Golden Globes 2017 - Bedst klædte

Golden Globes 2017 – Værst klædte

sarah-jessica-parker-golden-globes-2017-vera-wang-dress-sjp-shoes-collection

Sarah Jessica Parker i Vera Wang

Sarah Jessica Parker, som var nomineret for hendes rolle i HBO TV-serien Divorce, havde udvalgt sit outfit, som en tribute til den nyligt afdøde Carrie Fisher (hende der spillede Prinsesse Leia i de gamle Star Wars film). Det er en vildt sød tanke og idé, men rent modemæssigt, så fungerer det ikke i min bog. Det havde faktisk været et okay look, hvis det ikke var for de grimme ærmer. De ødelægger hele Vera Wang-kjolen for mig.

Sarah Jessica Parker had chosen her outfit as a tribute to Carrie Fisher who recently died. The thought is so lovely, but the outfit is not. It would actually be okay if it wasn’t for the ugly sleeves.

nicole-kidman-golden-globes-2017-alexander-mcqueen-worst-dressed-sleevesNicole Kidman i Alexander McQueen

En anden som er kommet på min “Værst klædte” liste på grund af underlige ærmer, er Nicole Kidman. Jeg fornemmer en Hollywood-trend med de ærmer – and I don’t like it! Kan nogen forklare mig de ærmer? Nicole var iøvrigt nomineret for sin birolle i filmen Lion (den har premiere næste måned i DK), men tabte til Viola Davis. Hvis min biografklub ikke stemmer på LA LA Land næste måned, så hepper jeg på Lion. Traileren ser spændende ud!

Another one who came wearing horrible sleeves were Nicole Kidman. I don’t get them – can someone please explain that trend to me?

janelle-monae-golden-globes-2017-worst-dressed-armani-prive-moonlight

Janelle Monae i Armani Prive

Hey Janelle, 80erne ringede – de vil gerne have deres kjole tilbage! Der er så meget galt med det her look, at det næsten er uoverskueligt. Kjolen i sig selv er forfærdelig. Den ligner noget, som jeg lavede i 8. klasse, da vi havde et projekt, hvor vi skulle lave tøj ud af plastiskposer, dåser, sugerør og andre sjove ting. Dernæst er hendes make-up forfærdelig. Hendes foundation er cirka fem toner for lys og hendes øjenbryn er _meget_ brede. Og hvad er det hun har i håret? Små perler? Det her er så forkert på stort set alle måder.

There’s so much wrong with this look that I can’t even wrap my head around it. When I was in the 8th grade there was a project on my school where you had to do clothes out of plastic bags, cans, straws and it look like something I did back then. Her make-up is awful too and what’s that in her hair? Small pearls?

keri-russell-matthew-rhys-2017-golden-globes-worst-dressed-j-mendel-dress-boho

Keri Russell i J. Mendel

Keri Russell var et hot mess. Hendes look er rodet, kjolen ser utrolig billig ud og farven på kjolen gør også hende helt grå at se på. Keri kom sammen med hendes mand Matthew Rhys, som også spiller hendes mand i serien The Americans. Og for netop den serie, var de begge nomineret som bedste hovedroller. Jeg ville i øvrigt ønske, at Keri havde kørt en hånd gennem mandens hår, inden de steg ud af limoen.

Keri Russell was a hot mess. So much happening, the dress looks cheap and the colour washes her out. Keri came with her husband Matthew Rhys who also plays her husband in the TV-serie “The Americans”. I wish she would have run a hand through his hair before they got out of the limo.

kerry-washington-golden-globes-2017-worst-dressed-dolce-and-gabbana

Kerry Washington i Dolce & Gabbana

Et rodet look mere, hvor jeg ikke helt ved, hvor jeg skal begynde. Skuespillerinden fra Scandal-serien var i en Dolce & Gabbana kjole med mærkelig længde, som får hende til at se meget lille og firkantet ud. Kjolen sidder også mega mærkeligt ved brystet og gør intet godt for den ellers smukke Kerry. Den der ting på maven ligner, at hun har fået elefantordenen – men i en version lavet som et krea-projekt af et barn. Jeg synes også, at farven på kjolen er mærkelig? Og fordi Kerry ikke fik nok pynt (!) på sin kjole, så sidder der også et eller andet underligt på hendes sko – men kun den ene (?).

Another messy look. I don’t get this dress. Too much is happening on it and the length makes Kerry Washington look very short. The colour is weird too?

lily-collins-golden-globes-2017-zuhair-murad-worst-dressed

Lily Collins i Zuhair Murad

Den her kjole er egentlig ikke den grimmeste, men der er alligevel noget ved hele looket, som irriterer mig. Kjolen er utrolig smuk fra taljen og op – det er den nederste del af kjolen, som jeg ikke er fan af. Især det brede stykke blonde der går på tværs af kjolen – det skærer nærmest Lily over. Farven er skøn og havde underdelen været anderledes, så havde den måske endda været på min liste over de bedst klædte. Hendes make-up irriterer mig også. I hvert fald til den kjole. Jeg synes ikke, at farven på læbestiften går til den fine lyserøde kjole. Den er alt for mørk. Argh jeg vil så gerne kunne lide det her, men det fungerer bare ikke for mig.

I really, really want to love this look – but I don’t. I like the dress from the waist up, but not the other half. And I don’t like to colour of Lilys lipstick. It’s too dark for the colour on the dress.

sophie-turner-golden-globes-2017-worst-dressed-louis-vuitton

Sophie Turner i Louis Vuitton

Hvis jeg skal være fair, så er det egentlig ikke fordi, at dette outfit er forfærdeligt. Igen kan jeg faktisk godt lide den øverste del af kjolen, hvor det er den nederste del, der ødelægger det for mig. Jeg ville ønske, at man ikke havde lavet den gennemsigtig i den ene halvdel, men bare sort over det hele. Hendes er ellers styling ret fin med en enkel halskæde, lækker make-up og super glattet hår.

This is actually not horrible. I like the top half of the dress, but – again – I dislike the bottom half. I wish it wasn’t see-through on one side. I like her styling though; simple necklace and the hair.

anna-chlumsky-golden-globes-2017-roland-mouret-worst-dressed

Anna Chlumsky i Roland Mouret

Jeg har lidt lyst til at lave et tarveligt play-on-words på hendes efternavn, der hedder noget med “clumsy” (kluntet). Det hele virker så konet. Både kjolen, hvordan det sidder på hende og håret. Hun ligner lidt en, som egentlig ikke rigtig gad det der Golden Globes 2017, men tog afsted, fordi hun skulle.

I feel like doing a play on words on her last name and some with “clumsy”. Because that’s what this feels like: clumsy. The dress, the way it fits and the hair. She looks like someone who was forced to be at the Golden Globes 2017 – not one that wanted to.

claire-foy-best-actress-golden-globes-2017-winner-the-crown-erdem

Claire Foy i Erdem

Jeg lover, at jeg ikke kun hater på Claire Foys kjole, fordi hun nappede en pris, som jeg synes at Caitriona Balfe skulle have haft. Nej, jeg kan virkelig bare ikke lide den. Det ligner noget, som er fundet i en klæd-ud-kasse til børn. Det der lilla bånd i taljen gør det også bare endnu værre. Det er faktisk lidt vildt, at der er så mange lyserøde kjoler på min “Værst klædte” liste, når det normalt er en farve, som jeg helt vildt godt kan lide. Men det var farvEN den aften Golden Globes 2017. Gad vide hvilken farve, der bliver “it” til Oscars om en måned?
Claire Foy vandt prisen for bedste skuespillerinde i en drama serie for sin rolle i The Crown. Og nu hvor Caitriona Balfe ikke vandt, så var den bestemt fortjent. Hun gør det virkelig godt og utrolig overbevisende som den engelske Dronning Elizabeth II. En virkelig god serie, som ligger på Netflix, hvis I ikke har set den.

I promiss that I’m not hating on Claire Foy just because she “stole” the price that I thought Caitriona Balfe should have won. I just don’t like her dress. It looks like a childs princess costume. And what’s with that purle band in the waist?

felicity-jones-golden-globes-2017-rouge-one-gucci

Felicity Jones i Gucci

Igen en lyserød kjole! Og hvis I kigger under denne, så finder I en lyserøde kjole mere. Som jeg sagde – lyserøde kjoler var OVERALT den aften. Den nye Star Wars – Rough One-stjerne Felicity Jones kom i denne lyserøde sag fra Gucci. Der har været flere kjoler, hvor jeg ville ønske, at man kunne lave underdelen om. Med denne kjole er det faktisk modsat. Der ville jeg ønske, at overdelen var anderledes, da underdelen er ret fin. Jeg forstår simpelthen ikke toppen. Hvad er det for noget underligt mormor-mønster? Og det bælte?! Oh, don’t even get me started on that one.

Again – another pink dress? Pink dresses were everywhere that at the Golden Globes 2017. I love the colour pink, but so many just got it wrong that night. One that got it very wrong was Felicity Jones. Again, the dress felt very child-like. I like the bottom of the dress, but the belt and the top half is awful.

zoe-saldana-golden-globes-2017-gucci-worst-dressed

Zoe Saldana i Gucci

Med alle de fantastiske kjoler, som der laves og som stjernerne har adgang til, så kan jeg simpelthen ikke tro, at Zoe Saldana ikke kunne finde en, der var bedre end den her. Jeg skulle til at sige, at hun må have fundet denne kjole i samme klæd-ud kasse, som Felicity Jones – hvorefter det går op for mig, at begge kjoler er fra Gucci – så det har de jo egentlig faktisk. Igen har jeg en følelse af klæd-ud tøj til børn og så har jeg, efter at have lavet dette indlæg, fundet ud af, at jeg virkelig ikke kan lide satinbånd i taljen på kjoler. Åbenbart.

I’m having a hard time believing that with all the amazing dresses designer throw at the celebrities – this is the best one Zoe Saldana could find. I was about to say that it looks like she shopped the same place as Felicity Jones and then I noticed that both dresses are from Gucci – so she actualy did shop the same place!

Det var mine “Værst klædte” til Golden Globes 2017. Er I enige? Jeg var heller ikke fan af Jessica Biels kjole, men jeg synes trods alt, at alle disse var lidt værre. I kan se hvem, som jeg synes var de “Bedst klædte” HER.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

5 kommentarer

 • […] I natten til i går løb Golden Globes 2017 af stablen. De er altid en slags opvarmning til Oscars og det betyder, at “Award season”, som de kalder det ude i den store verden, er godt i gang. Det betyder også, at vi kan få lov til at savle over en masse smukke kjoler det næste stykke tid og jeg vil vise jer mine personlige favoritter fra i nattens Golden Globes 2017 – de bedst klædte. I kan se mine “Værst klædte” til Golden Globes 2017 HER […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er sjovt, jeg ELSKER Nicole Kidmans look. Jeg synes, at hun er gudesmuk i den kjole – outfit on point.
  Derudover var jeg stor fan af Evan Rachel Wood i sit skræddersyede jakkesæt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret enige i dine meninger om kjolerne :)! Sad selv og så med og havde mange af de samme kjoler på min liste over de værste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Nå ja, og jeg er også helt pjattet med Lily Collins’ look !

  Af dem,du ikke har nævnt:
  Natalie Portman – meget Jackie-channeling klassisk look
  Kristen Bell – sexet på den gode måde
  Amy Adams – power woman i palietter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] rykkede jeg fra i går til i dag på grund af indlæggene om “Bedst klædte” og “Værst klædte” til golden Globes 2017. I fredags startede jeg weekenden på Odense rådhus, da jeg sammen med Tim […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden Globes 2017 - Bedst klædte