Mest læste indlæg i 2017

Navnemærker til Bellas tøj

identiketter-navnelapper-missjeanett-navnemaerke-til-toej-boern-boernehave-vuggestue-institution

Reklame for Identiketter.dk

Det er seriøst ikke løgn, når jeg siger, at vi ikke har haft navn i Bellas tøj før nu. Jeg har tænkt på det SÅ mange gange, men det har bare altid været et punkt på den der mentale liste, som jeg ikke rigtig fik gjort noget ved. Det betyder desværre også, at vi har mistet lidt pænt tøj med tiden. Selvfølgelig noget af det dyreste (typisk, ikke?). Jeg husker især, at jeg var utrolig bitter, da den her bluse forsvandt to-tre uger efter, at jeg havde købt den. Navnemærker gør selvfølgelig ikke, at ting ikke kan blive væk, men det hjælper, når tøjet skal finde tilbage til den rette ejermand igen. Det hjælper faktisk også Bella lidt. Hun kan jo ikke huske alt hendes uden ad, men hun kan godt læse sit eget navn nu (og hun kan også genkende disse mærker).

Jeg har selv været inde og har designet disse navnemærker til Bella på identiketter.dk. Det tog mindre end 5 mindre og så var de på vej med posten. Bella valgte selv blomster og så valgte jeg farverne. Navnemærkerne fra Identiketter.dk er strygefrie, så man sætter dem bare på, som var de klistermærker. De anbefaler, at man sætter dem på vaskemærker i tøjet og at man venter mindst 24 timer før tøjet bliver vasket igen. Jeg har den sidste uges tid bare haft som vane, at jeg sætter det på det nyvaskede tøj, som jeg alligevel står og lægger sammen. Navnemærkerne tåler op til 60 grader i vaskemaskinen og de tåler også tørretumbler. De kan bruges på både tøj, overtøj, sko og meget mere. Når I sætter dem på, så sørg for at presse dem godt på og især at hjørnerne ikke stritter. Man får 120 styk i et sæt, så der er alligevel til ret meget tøj.

I kan designe jeres egne mærker lige HER – der er også flere med kendte tegneseriefigurer.

identiketter-navnemaerker-navnelapper-missjeanett

bloglovin

2 kommentarer

 • Vi har brugt nogle lignende navnemærker i tøj, overtøj, sko og på legetøj/bamser siden min datter startede i dagpleje og det er simpelthen så nemt og smart.
  Selvom min datter kun er 2,5 år, så ved hun godt, hvilke mærker, der er hendes, så hun kan nemt genkende sine egne ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Bella er også allerede med på, hvilke der er hendes! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mest læste indlæg i 2017