En ny body update: Hej mavemuskler!

Outfit of the day #432: Buksedragt i velour

outfit-velour-buksedragt-missjeanett-velvet-jumpsuit-odense-havn-odensebloggers-leowulff-bagoutfit-velour-buksedragt-jumpsuit-grey-velvet-leowulff-african-clutch-bag-blue-missjeanett-blogger-fra-odenseoutfit-velour-buksedragt-gra-velvet-jumpsuit-playsuit-missjeanett-jeanett-drevsfeldt-blogger-paper-dolls-shoesoutfit-velour-buksedragt-playsuit-jumpsuit-missjeanett-odense-havn-blogger-fra-soft-waves-hair-style-leowulffReklamelinks:
One Day jumpsuit (HERE) – Leowulff bag (HERE
Maria Black earring (HERE) – Ray-Ban “meteor” sunglasses – Paper Dolls shoes (HERE)

I dag skal jeg til frisøren og jeg glæder mig – og er lidt spændt! Jeg skal nemlig prøve et nyt sted. Min favorit frisør, hos min egen faste frisør, stopper nemlig lige om lidt og derfor er jeg lige ude at teste, om jeg skal finde mig et nyt sted – eller bare en anden frisør samme sted, som jeg plejer. Det er vildt beslutninger på sådan en mandag, hva’? 😉

Buksedragten er fra denne ASOS ordre, som jeg pakkede ud på snapchat i fredags. Jer der så med derinde ved, at jeg var meget, meget glad, da jeg prøvede den på. Den var lige præcis, som jeg havde håbet! Den grå velour er rigtig lækker og blød, og buksedragten er generelt utrolig behagelig. Den er måske et bud på et outfit til julefrokoster? Der er elastik i taljen, så der er plads til masse af mad 😉 Når det kommer til buksedragter, så er et godt tip, at gå en størrelse op. Så er I sikre på, at der ikke er noget der kravler 😉 Hvis I som mig også er vilde med velour, så samlede jeg i dette indlæg en masse, masse ting i velour.
Mine lette bølger i håret er lavet med dette krøllejern, hvor jeg bare har holdt hver tot hår i få sekunder på krølletjernet.

Buksedragten kan købes HER.

Today I’m trying out a new hairdresser in town and I excited! This jumpsuit is from this ASOS order and I LOVE it! It’ super comfy, the grey velvet is lovely and it fits! You can find it right HERE. It could be perfect for Christmas parties! The waves in my hair is made with this wave wand.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

15 kommentarer

 • Stinne

  Ej hvor er den altså fin! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Hi ! Den er så fin – men hvor høj er du ? Den står under Tall’ kollektion, og er lidt nervøs for længde, når man som mig kun er 1.67

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Eijj hvor er den flot – og SÅ flot til dig! Jeg overvejer nu selv at klikke hjem, men kan se, at den er en del af deres tall-linje. Jeg er kun 1.69, så tror du, at jeg vil være for lav? Og hvilken str. har du den i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hmm det er et godt spørgsmål – den er nemlig lidt lang i benene (selv på mine 178 cm). Men omvendt tror jeg, at det er meningen, at stoffet skal lægge lidt i lag nede ved benene – hvis det giver mening?
   Jeg går altid op en str. i buksedragter og denne har jeg i UK14. Men jeg tror faktisk godt, at en UK12 kunnet have passet også.

   Og tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva E. Diemer

  Hvor ser den bare skøn ud. Jeg må indrømme at jeg selv har luret lidt på den, siden du postede den her på bloggen. Den vil være perfekt til nogle af julen “komsammener”.
  (Billedet ser helt sensommeragtigt ud, men det var det vel ikke helt…?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, jeg regner også med, at den ryger på til noget julehygge også. Den er nemlig også behagelig med en masse elastik i taljen 😉

   Nej, billedet er taget i sidste uge lige før weekenden. Men vi ramte bare lige en super smuk solnedgang, som gav nogle rigtig lækre farver på billederne. Til gengæld frøs jeg godt nok meget, imens vi tog billederne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg købte den også, inspireret af dig (og den er så god til dig!!) – men den ryger desværre retur. Jeg er også 1.69 m høj, og den er aaaaalt for lang. Den fungerer ikke, når man ikke er “tall”. Derudover havde jeg købt den i str. 12, som jeg plejer (er en normal 38-40), men den var så også alt for stor. Overvejede at prøve en str. 10, men jeg tror ikke, at det afhjælper på længden (skulle seriøst lave 3 opsmøg, før den bare passede lidt i længden…).

  Så ja – en vinder for dig, men altså ret svær for mindre høje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Øv, hvor ærgerligt! Den er ellers så lækker. Men så er tippet hermed givet videre til dem på 1,69 og under! Og mht størrelsen: ja, den er faktisk lidt stor. Jeg tror også, at jeg godt kunne have passet en størrelse mindre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Quyen

  Den er simpelthen så fin – og perfekt i længden til dine lange ben!

  Man kan også få den til plus size og petite (dog anden fin farve):
  http://www.asos.com/search/Allover-Velvet-Wrap-Front-Jumpsuit?q=Allover+Velvet+Wrap+Front+Jumpsuit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] til de forskellige festligheder i hele december: til juletradition med vores venner (hvor jeg overvejer denne – som ikke er en kjole

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Med yndlings Ryan Gosling – så er det sgu jul! Outfittet til i aften er klar (jeg gentager dette her) og om en times tid ankommer min søster og hendes mand. Derefter står den på 4 retters middag […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] var i denne buksedragt og Bella i denne kjole fra Mini A Ture (begge dele er nu på […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny body update: Hej mavemuskler!