Rare ting fra de sidste par uger

10 ting jeg vil lave i april

påskefrokost opskrift på rygeostsalat

Åhh nu kan vi begynde at lugte foråret, alt springer ud – og det giver altså humøret et nøk op ad. I hvertfald her hos mig! Det hjælper bestemt også på humøret, at der her i april bliver åbnet lidt mere op for samfundet; vi kan i april komme til frisøren (hvis man kan få tid, ha ha!), få ordnet negle, drikke et glas vin udendørs på en fortorvscafé og tage på museum. Det bliver rart!

I april vil jeg…

  1. … fejre påsken! For bare nogle år tilbage brugte jeg ikke særlig meget krudt på påsken. Jeg har sjældent pyntet op, men sidste år (fordi hele landet var lukket) fik vi pyntet og vi gjorde generelt noget ud af påsken. Det har vi også gjort i år. Vi fik lækker lam (resterne lavede vi “lammekebab” af dagen efter) og lavet vores egen påskefrokost. Pigerne har også fundet påskeæg fra påskeharen i haven.
  2. … se en masse gode serier. Der er simpelthen SÅ meget, der får premiere her i april. Hvis jeg bare skal nævne lidt: Den jeg glæder mig mest til, er sæson 4 af Handmaids Tale, der kommer 29. april (HBO). Sam Heughan og Graham McTavish fra Outlander (de spiller Jamie og Dougal) har et rejseprogram om Skotland, der hedder Men in kilts og det kommer 14. april på Viaplay. The Nevers er en helt ny serie (HBO), der også ser vildt spændende ud. Kommer 12. april. Og så kommer der også en mini-krimiserie “Mare of Easttown”) med Kate Winslet (også HBO) 19. april, som jeg bestemt også skal se. Så kommer der også en ny sæson af den amerikanske version af realityprogrammet The Circle (Netflix). Det er virkelig godt!
  3. … tilbage på arbejde!
  4. … krydse fingre for at kunne grille for første gang i haven. Det plejer altid at være i april, vi kan gøre det for første gang.
  5. … købe en enkelt fin ny kjole eller to. Den her er ret fed, synes jeg. Og så kan den her* bestemt også noget! Denne kjole* er virkelig også smuk i al sin enkelhed.
  6. … en masse i haven. Det kribler helt i mine fingre for at lave en masse derude!
  7. … se Oscars (natten mellem 25. og 26. april tjek) og heppe helt vildt på Druk og Thomas Vinterberg.
  8. … se min lille niece V igen <3
  9. … fortsætte min gode stime med at dyrke yoga hver dag!
  10. … tage en tur på Brandts kunstmuseum, når de åbner 21. april. Jeg har bare savnet kultur SÅ meget!

Hvad har I af planer her i april?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rare ting fra de sidste par uger