Juli shoppingcravings

Min weekend: svampetoast, sommeraften med venner og biograftur

opskrift-svampetoast1

Jeg har haft lidt tekniske problemer med billederne fra den weekend, som der lige har været. Eller – sagt på en anden måde; jeg var lidt en klovn. Jeg var klar til at overføre en portion af billederne fra kameraet til computeren og i stedet for at kopiere dem, så sletter jeg dem alle. Super! Så alle billederne fra fredag og lidt af billederne fra søndag er væk. Derfor er billedet her øverst “snyd” og er fra en anden dag – men vi fik det samme til aftensmad i fredags; svampetoast! Sæsonen for kantareller er nemlig i gang nu og det er min favorit, så der skal laves svampetoast til den store guldmedalje de næste par måneder. I kan også lave det med min opskrift HER. Udover at mæske mig i svampe, smør og fløde (det er ikke en kalorielet ret 😉 ), så fik vi ryddet godt op og lagt lidt planer for de kommende uger, hvor vi holder ferie i Danmark. Jeg glæder mig til nu på fredag, hvor vi officielt kan sige, at vi holder ferie. Det bliver godt!

All my photos from Friday got deleted from my camera by accident. So annoying! Friday we had mushrooms in cream on toast. It’s so good! You’ll find my reciepe here. Then we cleaned the house up a bit and made plans for the next couple of weeks where we’re on holiday here in Denmark.

lillet-drink-cocktail-med-tonic-missjeanett-sommer-min-weekendsommerbuket-blomster-missjeanett-ikea-dug-min-weekendserendipity-tipi-nobodinoz-telt-missjeanett-min-weekendsommer-grill-rib-eye-sommersalat-med-nektrarin-missjeanett-min-weekendaperol-spritz-spotify-sommermusik-i-haven-hygge-min-weekend-missjeanett

Jeg havde glædet mig til lørdag lige siden, at vi lavede den aftale med vores venner Julie og Christian. Vi var sammen hele dagen og vejret var jo heldigvis ret godt. Det blev til en del kolde sommerdrinks i haven (både Lillet og aperol), store bøffer på grillen, sommersalater og masser af spil (det her spil – det er vi ret glade for) samt musik. Vi flyttede Bellas tipi ud i haven fra hendes værelse og vores søde gæster havde alle mulige gaver med til hende, som vi hyggede os med at samle.

Den fine tipi kan købes HER (reklamelink) og hendes kjole er en pressegave fra Småfolk som er på udsalg HER

I had been looking forward to Saturday for a whole week; our friends Julie and Christian came by and we enjoyed their company the whole day; cocktails in our garden, big steaks on the BBQ and playing games. Bellas dress is from Småfolk HERE

biograftur-odense-kaptajn-underhyler

Mit hoved kunne godt mærke både drinks og at vi var kommet ret sent i seng om natten, så jeg havde lyst til at lave så lidt som muligt hele søndagen. Omvendt kunne jeg godt mærke, at Bella trængte til at lave et eller andet, så vi fandt et kompromis som alle syntes godt om; en tur i biografen! Vejret inviterede virkelig også til indendørsaktiviteter (eller manglende aktivitet 😉 ) – det øsregnede hele dagen i Odense. Bella elsker at gå i biografen og jeg havde lovet hende en tur i flere uger, så det passede så fint i søndags. Vi så Kaptajn Underhyler i mangel på valgmuligheder (det var enten dén eller Grusomme mig 3). Den var ikke særlig god og jeg mener faktisk, at Tim sagde, da vi gik fra biografen, at det muligvis var den dårligste tegnefilm, han havde set. Bella var fint underholdt, men hun har ikke nævnt filmen med et ord siden og hun plejer altså at tale om film i flere dage (og nogle gange uger) efter. Resten af dagen tilbragte vi på sofaen og Tim lavede en gang kreativ biksemad med resterne fra aftenen før (rib-eye, pølser og søde kartofler).

I could feel that we had had something to drink the night before and getting to bed late. So I surgested Sunday that we went to the movies and Bella loved that idea. We saw “Captain Underpants” and that wasn’t very good. The rest of the day was spent on our couch.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juli shoppingcravings