Tirsdagsønske #16

Kærlighed & Kommunalvalg #4

Kærlighed & Kommunalvalg #4 Jeg gider ikke forholde mig til den politiske del af at de har genåbnet budgettet, men fuuuuuuck hvor er jeg træt af det sådan rent praktisk og logistisk. Der var indkaldt til extra forligsmøde igår morges og heeeeele aftenen igår, hvor parter måtte stop og give op for den dag. Det fortsætter så i morgen. Jesus kristus, altså. Men dejligt at de holder “fri” fra forhandlingerne i dag, da det er Tims fødselsdag i dag. Han rammer simpelthen 3-0 herunder valgkampen. Han har haft en vildt travl dag (og baby B har været den vildeste bitch i dag – fedt, når man er alene med hende), men nu står den på god mad og hygge med rigtig gode venner.

Nå, til det indlægget her skulle egentlig handle om  noget som jeg teasede i dette indlæg før valget. Det var et photoshoot som mig og Baby B var en del af. Jeg lovede, at fortælle jer hvad det handlede om, når jeg kunne – og her er det! Billedet skulle bruges til borgmester Anker Boyes kampagne og dette billede skulle bruges i forbindelse med emner som unge kvinder og børn ryger ind under. Jeg blev spurgt med en dags varsel og sagde ja, fordi jeg synes det kunne være sjovt at være med i. Desuden tror jeg, at baby B vil synes det er sjovt, at hun engang har været med i et photoshoot med borgmesteren – også selvom hun skulle ende med at have en andne politiskoverbevisning. Jeg ville i hvertfald synes det var sjovt, hvis det var mig selv der havde været det, da jeg var baby.

Andre billeder fra samme kampagne hænger i rigtig store versioner rundt omkring i byen (bla. under broen ved T.B. Thrigesgade og ude ved det gamle Biva) og på busser, men jeg har stadig ikke set den version mig og B er med i. Har I? Jeg ville blive SÅ glad, hvis I støder på det og så evt fang et billede af det til mig – eller fortæl mig, hvor I spotter billedet her. Jeg synes det kunne være lidt sjovt, at mig og B får et billede af det sammen foran sådan et (eller jeg lige kan have et Carrie-moment, hvis jeg hænger på en bus somewhere… haha!). Billedet bliver også brugt på siden HER

bloglovin
   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #16