Den her kører på repeat for tiden... Walk on Earth Adele cover

Til kæmpe bloggerfest i aften

Til kæmpe bloggerfest i aften

I aften skal jeg til kæmpe bloggerfest i København. Det er Bloggers Delight, som inviterer, da de i december fyldte 5 år. Jeg har været med helt fra starten – for over 5 år siden – og da jeg jo rykker væk fra Bloggers Delight om en måned (læs mere her), så tænker jeg, at det er en super god måde at få sluttet af på. Med et brag af en fest! Jeg er her i eftermiddag inviteret hjem til hende her, hvor denne dejlige dame og denne babe joiner os til bobler og snacks. Der kommer en, som lægger make-up på os og så skal vi ellers bare komme i god stemning, inden vi hopper i en taxa på vej mod den store middag og efterfølgende fest. Tim og Bella er med i København, men hygger hjemme ved min søster og svoger – og på et tidspunkt i nat kommer jeg så væltende 😉 Det bliver yndigt!

Jeg skal have denne kjole på og styler med denne taske. Sko har jeg stadig ikke fundet ud af, haha. I kan følge med på mine sociale medier Snapchat missjeanett og Instagram HER.

Tonight I’m going to a huge blogger party in Copenhagen – hosted by the blog network Bloggers Delight. I’ve been with Bloggers Delight since the beginning (more than 5 years), but in a month my blog is moving to a new place (read more about that here) and that’s why I’ve thought, that it would be a nice way to say goodbye – with a party!

bloglovin
   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Den her kører på repeat for tiden... Walk on Earth Adele cover