Odense bloggere

Odense bloggereOdense bloggereOdense bloggereOdense bloggere

I kan følge de bedste Odense bloggers på profilen Odensebloggers på instagram HER

Åhh så er påsken ved at være slut – trist, fordi jeg har haft en super påske. Igår havde jeg besøg af en masse andre Odense-bloggere. Jeg får så tit ros og søde komplimenter fra mange jer om, at i synes det er dejligt at jeg har så meget fokus på Odense. Og det er jeg så glad for! Jeg vil gerne fremhæve nogle af de andre Odense bloggere som jeg havde på besøg igår som også gør det rigtig godt. I kender måske nogle af dem i forvejen :) På første billede er det søde Fie fra Udtryk og Trine fra Trine & Tanja. På grinflips-billedet (de grinede af mig der lige kastede en Eve udover min iPhone… ikke så smart) er det Amalie fra journal d’Amalie og Jane fra Shopaholic Sisters. Hende på billede nr. 2 kender i vist godt 😉 Desværre kunne Camilla fra The Easy Way Out og Tine fra Fairy Tine ikke komme, men dem plejer vi også at mødes med. Vi er en god klump Odense-bloggere efterhånden der mødes for at networke og hygge. Det er super fedt! Hvis i kender andre gode Odense-blogs så må i meget gerne smide en kommentar!

Igår hyggede vi først i min have og derefter bestilte vi indisk fra Ammi Jee’s, som efter min mening er det bedste indiske mad i Odense. Vi fik drukket asti og kold hvidvin – og fik snakket EN MASSE. Det var så hyggeligt! Ser frem til at hænge ud med pigerne snart igen.

Skriv en kommentar

 1. Fedt med en hel Odense-blogger-gang! Jeg kendte de fleste i forvejen, men er da også blevet præsenteret for nogle nye her :) Jeg er selv fra Odense også, og synes det er dejligt, at der blogges fra andet end København…

  – Pernille/www.fashflash.wordpress.com

  • Ja du har ret Pernille :-) Det er ret sjovt og se hvor mange der egentlig er fra Odense :-) Viste kun at Jeanett, Jane og Ann-Sofie var fra Odense.. Blev overrasket over at der/vi er så mange egentlig :-) Havde man egentlig ikke forventet…

 2. Jeg er fra Fynshav! Det er næsten fyn! Går den? Jeg vil også drikke hvidvin med en sød Jeanett <3

  Det ser ud som i hyggede jer rigtig godt :-)

  Kærligst,
  Emma

 3. Det ser hyggeligt ud! Jeg er fra Odense, men kærligheden sendte mig til København for to år siden… tæller det? :)
  Jeg vil ikke sige jeg savner Odense frygteligt, for København er fantastisk, men jeg kan godt blive lidt nostalgisk når jeg ser solkinsbilleder fra Kongens Have og is fra Il Gusto :)

  Var så heldig at tilbringe denne weekend i Odense og det var guld værd :)

  /Mia M
  http://www.fashionfairytales.dk

 4. This looks like so much fun! I’d love to do one of these sometime…!!!

  I’m excited to check out some new blogs too :-) Hope you had a nice Easter!

 5. […] fra Ammi Jee’s HER som jeg har ævlet om så mange gange? (Og som vi Odense-bloggere spiste i søndags, da vi mødtes). Jeg ville bare lige give tippet videre! Jeg skal lige selv ind og købe det tilbud […]

Skriv kommentar