10 ting jeg vil lave i marts

Min weekend: Ferieklar, om ikke at forstå X factor i år og til København

riceteria-frokost-mad-fra-missjeanett-odense-laks-min-weekendbeautified-odense-shellac-bryn-missjeanett-min-weekend

Det var planen, at jeg ville lave indlæg om min weekend før vores ferie, når vi var ankommet på Fuerteventura, men det fik jeg aldrig gjort. Jeg nød ferien lidt for meget 😉 Derfor får I den nu. Det er altså weekenden før vi tog afsted.
Fredagen startede jeg med at få lavet shellac (neglelak, som holder min. 2 uger. Det er ikke neglepåsætning, men kun lak) på neglene hos min favorit skønheds-pusher i Odense: Beautified (hun hed “Skønne” før). Om torsdagen havde jeg været til frisøren til en ny omgang balayage – så var jeg ferieklar! På vejen hjem hentede jeg frokost hos Riceteria. De laver nogle virkelig gode rugbrødsmadder, som lige er lidt mere lækre end dem man selv laver. Resten af dagen gik med en masse vasketøj (så der var rent tøj til ferien) og X Factor om aftenen. Jeg føler mig virkelig gammel i år, når X factor glider over skærmen. Jeg forstår hverken dommernes valg eller hvordan seerne stemmer i år. Jeg føler mig helt sat af og har faktisk flere gange overvejet, om jeg bare ikke er til X factor længere. Men vi bliver alligevel ved med at se det – det er næsten blevet indbegrebet af fredag herhjemme. Andre som også synes, at det er virkelig fesent i år?

This weekend is from before we went on holiday – I just never got around to post it after we left for Fuerteventura. Friday I went to get shellac on my nails, so I was ready for holiday. After that I picked up some lunch at Riceteria and the rest of the day consisted of me washes clothes, so we had clean clothes for our holiday.

hm-youre-my-little-star-nattoj-missjeanett-min-weekend

Bella slappede af hele lørdagen – Tim og jeg løb rundt, så vi kunne få pakket vores kufferter færdige. Der var flere gange i løbet af dagen, hvor jeg ønskede, at det var mig, der var 4 år, haha.

Bella relaxed all Saturday – Tim and I ran around trying to pack for our upcoming holiday.

acai-bowl-opskrift-reciepe-chia-kokos-goji-bipollen-missjeanett-min-weekend-ikeavesterbro-kobenhavn-missjeanett-min-weekendvesterbro-kage-brod-missjeanett-blogger-min-weekendjordbarkage-fra-lagkagehuset-bedste-missjeanett-min-weekendmarmar-cph-kjole-dress-udsalg-sildeben-jordbarkage-missjeanett-vesterbro-min-weekend

Vi nåede lige at spise en omgang acai bowl (find min opskrift her) om søndagen og så hoppede vi derefter på et tog mod København. Vi skulle først flyve mandag, men så tidligt (tjek-ind var kl. 5.30) at vi ville få sovet mere, hvis vi allerede var i København. Det er stadig ALT for tidligt, hvis I spørger mig og Bella. Jeg hader virkelig de der tidlige flyvninger. Nå, men til gengæld kunne vi hygge en hel dag i København hos min søster og svoger. Da vi ankom gik vi en tur (på jagt efter eftermiddagskage). Det blev jordbærkage fra Lagkagehuset (som jeg stadig ikke kan vende mig til, koster 20-30 kroner mere i København end i Odense). Eftermiddagen gik med kage, hygge og Playstation (som utrolig underholdende, syntes Bella). Vi fik lækker aftensmad og så gik alle til køjs tidligt.

Bellas fantastiske kjole (jeg ville ønske, at den fandtes til voksne!) er fra MarMar og den er på udsalg HER

Sunday we had a quick acai bowl (my reciepe here) and then we got on a train to Copenhagen to visit my sister (and because we were flying to Fuerteventura the next morning – from Copenhagen). We had a lovely afternoon with cake and Playstation. After dinner we all went to bed early. Bellas amazing dress is from MarMar HERE

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i marts