10 ting jeg vil lave i februar

Lyserødt og guld: Vores nye gæstetoilet

Badeværelse gæstetoilet makeover Dansani lyserød messing

Reklame for Badarkitekten / VVSmester.dk

Jeg er fuldstændig forelsket i vores “nye” gæstetoilet. Hvor er det bare blevet mega, mega pænt! Synes I ikke, at der er sket en del?
Det har efterhånden også taget mig en del timer, men det har været det hele værd. Som I kan se på “FØR”-billedet, så trængte det virkelig til en kærlig hånd. Vi havde ikke gjort noget ved det, siden vi flyttede ind for over 5 år siden. Den blå farve på væggen mindede mig altid lidt om et charterhotel i Grækenland (og desværre ikke på den gode måde). Fliserne var malet, men ikke hvide. De havde sådan en kedelig grå farve. Vasken var ødelagt, da den konstant dryppede (I kan faktisk se, at den drypper på billedet) og den var samtidig utæt inden i også, så skabet havde indvendigt fået en masse fugtskader og var praktisk talt ubrugeligt. Derfor havde vi længe slet ikke brugt rummet og det er jo ærgerligt, når man faktisk har to toiletter. Når vi om en masse år har to større piger, så bliver vi nok også ekstra glade for de to toiletter 😉 Fordi vi har haft to toiletter, så har vi også udskudt dette projekt længe. Vi stod jo ikke og “manglede” rummet som sådan. Det er rent luksus at have det.

Lige fra starten har jeg været vild med ideen om lyserød og messing sammen. Jeg fandt en masse inspirerende billeder på pinterest i samme stil og jeg var hurtigt solgt. Jeg viste en del af billederne frem i indlægget her. Efterfølgende gik jeg i dialog med Badarkitekten, der også var vild med min idé. Hun kom med ideer til badeværelsesmøbel og armatur – og hun fandt en toiletrulleholder i messing til mig! Jeg fik også stor hjælp til at finde en vask i en passende størrelse. Jeg ville godt have lidt mere “bordplads” på den nye, men omvendt skulle den ikke fylde for meget i det lille rum (og endnu vigtigere: døren skulle stadig kunne lukkes).

Jeg har selv pudset den øverst del af væggene op. Der var noget kedeligt glasfiber tapet på, som jeg virkelig ikke er fan af. Jeg ville gerne have glatte væggen. Fliserne er blevet malet i en KRIDhvid med meget høj glans. Det tog en del lag, før man ikke længere kunne ane den gamle grå farve, men resultatet er blevet så pænt og rummet føles lysere og større på grund af det. Jeg ved intet om VVS-arbejde og derfor var jeg også glad for, at der “fulgte” en VVSer med i pakken. Når man bestiller produkter igennem VVSmester.dk, så følger der en lokal VVSer med, der kommer ud med tingene og sætter dem professionelt op. Han tog endda vores gamle skab og vaske ned – og tog det med sig igen. Det var godt nok nemt for os! Man kan se prisen for installation, inden man betaler på siden. Tim tog sig af at hænge lampe op og herefter har jeg hygge med planter og nips. Jeg valgte at genbruge det gamle spejl, da det fortsat var ret passende i størrelsen og det fejlede ingenting, så er der jo ingen grund til at smide det ud.

Hvad siger I til det? Kan I lide det? Jeg har lavet en lille “room tour”-video i bunden af indlægget, hvor I bedre kan se, hvor grimt det var før – og se nogle af de nye fine detaljer.

Vask og skab er fra Dansani – armatur fra Grohe – toiletpapirsholder fra Grohe

Pink gold bathroom toiletDansani vask Grohe messing armatur gæstetoiletBregne i potteDansani vask Grohe messing armatur makeover gæstetoilet

De små ting: lampe fra Lyngby porcelæn HER* – hængende planteskjuler fra Sinnerup – vase fra IKEA – håndsæbe fra Skandinavisk HER (den dufter SÅ godt) – håndklæde”knagen” fundet i Flying Tiger – håndklæde fra Georg Jensen Damask HER

I finally finished the makeover of our guest bathroom and I love it! I love the combination of soft pink, the pure white and gold. It’s a small room, but I think the change is huge! Do you like it?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

9 kommentarer

 • Mathilde

  Hvor er det pænt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak, Mathilde! Jeg er også helt forelsket selv 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fin makeover af rummet 🙂 Elsker kombinationen af rosa og messing 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viola

  SÅ fint! Har du en farvekoder på den lyserøde farve?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg kan lige prøve at se, om jeg stadig har gemt spanden, men ellers gik jeg ind i en malerforretning med den lyserøde Pantone farve, der hedder “Pale Dogwood” og fandt en farve, der var ret tæt på den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Meget flot! Er nysgerrig på de malede fliser. Er det, fordi I ikke har bad i rummet, at det er muligt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hmmm der må jeg være dig svar skyldig. Jeg tror nu godt at man kan, selvom vi gik i bad i rummet også. Men prøv at tage ind i en malerforretning og spørg! Men vi går ikke i bad i rummet her, det gør vi kun i det store badeværelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej Jeanett, vil du fortælle hvilken maling du har brugt til fliserne? Vh Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg gik bare ind i en malerforretning og forklarede, at jeg skulle bruge en hvid vådrumsmaling med meget høj glans – og så var det, det jeg fik.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i februar