10 ting jeg vil lave i april

Outfit of the day #465

Neo noir anjuska dot dress kjole missjeanettNeo Noir anjuska dot dress kjoleNoe Noir anjuska dot dress

Reklamelinks markeret med *
Neo Noir dress (HERE) – Sui Ava hairband (HERE*) – Carla F shoes

Da jeg postede dette outfit sidste år, havde jeg ingen idé om, at der ville gå næsten et år, før jeg ville lægge et nyt outfit op på bloggen. Det er jo helt vildt! Ikke fordi jeg ikke har vist mig på bloggen siden (det har jeg), men ikke i form af et “klassisk outfit-indlæg”. I starten handlede det om travlhed. Så fandt jeg ud af, at jeg var gravid og det skulle jo skjules – og derfor var outfits på bloggen en smule angsprovokerende. Hvad nu hvis I alle gættede det? Desuden led jeg af kvalme i de første måneder og følte derfor virkelig ikke for at stå foran et kamera. Så startede jeg nyt job og tiden var derfor knap. Efteråret var næsten ovre på, hvad jeg føler var et øjeblik og til sidst i graviditeten følte jeg mig – ligesom mange andre gravide – som en hval og havde ikke lyst til at blive foreviget. På trods af at jeg tog under 10 kg på denne gang. Siden Floras fødsel har jeg lige skulle “finde” min krop igen. Samtidig har jeg helt seriøst levet i forvasket t-shirts og shorts i ugevis ad gangen og derfor egentlig ikke haft noget nævneværdigt at vise jer. Jeg har heller aldrig købt så lidt tøj til mig selv, som jeg har de sidste par måneder. Jeg giver lige min krop lidt tid til at finde tilbage til sig selv, før jeg shopper løs igen.

Det hele kan lyde som undskyldninger, og jeg har tænkt meget over teksten til mit første outfit her efter den lange pause, graviditet og fødsel. Men det er ikke ment som en undskyldning. I den overfladiske verden, som blogland og instagram kan være, så synes jeg, at det er vigtigt at belyse, at det ikke er os alle sammen, der hopper i vores “før-jeg-blev-gravid”-skinny jeans fire uger efter fødslen og som bare ser brandgodt ud på trods af maks to timers søvn om natten. Jeg ser pisse træt ud, er bleg og selvom der er røget lidt af graviditetskilo, så er der stadig nogle ekstra på. Og sådan er det. De skal nok forsvinde på et tidspunkt, men jeg nyder min baby, barsel og tager det stille og roligt. Jeg prøver virkelig ikke at gokke mig selv oven i hovedet denne gang. Det er spild af tid! Jeg indrømmer dog, at jeg synes, at det er en smule angstprovokerende at stå her foran flere tusinde med de ekstra kilo, kæmpe ammebryster og et hængt ansigt. Men vi ikke rykker ved nogle grænser, hvis man kun popper hovedet frem, når alt er pænt og poleret.

Outfittet her er fra i søndags til Floras dåb, hvor jeg var hoppet i et udsalgskøb. Jeg lærte faktisk først mærket Neo Noir at kende, efter jeg startede i Magasin. Jeg ved ikke, hvordan jeg har kunne overse det, fordi kan altså noget! De laver virkelig fine kjoler og til gode priser. Skoene købte jeg i sommers og så måtte jeg selvfølgelig lige peppe det hele op med en perlehårbøjle. Jeg følte mig pæn, det hele var samtidig behageligt at have på og det vigtigste; jeg kunne få bryster hurtigt frem, når Flora var sulten. Der kommer et indlæg om selve dåben meget snart!

I finder alle mine andre outfits HER

Kan I have en skøn søndag <3

I haven’t posted any outfits for soooo long, but here’s finally one. I wore this to Floras Christening on Sunday and I felt nice and comfy – and most importantly; I could easily breastfeed in it. I’m gonna share photos form her Christening very soon!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

12 kommentarer

  • Katja

    Du ser helt utrolig fin ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du ser skøn ud og sikke en fin kjole!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Mange, mange tak Lisa! Og ja, den er jeg også mega glad for. Bruger den hele tiden!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra D.

    Du ser skide godt ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Du er så smuk Jeanett!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Du ser SÅ dejlig ud Nea, og det gjorde du også gennem Helen dåben 😘🤗 en smuk pige en smuk mor og et helt naturlig afslappet væsen med nogle helt fantastiske piger. God vind fremover

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie V

    Det er så bekræftende for mig at se og læse, at alle netop ikke er ens og hopper tilbage i topform fire uger efter babys ankomst. Man kan næsten blive skræmt over forventningerne, inden man selv er gravid. Jeg har luret på den kjole i noget tid, men du har lige overbevist mig om, at den må her hjem og bo. Du ser skide godt ud! 😘

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i april