Kærlighed & Kommunalvalg #12

Mine juleønsker 2016

juleonsker-mine-2016-missjeanett-blogger-rebecca-minkorf-maria-black-earrings-christmas-wish-list-a-simple-mess-vase-royal-copenhagen-white-elements-tallerken-rebekkarebekka-may-necklaceReklamelinks:

Jeg har været så elendig til at få lavet min ønskeliste i år. Ved ikke helt hvorfor, men lige nu ønsker jeg mig primært “store” ting i en prisklasse, som jeg ikke lige er på gave med folk i. Fx. vil jeg gerne have en rejse et varmt sted hen i slutningen af februar. Tim og jeg snakker dog lidt om, at booke en rejse som gave til hinanden, så måske ligger den der alligevel 😉 Men her er hvad mine juleønsker består af i år (i et lidt mere spiseligt prisleje end rejser til eksotiske steder 😉 ).

1. Indrømmet, så mangler jeg ikke tasker. Men hvem mangler det? Man vil bare gerne have dem alligevel 😉 Jeg har længe sukket over de mange fine tasker fra Rebecca Minkof og jeg er især ret lun på denne her. Den kan købes HER

2. Jeg er faldet helt for den smukke, men enkle og klassiske halskæde fra RebekkaRebekka. Den findes både i sølv og guld – og selvfølgelig med alle årets måneder, men jeg vil helst have min egen fødselsdagsmåned – maj. Det er i øvrigt også min favorit måned hele året: måneden starter altid som forår, men slutter oftest som sommer. Alt dufter, der er grønt alle steder og folk i godt humør. Jeg har fundet den HER og HER

3. og 4. og 5. Guldørering er ikke dem jeg har flest af, men det er faktisk guld jeg bruger mest for tiden. Derfor ville det være rigtig dejligt med nogle flere af vælge mellem til daglig. Maria Black er især rigtig god til enkle, men fede guldørering, synes jeg. Både nr. 3 og nr. 4 er jeg vild med! Men nr. 5 fra Hvisk kan jeg også rigtig godt lide! De findes HER, HER og HER

6. Royal Copenhagen er stort set altid på mine ønskelister – jul og fødselsdag. Og i år er ingen undtagelser. Jeg har en del middagstallerkener efterhånden og også til dessert, men jeg mangler virkelig nogle i frokost størrelse. Og det måtte rigtig gerne være denne tallerken fra Royal Copenhagen (fra white elements serien i størrelsen 22 cm). Et lille tip: Der er 20% på alt Royal Copenhagen hos Magasin fra i dag og til (og med) søndag. Bare hvis I står og skulle købe julegaver!

7. Jeg er simpelthen helt skudt i de smukke vaser fra A Simple Mess. Hvor er det bare en fin måde, at gøre det med blomster enkelt og tilfældigt på. Jeg er helt tosset med den! Den høje slanke version må virkelig gerne bo hjemme hos mig. Jeg har set den HER og HER

8. For en måneds tid siden besluttede jeg at nedlægge vores “work space”, som er på den anden side af en halvmur i vores køkken. Jeg får det simpelthen ikke brugt (jeg ender altid med at arbejde enten i sofaen eller ved vores spisebord) og det lange, lange skrivebord er i stedet nu bare blevet et sted, hvor vi opbevarer alt muligt skrammel. Det er et stort rod. Derfor vil jeg fjerne det og i stedet sætte en høj kommode i et hjørne med en fed plante oven på (gerne den seje fra dette indlæg). Ellers skal rummet bare være bart og lyst. Det måtte rigtig gerne være denne kommode fra IKEA.

9. Jeg har virkelig brug for et par nye løbesko! Det er dog et lidt tricky ønske, da jeg skal have prøvet mig frem og have fundet den rigtige model. Men jeg gad godt nogle, som så ud ala disse fra Nike HER.

Hvad har I som juleønsker i år?

I’ve finally finished my Christmas wish list. No. 1 this beautiful bag from Rebekka Minkoff (so cool!). No. 2. Simple, but beautiful gold necklace from RebekkaRebekka with the month where I was born: May (it’s available with all 12 months). No. 3+4+5. Small gold earrings. Preferably from Maria Black or Hvisk. No. 6. Plate from Royal Copenhagen. These are lunch plates from the White Elements series. No. 7. I LOVE this vase! I need it! It’s from A simple Mess here. No. 8. Dresser from IKEA. No. 9. I need a pair of new running shoes. I really like these from Nike.
What are you wishing for this year?

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

5 kommentarer

 • Anette

  Ikke at min mening overhovedet skal have nogen indflydelse på din ønskeseddel, men jeg købte selv den hvide malm kommode hos IKEA for et år siden, og jeg endte med at sælge den igen efter kun få måneder, fordi den simpelthen var så uhandy i størrelsen – både udseendsmæssigt og opbevaringsmæssigt! Bare lige min egen personlige erfaring/mening

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hvordan var den uhandy? Den skal jo netop stå i et rum, hvor der nærmest ikke står andet, så tænker at den godt må fylde lidt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   Efter min mening fylder den på den forkerte led – den et dybere end den er bred, hvilket irriterede mit øje voldsomt og fik den til at fremstå uhandy for mig. Derudover syntes jeg skufferne havde nogle akavede mål det gjorde, at jeg ikke rigtig kunne fylde alle de ting i, som jeg havde påregnet ved købet

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh det er lige præcis det med dybden, som jeg er ude efter! Så det lyder faktisk perfekt. Men jeg har godt spottet at skufferne har lidt forskellige størrelser. Hvor høj var den i forhold til dig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har også kommoden på vores kontor og er super glad for den! Den øverste plade (altså toppen) kan løftes og så er der et spejl under, men det bruger vi overhovedet ikke – vi har vores printer til at stå ovenpå.

   Ift. højden, så går den mig til sådan lige under brystet – jeg er 168 høj.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed & Kommunalvalg #12