OOTD #430: Ganni kjolen er tilbage (og ja, jeg frøs!)

Min seneste ASOS ordre – og vi pakker den ud sammen igen på snapchat!

Min seneste ordre - og vi pakker den ud sammen igen på snapchat!Min seneste ordre - og vi pakker den ud sammen igen på snapchat!Reklamelinks:
1/ ASOS dress HERE   2/ ASOS parka coat HERE
3/ ASOS Tall HERE (here in normal lenght)   4/ Milk It dress HERE
5/ ASOS boots HERE   6/ ASOS Disney nightdress HERE
7/ ASOS Africa dress HERE    8/ ASOS earrings HERE

Ej, hvor var det hyggeligt og sjovt at åbne min sidste ASOS ordre med jer på snapchat sidste gang. Det virkede virkelig også som om, at I var glade for det. Derfor fortsætter vi! Det virker som en god måde, at vise tøjet lidt bedre frem. I kan også stille mig spørgsmål løbende på snapchat. Jeg pakker denne ordre ud i dag ved en 14-tiden (jeg har lige et par møder, som jeg har have overstået først). I finder mig på snapchat under missjeanett og så kommer det hele inde i “My story”.

Og nu tænker I måske, at det da ikke er så længe siden, at jeg sidst bestilte en stor ordre fra ASOS. Men det er det faktisk. Den ordre jeg viste jer sidst, havde jeg faktisk gået og gemt på et par uger (jeg havde taget et par enkelte ting i brug). Jeg bestiller typisk en større ordre hos ASOS en gang om måneden og denne gang bestilte jeg lidt hurtigere, fordi der var flere ting, som jeg gerne ville have med til Skotland (blandt andet jakken). Desuden er ASOS primært det sted jeg shopper – og så en lidt hos Boozt. Men ASOS er min nr. 1.

Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve tingene senere. Især jakken (den har bare at passe, da den skal med i morgen til Skotland), den røde kjole, som er tiltænkt til overrækkelsen af Best of Odense-priserne i næsten måned, hvor jeg jo sidder i juryen. Den røde kan også fås i sort HER (kun i normal længde, ikke i Tall). Og så er jeg spændt på velourkjolen! Den ser så pæn ud på billederne, men man ved jo aldrig, hvordan det ser ud i virkeligheden. Kom med på snapchat senere og se! Det hele kommer til at blive liggende i “My Story” i 24 timer, så I kan se det i løbet af dagen, når det passer jer.
EDIT: Hårbøjlen jeg viste frem er HER

The last time I ordered from ASOS I opened it with you guys on Snapchat and it was so much fun! That’s why I’m doing it again today. Find me on snapchat missjeanett and watch while I open and try everything on.

5 kommentarer

 • Rikke Holm

  Hej!
  Så du på Snapchat også har bestilt en velour hårbøjle, som jeg bare må eje – kan du linke til den? 🙂
  – Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er netop tilføjet her i indlægget! Der står “low in stock”, så man skal nok skynde sig. Det går tit hurtigt med accessories, synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Nielsen

  Sikke et par flotte stænger du får (har!) i den blå kjole 🙂 Er vild med at du åbner og prøver sammen med os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh tak Christina! Ja, jeg elsker det virkelig også – det er vildt hyggeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] over en masse fra ASOS, så har jeg faktisk ikke shoppet så mange andre steder denne måned. Men jeg har drømt en masse […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #430: Ganni kjolen er tilbage (og ja, jeg frøs!)