Inspiration til lyserødt badeværelse

Inspiration til og indretning af nips til gæstetoilet

Indretning af gæstetoilet med guldReklamelinks – markeret med *

1/ Solspejl HER*   2/ Sæbepumpe HER*   3/ Potteskjuler HER*
4/ Pedalspand HER*   5/ Plakat HER*   6/ Toiletpapirholder HER*   7/ Spejl HER*

Har I en dejlig påske? Min er skøn, selvom jeg ville ønske, at vi havde noget andet vejr. Det væltede ned med sne her i Odense i går. Nå, men som jeg nævnte i indlægget her, så er jeg for tiden er ved at renovere vores gæstetoilet. I skal nok få indlæg om hele processen (inkl. “FØR” og “EFTER” billeder), men i dag skal det kun handle om ideer til de ting, som jeg vil “pynte” med, når alt det grove arbejde er overstået. Kort sagt: nips.
I kan i øvrigt følge med i hele processen ovre på mine stories på min instagramprofil HER. Og jeg vil lige sige tusind tak til jer, der allerede kigger med og for jeres modtagelse af, at jeg deler det hele med jer. Udover over de stories jeg lavede på valgdagen her, så er dem om badeværelset mine mest sete stories indtil videre. Hele 4000 af jer var inde og se dem her for en uges tid siden. Det var jeg helt mundlam over og måtte vise Tim tallene flere gange før jeg selv forstod dem, ha ha. Jeg skriver mig iøvrigt også bag øret, at I godt kan lide boligrenovering og den slags projekter!

Nå, men der skal jo pyntes lidt, når jeg er færdig med at spartle, grunde, male og alt det der. Jeg er helt sikker på, at jeg vil have en hængende krukke* i det ene hjørne med en stor lækker plante (jeg går lidt efter at finde planten med de lyserøde blomster, som er i dette indlæg). Toiletrulleholder* (hvad kalder man ellers sådan en?), armatur og knager skal alt sammen være guld, så selvfølgelig passer sammen. Jeg har fundet armatur, men mangler stadig toiletrulleholderen og nogle knager. Jeg tænker også, at der skal være en pæn sæbepumpe*, nu hvor hele badeværelset får den stor tur, så skal sæbe også være fin, ha ha. Normalt er vi ellers bare Palmolive-typerne (de er altid på tilbud til en 10’er og jeg elsker den med mandel). Jeg overvejer også, om jeg måske lige kan klemme den her* ind et sted, så den kan stå der med fine Outlander referrencer (til bog nr. 2 “Dragonfly in Amber”). Toiletspanden* er godt nok vild på den fede måde, men bliver det for meget guld? I kan de billeder, der har været min inspiration i indlægget her

I’m renovating our guest bath room these days and I wanna find some pretty things to decorate with for when I’m done painting. I love the idea of blush pink and gold together so I’m looking for some gold items to go in the room. These are some of the things I’m craving right now. I wanna have a hanging pot* in the room (I wanna find the plant with pink flowers from this post).

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til lyserødt badeværelse