OOTD #431: med virkelig dårlige billeder og hvorfor vi bloggere hader vintertid

Velour velvet velour

velour-velvet-crushed-nervost-taske-i-bag-purse-kjole-dress-galla-gala-asos-vila-julefrokost-green-blue-yellow-gul-sort-blackvelour-velvet-trend-asos-jumpsuit-grey-black-sort-kjole-til-julefrokost-lille-purle-skirt-nederdel-line-of-oslovelour-velvet-kjole-dress-asos-fra-yas-leopard-patern-weekday-green-top-singlet-rygsak-back-pack-bordeauxvelour-velvet-milk-it-drop-waist-dress-kjole-asos-pink-2nd-day-blue-cap-kasket-bordeaux-mega-trendvelour-velvet-top-peplum-yas-kjoler-til-julefrokost-70s-style-sokker-socks-bordeaux-black-sort-lbd-asos-fra-from-christmas-partyReklamelinks:
1/ Lost Ink HERE   2/ VILA HERE   3/ New Look HERE   4/ ASOS HERE
5/ Line of Oslo HERE   6/ One Day HERE   7/ ASOS HERE   8/ ASOS PREMIUM HERE
9/ Daisy Street HERE   10/ Y.A.S. HERE   11/ Even&Odd HERE   12/ Weekday HERE
13/ Milk It HERE   14/ ASOS HERE   15/ New Look HERE   16/ 2nd Day HERE
17/ ASOS HERE   18/ ASOS HERE   19/ Y.A.S. HERE   20/ Gipsy HERE

Det er simpelthen ikke til at komme uden om velour for tiden. Det er ALLE steder og er uden tvivl en af efteråret/vinterens hotteste trend. Og jeg elsker det! Ikke den så meget den nervøse version af den, men tyk, lækker velour. Det ser så dyrt og dekandent ud. Det er faktisk ikke mange år siden, at velour sidst var hot. Jeg husker tydeligt vinter sæsonen 2009/2010, hvor jeg især gik meget i denne velourkjole. Den var endda mit nytårsoutfit det år!

Og jeg er altså helt hooked på velour igen. Den trend forsvandt alt for hurtigt sidste gang. Heldigvis BUGNER det med velour items alle steder. Jeg ser det dagligt på webshops. Jeg har her samlet en masse skønne ting i velour og jeg måtte virkelig begrænse mig, for at indlægget ikke endte som “100 ting i velour”. Jeg er selv helt gakket med nr. 4. Hold op, hvor er den farve smuk i velour! Jeg skal dog ikke noget galla-agtigt før sidst på foråret, så jeg ved ikke lige, hvad jeg skulle bruge den til. Jeg er virkelig også vild med nr. 1 (kunne være perfekt til en julefrokost!), tasken nr. 3 og  buksedragten nr. 6. Jeg skal helt sikkert have buksedragten og tror også, at jeg napper tasken. Den koster ikke så meget 😉 Nr. 17 ville også være ret skøn til et par jeans eller en stram nederdel. De her er til gengæld virkelig, virkelig grimme. Hvem køber sådan nogle? Andet end til udklædning?

Er I til velour?

I’m so in love with the velvet trend. It hasn’t actually been that long since it was a big trend. I remember that I wore this dress a lot in the winter of 2009/2010. And now the trend is back – maybe even bigger than last time? Velvet is everywhere! I LOVE no. 4 – the colour is amazing! But I have nothing to use such a pretty dress for right now. Too bad. But the jumpsuit no. 6 I’m gonna get 100%. It’s so cool and I can see it being used for both everyday and evening. I think I’m gonna get the bag no. 3 too. The green colour is gorgeous and it has a super fair price 😉 Are you in to velvet?

11 kommentarer

 • Lise

  Men hvor er linket til nr. 12??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hov, den er da smuttet! Den er tilføjet nu! 😀 Den er nemlig også ret så fin 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jessen

  Jeg ved ikke helt hvor fejlen opstår, men den seneste tid er det første billede i dine indlæg blevet vist to gange lige efter hinanden. Jeg læser på tablet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg får det også selv hele tiden og har lige spurgt tech hvorfor det sker. Det sker både på tablet og computer hos mig selv (og det er skide irriterende!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg elsker velour! Men mest til sko, tasker og feks sofapuder/sengetæpper osv ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er også vild med det i boligindretning! Især sofapudder er SÅ smukke i velour!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Reher

  Nr 4 fås også i ASOS curve linie, og jeg kæmper en daglig kamp for ikke at klikke den hjem som julefrokost dress… Når man skal holde firmajulefrokost i noget, der hedder noget med Palæ, så bør man da gå fuld galla, ikk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jo, det synes jeg helt bestemt! Åh jeg er helt misundelig på, at du har en anledning til at købe den. Den er vildt smuk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Reher

   Og nu er der trykket bestil…. Håber den er lige så fantastisk som jeg forstiller mig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Uh det håber jeg også! Hvis du lægger billede op på instagram eller lignende, så må du rigtig gerne tagge mig! Vil gerne se den “live”. Ellers send mig en snap!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] at der ikke er noget der kravler

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #431: med virkelig dårlige billeder og hvorfor vi bloggere hader vintertid