Bornholm guide og tips

Nyheder fra Faaborg Pharma

Faaborg Pharma - ULTIMATE Face Serum Micellar WaterFaaborg Pharma ULTIMATE serie

Reklame for Faaborg Pharma

Sidste år testede jeg produkter til tør hud fra Faaborg Pharma og i den forbindelse nævnte jeg også, at jeg ville dele nogle af deres nyheder med jer inden sommeren. De produkter er netop på vej i handlen nu, så her får I en lille preview/anmeldelse.

Måske kender I ULTIMATE serien i forvejen? Det er en serie fra Faaborg Pharma bestående af cremer og renseprodukter, der er fri for parfume og er allergivenlige. Serien var nomineret ved Beauty Awards og Allergy Award. Der er nu kommet tre nye produkter og de er: Face Serum, Eye Serum og Micellar water. Jeg har testet alle tre og min klare favorit er Eye Serum. Den er utrolig lækker og det har været helt tydeligt, at området omkring mine øjne har været meget bedre fugtet end det normalt ellers er. Som jeg også nævnte i indlægget her, så er fugt virkelig blevet vigtigt for min hud med alderen. Jeg har stadig (7-9-13) ingen rynker, men jeg kan uden tvivl mærke, at min hud er dårligere til selv at holde på fugt og derfor skal have mere tilført. Eye Serum indeholder blandt andet Vitamin B3 (mindsker rynker/linjer og udjævner pigment forskelle), hyaluronsyre (mindsker også rynjer og forbedrer hudens elasticitet), syricalm (dæmper rødme) og så hjælper den også på poser under øjnene. Den kommer til at flytte permanent ind i mit “beauty-skab”. Micellar Water er et 3-i-1 renseprodukt, der fungerer til alle hudtyper. Det indeholder ProVitation B5 (fugtgivende) og mandelolie (beskytter og blødgøre). Jeg har desværre måtte sande, at jeg bare aldrig bliver gode venner med Micellar-produkter generelt og/eller produkter der er for oliefyldte. Min hud bliver simpelthen gal, så jeg er nok ikke den rette til at komme med en grundig anmeldelse af produktet. Det er helt sikkert ikke Faaborg Pharmas “skyld” – det har alle dage været sådan med alle Micellar-produkter jeg har prøvet. Ihhh den ville ellers være så pæn at have stående, ha ha! Face Serum er også ret lækker og giver den fineste ensartet, gennemfugtet hud. Den indeholder en del af de samme ingredienser som Eye Serum, men også avocdaco-, mandel- og sojaolie, der beskytter og fugtgiver. Generelt indeholder serien gode ingredienser og indeholder samtidigt IKKE parfume, farvestoffer eller parabener. Så de er utrolig velegnet til en sensitiv hud.

Har I prøvet Faaborg Pharmas ULTIMATE serie?

Faaborg Pharma ULTIMATE serie

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bornholm guide og tips