Køb: Ole scrub

Køb: Ole scrub

Jeg opdagede før weekenden, at jeg var løbet tør for min yndlings facescrub, så jeg har netop lige klikket en ny hjem. Den er selvfølgelig fra Ole Henriksen som jeg er min favorit på området 😉 Den er faktisk rigtig billig lige HER

I kan evt se videoen her under som jeg lavede i efteråret om mine hudplejeprodukter – der fortæller jeg bla. om facescrub‘en her. Nu vil jeg se at blive færdig, så kan kan komme til en masse officielle events i forbindelse med H.C. Andersens fødselsdag. Det skal nok blive sjovt! Outfittet er klart og jeg skal selvfølgelig nok få taget outfit billeder i løbet af dagen :) Regner med at dele lidt billeder på Instagram på farten i dag, så I er meget velkommen til at følge med derinde. Jeg hedder missjeanett og jeg skal nok godkende jer, når I ansøger :) Ha’ en skøn dag!

[videofyme id=”355979″ width=”700″ height=”448″ class=”aligncenter”]

Skriv en kommentar

  1. Uh, jeg brugte de der Jeune make up servietter i flere år, indtil det gik op for mig hvor spækket de er med parabener! Det står bag på pakken. Pas på med dem..

    • I know, men nu er det heldigvis ikke alle parabener der er farlige 😉 (faktisk, langt fra!). Men tak for advarelsen! :)

  2. Er den skrub fra Ole H. virkelig så god som det siges alle steder? Overvejer nemlig selv at investere i den 😉

Skriv kommentar