Edinburgh guide og tips

Dengang jeg optrådte i hotpants i Tarup Centeret…

tarup-center-blomsterbutik-blomsterhandel-kaktus-missjeanett-bloggertarup-center-flying-tiger-copenhagen-butikker-tops-missjeanett-blogger-odense

Indlægget er sponsoreret af Tarup Centeret, men er udtryk for min egen holdning

Når man taler om shoppingmulighederne i Odense, så ender det næsten altid med at blive en samtale om “gågaden vs. Rosengårdscenteret”. I den battle vil jeg altid vælge byen, men vi (/jeg) glemmer faktisk, at der er andre muligheder end lige de to. Hvornår har I for eksempel sidst været i Tarup Centeret? Jeg kunne ikke huske, hvornår jeg sidst havde været der selv og det var også en af grundene til, at jeg har sagt ja til et samarbejde med dem de næste par måneder. Jeg vil gerne udvide mit eget kendskab til stedet, som jeg faktisk kun har gode minder omkring. Der er især et, som jeg nok aldrig glemmer – I kan læse det længere nede i indlægget.

Da jeg kørte ud til Tarup Centeret, fandt jeg ud af, at det faktisk er 5 minutter hurtigere end den tid det tager os at køre til Rosengårdscenteret, fordi Odins bro er kommet. Det var jeg slet ikke klar over! Generelt er Tarup er bydel i Odense, der helt sikkert kommer til at blomstre endnu mere op nu, hvor letbanen kommer til at køre til derud (og husprisernes også kommer til at stige!). Vi kiggede selv på hus i Tarup, da vi var på husjagt der i 2013. Vi forelskede os også ret meget i et med pool (kan I huske det? I kan se haven HER). Vi var også tæt på at byde, men nogle få mangler gjorde, at vi droppede det i sidste øjeblik. Jeg tænker dog på den pool hver eneste sommer! Det er et rigtig dejligt område af Odense og virkelig godt til børnefamilier. Man har bare en tendens til at glemme området, hvis man, som mig, kommer rigtig meget inde i Odense C. Tarup Centeret har planer om at udvide i størrelse og det sker nok samtidig med, at Letbanen står færdigt. Så centeret bliver endnu større!

tarup-center-stor-br-butik-missjeanett-blogger-vaiana-legetoejtarup-center-blomsterbutik-blomsterhandel-kaktus-missjeanett-blogger-oliventrae-sukkulenter

Jeg gik rundt inde i Tarup Centeret i et godt stykke tid. Jeg ville gerne snuse til stemningen og lure på udvalget af butikker, og jeg blev faktisk ret overrasket over sidstnævnte. Der var langt flere end jeg troede og stedet er større end jeg huskede. De har for eksempel (muligvis) den største BR butik i Odense (jeg spurgte ikke om kvadratmetermål, men butikken virkede på mig både større end den i gågaden og den i det andet center). Jeg endte også med at købe lidt fødselsdagsgaver til Bella, da de havde et lidt større udvalg af Vaiana-ting (den nye Disney prinsesse, I ved) end jeg har set i de to andre butikker. Jeg var også i Name It, hvor jeg fik købt lidt (meget) nyt til Bella og i Vero Moda fandt jeg en virkelig pæn kjole fra Y.A.S. til mig selv. Alle stederne havde de god tid og det kunne man godt mærke på den gode service man fik. Hvis I har helt små babyer, så har de et nyt ammerum, med mikroovn, legetøj mm. Tarup Centeret er et rigtig hyggeligt sted og meget overskueligt, hvis man ikke har flere timer eller bare lige skal finde en enkelt ting. Af andre butikker i Tarup Centeret kan jeg nævne en Tiger, Matas, Smovseriet (en lækker delikatessebutik med chokolade, drikkevarer mm), Imerco, Bog & Idé, Triumph, Skoringen, en fin blomsterhandel på torvet og mange flere. Og nu når vi er ved torvet… Da jeg gik rundt, så stoppede jeg op på torvet og fik en mærkelig følelse af deja-vu. Først kunne jeg simpelthen ikke finde ud af, hvad det var, men efter et par minutter, så kom det tilbage til mig: Lige dér, midt på torvet, stod jeg for mange, mange (MANGE) år siden i et par små sorte hotpants, en lille lyseblå “mavebluse” (som vi kaldte dem i 90erne), et par hvide vildt høje plateusko og håret sprayet rødt. Jeg har vel været omkring 14-15 år og jeg var der sammen med tre klassekammerater og min lillesøster. Vi mimede til Spice Girls “Wannabe”. Det var nemlig til DM i Playback (afholdt af Se & Hør, kan jeg huske) og vi var lige gået videre som en af de tre bedste på dagen. Vi endte desværre ikke videre til det helt store landsdækkende show, men det var en sjov og fed oplevelse. En jeg aldrig vil glemme – selvom jeg faktisk havde glemt, at det var i Tarup Centeret det skete. Jeg kan huske, at torvet var stoppet med mennesker, så langt som øjet rakte. Sikke et adrenalinsus det gav! Jeg har virkelig ledt efter et billede, men kan ikke finde et fra den dag. Det ville ellers have været ret sjovt at dele med jer.
Og events er faktisk noget, som de er rigtig gode til at holde i Tarup centeret og der sker noget hver måned. De er især gode til at lave ting for os med børn. I den kommende weekend er der for eksempel kulinarisk marked (søndag 2/4 kl. 10-16) og i påsken d. 10.-12. april er der børneloppemarked. Vi oplever med jævne mellemrum, at vi godt kunne tænke os at “lave noget” et par timer en dag i en weekend her og der – og der vil jeg fremover holde øje med, hvad der sker derude. Hvem ved, måske er det Bella der en dag står og giver den som en af hendes store idoler på en scene derude? Full circle, haha! I kan løbende holde øje med events og happenings på deres Facebookside HER.

Hvor meget bruger I Tarup Centeret?

I can’t remember the last time I went shopping in the Tarup Center in Odense – I always end up shopping in the city center. But I’ve visited the center and it’s very easy to get there after we have gotten the Odins bridge. It’s a cosy shopping center with more shops than I would have thought. A great place to go when the weather is too bad for outdoor shopping. They have a lot of events: this weekend there’s a food market (April 2nd) and from the 10th to the 12th of April there’s a childrens fleemarket.

bloglovin

7 kommentarer

 • VI bor tæt på Tarup Centeret og kommer der meget. Jeg bliver mere og mere glad for centeret og syntes, at udvalget af butikker er rigtig fint.
  Ammerummet er rigtig lækkert og vi har brugt det flere gange til bleskift, men det er lidt træls at man skal låne nøgle i kiosken og lægge depositum førend man kan komme derned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Fedt! Vi må virkelig også til at bruge det noget mere!

   Det med ammerum har jeg fået at vide, er for vores skyld – så alle ikke bare kan vade ind og ud af rummet imens. Og for at undgå tyveri af tingene.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, og det forstår jeg også godt, men i Rosengårdcenteret kan det jo godt fungere uden lås?
   Jeg var også bare uheldig første gang jeg skulle bruge det. Jeg havde en meget sur baby og så var det først nede ved døren i ammerummet, at de havde skiltet med, at man skulle bruge nøgle. Op og stå i laaang kø ved kiosken med en sur baby på armen og fumle med dankort for at betale depositum 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det lyder også som en ærgerlig situation! Jeg kan ikke udtale mig om Rosengårdscenteret – jeg kommer der yderst sjældent.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det var lidt ærgerligt, men nu kan jeg da bare grine af det.
   Vi er som sagt rigtig glade for centeret og kommer der tit. Vi skal faktisk derud her i eftermiddag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina H.

  Da vi gik på Mulernes, boede jeg meget tæt på Tarup Centret og brugte faktisk meget tid i området da der også ligger en bibliotek der. Men centret var faktisk lidt kedeligt dengang, men da jeg for et par år siden kom forbi for sjovs skyld, var forandringerne allerede i gang og det er straks meget bedre. Kan forstå at det er et dejligt sted at opholde sig. Hvis jeg forsat skulle bo i Odense, ville jeg nok vælge tarup centeret frem for Rosengårdscentret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Helt det samme her mht hvilket center jeg ville vælge! Jeg var rigtig overrasket – både over centerets størrelse og udvalget af butikker!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Edinburgh guide og tips