Rose pink gin tonic

Bella 5 år i dag

Småfolk jordbær kjole

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med*

5 år. Det er altså et halvt årti! Et halvt årti siden, at jeg endelig – efter 51 timers fødsel (den kan I læse om HER) – fødte en lille rynket baby, der nægtede at skrige, men bare kiggede på mig med store øjne og derefter sagde noget, der mindede om et forkølet “miav”. “Det godtager vi”, sagde jordmoderen. Lige fra hendes første øjeblik i denne verden har hun ikke været en, der finder sig i, når andre siger, at hun skal gøre noget – hun går sine egne veje og gør tingene på hendes måde (gad vide hvor hun får det fra? Hint: Det er ikke hendes far). Det er en tyndslidt kliché, men tiden går bare så hurtigt. Omvendt føles den der fødsel, min barsel og dét at have en baby meget, meget langt væk. Det føles nærmere som om, at jeg har haft en 3-årig i et par år – hvis altså det giver mening? Næste år skal hun i skole og det giver til gengæld INGEN mening for mig. Der tror jeg, at mor her får en mindre krise. Et skolebarn? Mig?!

Dagens fødselsdagsplaner består af en masse gode ting, hvor Bella har fået lov til at bestemme de fleste af dem. Vi tager ned i hendes børnehave, hvor hun skal fejres med kage og sang. Derudover har hun ønsket at komme i Leos legeland og hun har ligeledes bestilt sushi til aftensmad (det er hendes store livret). Hun får en cykel af os i fødselsdagsgave og nogle af dem her (reklamelink).Derudover kan man også få mange andre søde små gaver hos legetøjsbutikken Banditten*. I morgen får vi gæster, som er en blanding af vores venner og Bellas børnehaven “klikke” plus deres forældre. I kan følge med både i dag og i morgen på min instagram story!

Tillykke med de 5 år min dejlige bubbilup! (ja, jeg har arvet mine forældres talent for at finde på virkelig underlige kælenavn. Bellas svar er som oftest: “Jeg hedder altså ikke Bubbilup, moar!!”).

Today my amazing girl is turning 5 years. 5 years?! That’s halft a decade and that’s CRAZY!! Can’t believe it has already been 5 years since it took me 51 hours to give birth to her. And I can’t believe that she’s gonna start school next year either. Today we’re celebrating her all day long with friends, cake, sushi (at her own request) and lots of presents of course (a pink bike and L.O.L. Surprise dolls)! Happy birthday my love <3

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

12 kommentarer

 • Emma

  Tillykke med smukke Bella! Hvor er det vildt at hun allerede er fem år 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Stort tillykke med din smukke søde datter:-)
  Næste år og skole, ja tiden den flyver.
  Det er om at nyde øjeblikkene.
  Rigtig god weekend og fødselsdags fejring:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak! Tiden går godt nok hurtigt med børn!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en skøn dag, fødselaren har i vente 😀
  Tillykke med hende 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne S

  Tillykke med hende 🙂 Og fantastisk foto af hende i øvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Tillykke med Bella! Kan godt forstå at du synes tiden flyver afsted, det synes jeg også selv og min søn er kun 6,5 måned 😀 Og lige til sidst – du har en seriøst smuk datter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak, hvor er du sød! Og før du får set dig om, så hopper din søn også rundt og laver ballade 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Happy birthday to Bella!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STORT tillykke med hende! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  EJ hvad? 5 år? Jeg føler, det var i går, jeg læste indlægget, hvor du afslørede, at du var gravid (i øvrigt med et meget fint billede af dig, kan jeg huske!). Hvor er det skørt, for jeg føler IKKE jeg er blevet 5 år ældre siden da… Men kæmpe forsinket tillykke med jeres smukke pige! Håber i alle havde en dejlig dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, jeg synes godt nok også, at hun lige er blevet 2 år. De sidste par år er godt nok gået stærkt!

   Og tak – hun havde en skøn dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rose pink gin tonic