Nyheder fra Faaborg Pharma

10 ting jeg vil lave i juni

Uh juni – en måned, som jeg på mange måder har set frem til. Den største begivenhed er muligvis jobstart – hvilket der nok skal komme meget mere om snart. Når jeg lige får landet i min nye hverdag.

I juni vil jeg…

 1. … starte nyt job, som nævnt. Og selvfølgelig dele HVILKET med jer. Jeg trækker den ikke, fordi jeg prøver at spille interessant – jeg arbejder bare så meget lige nu, at jeg ikke rigtig har nok timer i døgnet (og er dertil ekstra træt – jeg skal lige vænne mig til 37 timer 😉 ). Der kommer et indlæg så snart, jeg lige får en rytme igen.
 2. … i Fårup sommerland med en masse andre søde bloggere og deres børn. Jeg glæder mig, men Bella glæder sig endnu mere!
 3. … selvfølgelig til Tinderbox!! Selvom jeg personligt synes, at musikprogrammet er ret fattigt i år (til min smag), så glæder jeg mig alligevel til den fantastiske stemning og gode stunder med dejlige mennesker. Det ville være så underligt ikke at skulle til Tinderbox.
 4. … se masser af VM! Ja, du læste rigtigt. Og jeg glæder mig endda! Jeg synes, at der er noget mega fedt over fodboldslutrunder som VM og EM – og denne gang er Danmark jo med. Lad os håbe, at vi kommer langt, så det bliver til mere end de forløbige tre kampe. Og jeg har endda fri til to af dem.
 5. … afsted med biografklubben – as always! Vi har allerede set I feel pretty (anmeldelse følger meget snart) og så skal vi se en mere. Jeg håber, at den anden film bliver enten den nye Jurassic Park (jeg har en svaghed for dinoer) eller den danske Den skyldige. Skal I i bio her i juni? Der er mange, der ikke går i biografen om sommeren og det er synd!
 6. … holde Sankt Hans. Det falder på en lørdag i år og jeg har fri, så jeg overvejer, om vi skal invitere venner over til casual grill og bål i haven.
 7. .. finde udsalgsgodter til både mig selv og Bella. Til Bella er jeg især ude efter at finde noget godt fra Soft Gallery, Mini Rodini eller MarMar på udsalg. Og så skal jeg lære ikke at vente, når jeg først ser noget, som jeg vil have. Jeg har allerede misset disse Carla F sko (farven er fantastisk!), fordi jeg liiiiiige skulle se, om de ikke blev sat mere ned. Det samme skete med denne kjole (reklamelink). Lesson learned! (på den trælse måde).
 8. … krydse fingre for, at vi snart får os en Outlander-trailer for sæson 4. Sidste år fik vi også en ny trailer om sommeren, så er det ikke snart på tide med en for sæson 4?
 9. … virkelig, virkelig nyde at man arbejder, når man arbejder og man har fri, når man har FRI. Det er lige præcis dét, som jeg har savnet, da jeg bare havde bloggen.
 10. … være bedre til at udnytte, at min have lige nu bugner med smukke blomster. Se selv lige roserne her på billedet! Det er en stor klatrerose og der er omkring 50 blomster på den lige nu – mindst!

In June I wanna start at my new job, celebrate midsummers eve with BBQ and friends in our garden, go to the Tinderbox festival here in Odense, watch a lot of football when the World Cup starts and enjoy all the pretty flowers I have in my garden at the moment.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

1 kommentar

 • Marie

  Stort tillykke med jobbet. Jeg glæder mig til at høre mere om det. Dine indlæg er savnet, men jeg kan godt forstå at det må være hårdt at starte nyt job og have overskud og tid til også at få blogget.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder fra Faaborg Pharma