Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

13 kommentarer

 1. Nej, for jeg er født i 84, men ellers havde jeg gjort det for længst :) Må man gerne når man ammer egentlig?

  • missjeanett

   Jeg er også født i 84, men er villig til at betale for den når alt det her baby-halløj er overstået. Den er også blevet billigere her pr. 1/9!

   Mht amning så står der følgende på Statens Serums Institut:

   Må man vaccinere en gravid eller ammende?
   For begge typer af HPV vacciner bør vaccination udsættes til graviditeten er afsluttet.

   Den fire-valente vaccine kan bruges under amning. Den to-valente bør kun gives i ammeperioden, når mulige fordele opvejer mulige risici.

 2. Jeg havde en tid i morges, men måtte droppe vaccinen fordi jeg var blevet forkølet. Så det må blive en anden gang.

  • missjeanett

   Skynd dig at få booket en ny tid :)

 3. Jeg har allerede fået det første stik også selvom jeg er mega bange for nåle og alt det, men jeg fik lov til og ligge ned og lægen var rigtig sød.
  Men det er bare så vigtigt at man tager imod den vaccine nu hvor den er gratis for os i bestemte årgange, men også andre bør også tage imod den selvom den koster penge. Jeg har en bekendt som fornylig er død af livmoderhalskræft og hun er på alder med os. Det er så forfærdelig den sygdom og hvis man kan forbygge den, så synes jeg man skal gøre det. Så kom afsted piger imens i kan 😉

 4. Jeg skal afsted i morgen og er nervøs. Sidst jeg fik et stik var 12-års stik (er 20).. Vil med det samme i morgen bestille en ny tid til stik nr. 2

  • missjeanett

   Åhh du er sej! Og det skal nok gå! Da jeg fik stivkrampe og Hepatitis A vaccinationer i januar, da havde jeg heller ikke fået stik siden jeg var 12. Og jeg var overrasket over hvor “ingenting” det var. Sender en krammer herfra!

 5. Anne

  Er også 84er, men har slet ikke været i tvivl om at den vaccine, skulle jeg have. Fik sidste stik for halvandet år siden, og synes slet slet ikke det er noget at bekymre sig om, det er lynhurtigt overstået. Det skal i hvert fald ikke være det, som afholder en.
  Gjorde det på opfordring fra mine forældre, som også var så gavmilde at betale, da der i min familie, har været flere kvinder med celleforandringer.
  Må dog ærligt indrømme, at jeg slet ikke har tænkt over at holde mine veninder i ørerne, men den opfordring vil jeg da bestemt følge, afsted med dem også:-)

 6. ida

  Jeg har fået de tre stik! Dengang det stadig kostede noget, men havde heldigvis nogle søde forældre, der ville betale den for mig! :-) Ligemeget hvilket stik jeg får, føler jeg altid jeg har fået den største lammer – så jeg plejer altid at blive stukket i balden, det kan næsten ikke mærkes og den bliver ikke øm 😉 Tip videregivet!

  • missjeanett

   Tippet er hermed videregivet! :)

 7. Oana

  Hey – would this be available to foreigners living in Denmark as well? o.o
  And would you just have to go to your doctor and ask about the HPV vaccines and if they are free?

  Would very much like to get them too.. -_-

 8. Hvor er det fint du holder dampen oppe hos folk. Jeg skal også snart have stik nr. 1.

  • missjeanett

   Super Maja! Fedt at du får det gjort :)