Juni shopping cravings

Mine sommerplaner

Reklamelinks markeret med *

Indlægget indeholder reklame for Hotel Hafen Flensburg

Alles sommerplaner i år er nok lidt anderledes, end vi først havde regnet med. Det er mine også! Da vi i foråret aflyste vores sommerferie i det italienske, skyndte jeg mig at booke et sommerhus her i Danmark. Jeg tænkte, at det nok var et spørgsmål om tid før, at det gik op for alle andre, at vi nok skulle blive hjemme i år. Og hvor er jeg glad for, at jeg gjorde det! Det er jo nærmest ikke til at opstøve et sommerhus i Danmark i juli nu. Vi skal til Langeland med nogle gode venner – nærmere betegnet omkring Humble i dette sommerhus*. Det ser virkelig hyggeligt og idyllisk ud! Hvis I har nogle gode tips til Langeland, så tager jeg meget gerne imod! Jeg har dog allerede noteret mig Ristinge strand, som skulle være ret så lækker?

Flensborg guide - Oluf Samson Gang

Hyggelige Flensborg

Flensborg Guide - gamle kaptajnskvarter

Flensburg street art - Flensborg Guide

Bella på kattejagt i Flensborg (der er rigtig mange katte malet på bygningerne inde i midtbyen – det kan man sagtens lave en leg ud af!)

Flensburg hafen - Flensborg guide

Havnen i Flensborg – udsigten, når man går ud af Hotel Hafen Flensburg

Min sommerferie kommer dog også til at byde på en tur over grænsen! Det kan godt være, at der bliver åbnet op til det meste af Europa nu her, men jeg har virkelig ikke lyst til at sidde i et tætpakket fly i flere timer sammen med 100 andre mennesker. Kald mig bare pylret (eller forsigtig), men der springer jeg altså over lige denne sommer. Måske er jeg mere frisk på det til efteråret. Til gengæld glæder jeg mig rigtig meget til, at vi skal en tur over grænsen til Flensborg og tilbage til Hotel Hafen Flensburg, hvor vi har været to gange før. Det er det skønneste hotel (med det sødeste personale) og med en virkelig god beliggenhed i hyggelige Flensborg. Helt nede ved havnen og i gåafstand til det meste! Desuden har de noget af det bedste hotelmorgenmad, jeg har prøvet!
Jeg har prøvet at være i Flensborg forår og efterår, så jeg glæder mig til at opleve byen her om sommeren.

Tilbud kun til jer! Vil I med til Flensborg?
Jeg har været så heldig at få lov til at lave et tilbud til jer, hvis I også godt kunne bruge en lille tysk getaway.

Tilbudet er blevet rykket lidt, så det kommer snart op på min instagram i stedet for – så hold øje derinde! 🙂 Har I dog allerede skrevet til hotellet og er igang med en booking, så får I selvfølgelig stadig den gode pris!

Skulle I mangle lidt inspiration, så har jeg lavet en Flensborg Guide lige HER (med spisesteder, shopping mm) og der er et indlæg med mit sidste besøg i byen HER (inkl. et tip til, hvor I kan køre hen i Tyskland efterfølgende, hvis I vil have en længere tur ud af det). Vi skulle jo have været på road trip rundt i Tyskland i april, som blev aflyst, men jeg nåede at lave et indlæg med hele vores rute HER, hvis den også kunne være til inspiration – man kunne jo eventuelt lave første stop i Flensborg. Desuden har jeg på min insta-profil HER gemt et højdepunkt “Flensborg”, hvor der er flere stories fra vores ture dertil. Der kan I både fornemme stemning, se hotelværelserne og få tips til, hvor vi spiste, hvad vi så og så videre. Jeg tilføjer selvfølgelig også flere stories til dét højdepunkt, når vi har været afsted igen snart.

Det kan være, at vi ses i Flensborg denne sommer? 🙂

Hotel Hafen Flensburg - Flensborg Guide

Hotel Hafen Flensburg - Restaurant Columbus - Flensborg Guide

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juni shopping cravings