37 i dag: mine planer

Sådan vælger du forlovelsesringene

Annonce

Når du står og skal vælge en ring, der symboliserer jeres kærlighed og forlovelse, kan det både bringe glæde, men også en smule nervøsitet. Når du står over for denne opgave at finde den perfekte ring, er der flere vigtige faktorer, som du kan tage højde for.

 

Stil og personlighed

Et første godt råd er at tage højde for din partners personlige stil og præferencer. Her er det særligt oplagt at bemærke, hvilke smykker hun allerede ejer, og hvilke hun går mest med. Du kan både lægge mærke til materialet, foretrækker hun gulv eller sølv? Er smykkestilen klassisk eller mere moderne i udtrykket? Dette er et godt råd, som du kan følge for at ramme plet i forhold til designet. Du kan også vælge at få designet og lavet en unik forlovelsesring, der symboliserer jeres kærlighed.

Budget

Inden du tager ud i en smykkeforretning og forelsker dig en ring, der er langt over budgettet, kan du lige overveje, hvad den max må koste. Der er nemlig smukke ringe i mange forskellige prisklasser. På den måde undgår du at blive draget og lade dig rive med af stemningen. Dette vil hjælpe dig med at fokusere på ringe, der er inden for dine økonomiske rammer.

 

Gode tips til ringstørrelse

For at bevare overraskelsen, kan du spørge venner eller familiemedlemmer, om de har en idé om størrelsen. Alternativt kan du låne en af hendes ringe og få den målt hos guldsmeden. At vælge den korrekte ringstørrelse i første forsøg er dejligt nemt, men som sagt kan den altid byttes til en anden størrelse.

 

Overraskelse vs. køb sammen

Nogle mennesker elsker overraskelsen ved at modtage en forlovelsesring, mens andre foretrækker at være med i beslutningsprocessen. Du kan overveje din partners præferencer og tale åbent om, hvorvidt I ønsker at købe den sammen eller ej. I kan også lave en dag, hvor I udelukkende kigger sammen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

37 i dag: mine planer