August shopping cravings

OOTD #420: i den grønne Selected Femme kjole

 photo outfit-havnen-missjeanett-selected-femme-kjole-green-groen-dress-print-call-it-spring-sandals-odense-havn_zps1lgrqq4a.jpg photo outfit-havnen-odense-havn-missjeanett-selected-femme-green-print-dress-call-it-spring-sandals-stiletter-blogger-fra-odensebl_zpsyqqq5rid.jpg photo outfit-havnen-selected-femme-kjole-maria-black-earring-guld-gold-missjeanett-crescent_zpsefxrppkt.jpgReklamelinks:
Selected Femme dress (HERE and HERE) – Maria Black earring (HERE) – AJ Morgan sunglasses (HERE)
DKNY “gansevoort” bag (HERE) – Call it Spring sandals (HERE
)

Jeg synes, at denne indian summer er fantastisk – I ved, at jeg heppet utrolig meget på, at vi ville få et sidst skud sol og sommer. Så nu er det bare med at nyde det! Jeg har haft så meget, som jeg har skulle haft lavet denne uge og jeg har egentlig stadig et par deadlines. Jeg skal for eksempel lige have lagt sidste hånd på min nyeste klumme til Ugeavisen Odense. Meeeen jeg skal også ud og nyde solen, og i morgen står den på grillparty, så det er jo genial med den vejrudsigt.

Kjolen fra Selected Femme fik I et lille sneak peek på her og nu får I den lige i en rigtig outfit-post. Den er rigtig fin til sommer, men stoffet er faktisk lidt tykkere end man tror, så til efteråret bliver den bestemt også god med en cardigan og støvler. Den er faktisk på udsalg med -50% lige HER. Efter at jeg viste øreringen fra Maria Black frem her, så er I er par stykker, som har efterspurgt at se den på. Derfor får I lige et close-up her øverst. Den er ret så fin og jeg bruger den hele tiden!

We’re having a heatwave and I’m loving it! Indian summer FTW! I wore my Selected Femme dress the other day (available here) and it’s going to be perfect for autumn aswell.
 photo outfit-havnen-selected-femme-green-dress-call-it-spring-shoes-missjeanett-blogger-jeanett-drevsfeldt-fra-odense-sommer_zpskcptdxs4.jpg

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

August shopping cravings