37 i dag: mine planer

Drømmer du også om et trægulv?

Annonce

Trægulve kan vække mange minder. Måske kan du huske de kolde timer i skolens gymnastiksal på de blanke trægulve med utallige forskellige opmålinger til boldspil og leg. Det kan også være, at et blankt trægulv får dig til at tænke på en familiefest i det lokale forsamlingshus, med hyggelig kædedans, god mad og stemning. Måske skal du selv til at renovere dit hus eller udskifte gulvet – find dit nye trægulv her, Og så kan du jo se om alle de dejlige minder kommer til at følge med dit nye trægulv. Eller gå i gang med selv at skabe nye minder.

 

Hvilket trægulv passer til dig?

Det kan nemt ske, at du skal til at i gang med at lægge et nyt gulv. Et trægulv er favoritten hos mange. Det er ikke kun fordi det er nemt at holde rent med både en støvsuger og en opvredet klud, nej, et trægulv ser også virkelig flot ud. Uanset om du er til et klassisk parketgulv, eller et nyt nordisk med lyse nuancer, så kan du få lige det gulv, som du gerne vil have. Du kan nemt style dit trægulv med boligens møbler, for det passer til det meste. Og får du brug for en lille hyggekrog, så kan du nemt købe dig et lille gulvtæppe, som kan ligge sammen med lænestolen og bogreolen.

 

Gode overvejelser

Det er en stor beslutning at udvælge det trægulv, som passer hjemme hos dig. Så brug god tid på at overveje, hvilke farver, som passer godt hos dig. Hvilket mønster skal træet lægges i og skal det være mat eller blankt? Du kan nemt finde inspiration på internettet og kigge på en masse forskellige boligmagasiner, så du får taget den helt rigtige beslutning til din bolig. Tilbage er der kun at sige, rigtig god fornøjelse med at finde dit nye gulv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

37 i dag: mine planer