Outfit of the day #185

Outfit of the day #185Outfit of the day #185Outfit of the day #185Outfit of the day #185LOVE dress (gift) – Gina Tricot belt – ASOS hair bandPrimark flats

Har helt glemt at vise jer dette outfit fra sidste uge, da vejret var godt. Lyset gav billederne sådan en drømmende effekt – lige præcis sådan som danske sommeraftner føles! :) Der den lille smag på sommeren vi fik i de dage har virkelig gjort, at jeg glæder mig endnu mere til Lissabon og de varmere temperature. Er allerede gået i mentalt-pakkemode og har forestillinger om hvilke kjoler jeg skal gå rundt i dernede. En af dem der røg med kunne meget vel være denne fra LOVE. Den er så behagelig (elastisk i taljen FTW! 😉 ) og nemlig at style.

Iøvrigt så går det rigtig godt med mit træningsprogram – jeg skal nok give jer en update inden Lissabon (hvor jeg skal ha’ nået halvdelen af mit mål). Jeg kan allerede se en forskel på mine lår, arme og min mave. Og det er allerede efter kun 4 gange træning. Jeg laver et indlæg senere i denne uge med HVAD jeg laver, når jeg er til træning.
Husk forresten også Bubleroom konkurrencen – I kan finde den HER. Den slutter i aften kl. 22! :)

I forgot to show you this outfit from last week where we had a few summer-ish days here in Denmark. Those warm days made me look even more forward to my upcoming trip to Lisbon, Portugal! 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks

Skriv en kommentar

  1. Du er da noget af det skønneste! Ej undskyld, hvis det lyder helt ‘forkert’ – men synes bare altid, du ser så skøn ud på dine billeder :-)

    Og så synes jeg, det er rigtig fedt, at du vil fortælle os om dit træningsprogram – mangler helt klart noget inspiration! 😉

    • Åhhh tak Melanie, hvor er du sød! Tak! <3 Og er glad for du synes det er interessant med mit træningsprogram :)

  2. Virkelig lækre billeder og vildt lækker kjole!

    Nu lyder jeg sikkert helt vildt dum, men hvad står FTW for? Der er så mange der skriver det, men jeg fatter bare nada! 😀

    • Ihh tak! Utroligt hvad 4 gange træning kan gøre… tør slet ikke drømme om hvad der er sket efter 22!! 😀

Skriv kommentar