Et lille stykke af Skotland i hjemmet

Purple rain cocktail (opskrift)

Purple rain cocktail - Monin violette sirup

Reklamelinks markeret med *

Jeg skal prøve at gøre mit bedste, når jeg skal beskrive, hvordan denne Purple Rain cocktail smager. Den mest gennemtrængende i en Purple Rain er den lilla sirup, der også giver den sin smukke, smukke farve. Den giver min Purple Rain cocktail en frugtig blomstersmag, der er lidt udefinerbar. Tim syntes også, at smagen havde et snert af noget surt slik. Så en god god blanding af noget frugt, blomster og surt slik (og personligt synes jeg, at overvægten er til blomster). Den er en let cocktail, der samtidig også er sjov på grund af sin attypiske farve. Brug gerne en parfumeret gin, så blomsteroplevelsen understreges yderligere. Undgå i hvert fald en der er for anonym eller sprittet (ingen billig slavegin!). Den sprittede smag bliver simpelthen for gennemtrængende og overtager fuldstændig. I testfasen på den her Purple Rain nåede jeg at prøve 3-4 forskellige gin og det var virkelig store forskelle i det færdige resultat, det gav. Det er klart en parfumeret gin, I skal bruge til en Purple Rain!

Purple Rain gin cocktail - Monin violette sirup

Opskrift på Purple Rain cocktail til 1 person:

2 cl gin (gerne en, der er lidt parfumeret. Fx Monkey 47* eller Caorunn*, som er den, jeg brugte)
3 cl Monin violettet sirup (HER*)
6 cl bobler (jeg brugte prosecco, men man kan også bruge cava eller cremant)
2 cl danskvand
isterninger (jeg har lavet en stor kuglerund isterning med denne her*)

Put isterninger i et glas og kom gin og Monin violette sirup i. Drej lidt rundt med en ske, så de blander sig med hinanden. Kom bobler og danskvand i – og drej forsigtigt rundt med en ske igen (forsigtigt, så I ikke slår boblerne ud af drinken).

Så er jeres Purple Rain cocktail klar! Nyd den imens den er kold 🙂

I finder alle af mine andre cocktail opskrifter HER (inklusiv denne på Purple Rain) og følg gerne min mad og drinks-Pinterest HER (deler både inspiration og egne billeder)

Purple Rain cocktail - Monin viol sirup

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille stykke af Skotland i hjemmet