føler jeg endelig at det er jul. Det er også derfor jeg aldrig kommer til at lave anden på en grill – hjemmet skal altså dufte af and, hvis I spørger mig!
Gør aftenen til den I ønsker – det er også jeres jul. Ikke kun de andres 😉 Jeg snapper lidt i løbet af dagen (det har jeg allerede gjort lidt), så I skal være velkommen til at kigge forbi snapchat og få et indblik i min juleaften: missjeanett

Og selvom der er endnu en uge tilbage af året, så vil jeg rigtig gerne takke jer for at I læser med. I gør det SÅ meget federe at være blogger – og det er jo egentlig også jer, som gør det muligt for mig at leve af min hobby. Tusind tak! Tak for jeres kommentarer, likes, tanker, engagement og bare jeres generelle tilstedeværelse på bloggen – også jer der måske ikke lige kommenterer og gør så meget væsen af jer herinde. I skal have lige så meget tak!

Glædelig jul alle sammen <3

Merry Christmas everybody! The duck is in the oven and soon the pork roast is going in too. I hope that you’re having the most wonderful Christmas. Thank you so much for reading and being a part of my blog here. A billion thanks! Have your self a Merry Christmas!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er julefreden ved at sænke sig...