Siden sidst...

Barsel – hvordan vi gjorde

Barsel - hvordan vi gjordeBarsel - hvordan vi gjorde
Adlinks:
Øverst: Bella 9 måneder. Blogger-to-be? 😉

Nederst: Bella 17 måneder

Barsel er for nogen en ret svær størrelse. Hvad gør vi? Hvordan fordeler vi det? Tager vi noget sammen eller prøver vi at gøre barslen så lang for barnet som muligt? Vi havde på forhånd taget de fleste beslutninger omkring det inden hun kom, men det sidste (Tims) faldt først på plads indenfor den første måned.

Vi gjorde følgende:

De første 14 dage efter fødslen var vi begge sammen på barsel. Der sker dog det mega uheldige (og voldsomt irriterende – set med nybagteforældres øjne), at Tim ryger ud i den store lærerlock-out efter kun 9 dage (det var SÅ heldigt at jeg fødte i påsken ellers skulle jeg have været alene med baby allerede første morgen, hvor vi begge stadig var indlagt! Man må nemlig ikke holde ferie eller barsel, hvis man bliver lock-outtet. Så skal man møde op).
Efter de første 9 dage sammen er jeg alene på barsel med Bella indtil vi rammer sommerferien (dvs. ca. fra 1. april til sidst i juni). Dog er der jo mange dejlige småferier i foråret, så det nød vi godt af.
Da vi når sommerferien holder Tim 6 ugers ferie fra slutningen af juni til starten af august. Så der er vi alle 3 sammen og tager på ferie til Barcelona (her og her), Skagen (her) og Nyborg (her). I kan desuden læse mine guides til ferie med baby på 3 mdr her og 4 mdr her. Det er 6 uger som ikke tæller med i barselssystemet, da det jo er sommerferie.
Sommerferien slutter og jeg er igen alene på barsel fra starten af august og indtil en uge før kommunalvalgkampen går i gang. Jeg husker det som om, at Tim går fra omkring efterårsferien, og holder pause fra sit lærerjob indtil at valget er overstået i midten af november. 4 ugers barsel, men hvor han har meget travlt med valgkampen og derfor er meget, meget lidt hjemme de sidste to uger. Alternativet havde dog været at vi overhovedet ikke havde set ham i 4 uger, hvis ikke han havde holdt pause fra lærerjobbet der.
Efter valget er jeg igen tilbage alene på barsel imens Tim arbejder normalt indtil han går på 8 ugers barsel fra midten af januar i år. Da han går på barsel har jeg kun 2 uger tilbage af min barsel (12,5 måned i alt), og de to uger bruger vi sammen på Aruba (se mange billeder her).
1. februar slutter min barsel og jeg starter på mit sidste semester på mit studie. Her skal jeg i 3 måneder fuldtidspraktik hos TV 2/FYN. Tim har her 6 uger alene med Bella og han står bl.a. for indkøring i vuggestue, da hun starter da vi kommer hjem fra Aruba (da jetlag lige har lagt sig 😉 ).
Fra cirka i midten af marts skal Tim tilbage på job, så det er først her – 1 år gammel – at Bella starter “fuldtid” i vuggestue.

Jeg fik 12 klip SU til at holde barsel for og brugte dem alle sammen. Tim har holdt alt det barsel han kunne med fuld løn. Han har stadig noget barsel tilbage, som han bare skal bruge inden hun er 8 år (eller er det 9?), men det er til en sats som jeg mener svarer til den højeste dagpengesats. Jeg ved faktisk ikke om vi kommer til at bruge den, fordi det ville alligevel betyde over 10.000 kr (før skat) mindre om måneden og det er også en slags penge man kan mærke 😉 Havde det været et par tusinde kroners forskel, så er jeg ret sikker på at vi ville benytte os af det.

Hvad ville vi gøre om? Generelt så er vi begge meget enige om at vi ville holde mere barsel sammen, hvis vi kunne. Især syntes vi at 14 dage der i starten er alt, alt for lidt. Hvis vi nogensinde får flere, så er vi enige om at vi vil have minimum en måned sammen der i starten. Vi synes begge det er meget ensomt at regne rundt alene på barsel og vi nød når vi alle tre var sammen. Vi havde desværre bare en valgkamp der lidt “åd” 4 uger af Tims barsel, men alternativet havde ikke været bedre. Der var ikke så meget vi kunne gøre ved at hun blev født i et valgår 😉

Hvordan har I andre holdt barsel? Og sidder I nogle gravide derude som er ved at planlægge dette netop nu?

About maternity leave – and how we did. I got 12 months on student support and my boyfriend took all that he could get with full pay (I think that’s 14-16 weeks?). How much paid maternity do you get in your country?

bloglovin

31 kommentarer

 • Trine

  Dejligt med lidt råd og erfaringer fra nogen, der har prøvet barsel med studie, job osv.!
  Min kæreste og jeg sidder netop og forsøger at finde ud af, hvordan vi skal holde barsel, når nu vi bliver forældre midt i januar.
  Jeg regner med at holde et helt år fra mit studie, og så er jeg så heldig at have et studiejob hos staten, hvor man altså får fuld løn under barsel. Jeg vil så starte op på mit studiejob igen efter 9 måneder, så bliver det en blød start.
  Min kæreste til gengæld er privat ansat og får kun 3 ugers barsel med løn, og der er virkelig en forskel i dagpengene og hans løn.
  Så vi synes virkelig, det er svært at finde ud af, hvor meget barsel han skal holde. Og om det skal være sammen med mig eller alene!
  Så fedt at høre om jeres erfaringer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reggie

  Hej Jeanett, herhjemme holdt faren de 14 dage sammen med mig, resten af barslen (13 måneder) har jeg taget, alene.
  Det har været hårdt at være så meget alene i hverdagene, men også skønt at få SÅ meget tid med vores datter. Dog vil jeg synes far skal have noget mere barsel når nummer to kommer, da det alt andet lige må være hårdere med to små poder end med kun en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg har det på nøjagtig samme måde! Det er simpelthen for lang tid alene! Barsel er et ensomt erhverv med mindre man er heldig at have veninder i samme situation samtidigt. Jeg følte mig meget alene!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Jeanett. Hjemme os hos valgte vi en noget anden barsels-løsning. Da jeg fødte min datter, var jeg under uddannelse og manglede et halvt år, herunder en bachelor, før jeg var færdig. Jeg vidste allerede hvem jeg skulle skrive med og jeg havde det virkelig skidt med at skulle udsætte min uddannelse. Vi valgte derfor at det var faren som tog næsten hele barslen. De første 7 uger var vi hjemme allesammen og så startede jeg ellers op på skole efter de 7 uger. Heldigvis var skoledagen kun fra 8-12 og de fleste dage sov min datter til kl. 11 🙂 så det var ikke mange vågne timer jeg skulle undvære hende. Jeg var på skole i 6 uger, hvorefter bachelorskrivningen gik i gang. Det var en ret hård periode, men vi klarede det 🙂 efter endt uddannelse, gik jeg hjemme i halvanden uge, hvorefter jeg startede på arbejde. Derfor holdt min kæreste barsel lige indtil vores datter startede i dagpleje.
  Det var til tider været rigtigt hårdt og jeg har også lidt fortrudt, men på daværende tidspunkt føltes det rigtigt og jeg kan i dag glæde mig over det helt specielle forhold far og datter har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh det lyder som en hård version, men hvor er du sej at du kommer igennem studie og bachelor så kort tid efter! Det har jeg respekt for! Det må kræve sit at kunne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Ved første barn fortsatte jeg som studerende på uni, men blot hjemmefra, men tog fuld barsel fra deltidsjobbet. Far holdt 2 uger fra studiet og 2 uger fra deltidsjobbet. Baby startede i institution

  Her anden gang (hvor der kun er 14 mdr imellem) har jeg igen kunnet få det til at passe med hjemmestudie. Dog har jeg denne gang givet 7 ugers ekstra barsel til far, da jeg ikke kunne få det til at fungere med et spædbarn, der skulle ammes konstant, samt en lille tumling på spilopper. Det har virkelig været rart at have ham hjemme den ekstra tid.

  Såfremt vi engang skal have flere børn, vil jeg gerne dele barslen lige over, for damn hvor synes jeg det trækker tænder ud at gå hjemme i sin egen bobble så længe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er altså virkelig, virkelig rart at være to om det hele! Det gør at man kan gå på wc alene, ikke skal sluge sin mad og man kan få en break, når man har brug for det. Det er guld værd!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Vi har allerede aftalt og besluttet vores (jeg skal føde i starten af marts). Jeg er pædagog i fast stilling og min mand er studerende på DTU: jeg går fra (med lidt rest ferie og de 8 uger før d. 23 december) De første 14 dage efter fødslen tager vi sammen. Så fra ca. Midt juni (hvor de heldige uni-studerende) får sommerferie tager er min mand og jeg sammen herhjemme (som jo nærmest er 3 hele måneder sammen – og som du selv nævner får vi også alle småferier/helligdage sammen hen over foråret). Så starter jeg arbejde d. 1 september (så har jeg haft 8 uger og 6 måneder med fuld løn – og slipper for barselsdagpenge). Så tager min mand et halvt års barsel også (som jo passer perfekt ind i et helt semester på DTU). Vi har altså gået lidt ud fra det økonomiske aspekt også – samt at det er ham der skal stå for indkøring i vuggestue (jeg arbejder selv i vuggestue og fædre har bare en fantastisk måde at tackle sådan en indkøring på end mødre). Det er sådan som vi har valgt at gøre det – og jeg kan næsten ikke vente.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claire er født i starten af juni og jeg havde to eksamener efterfølgende, hvorefter jeg gik på sommerferie. Jesper var sygemeldt og gik derfor hjemme hos os indtil starten af august. Jeg startede i skole igen i midten af august og Claire bliver passet når jeg er af sted af enten min mor eller Jespers mor – heldigvis kun 3 dage i ugen. Jeg har haft hende med i skole en enkelt gang, fordi ingen kunne tage hende, men heldigvis er de rimelig large på mit studie, så hun er mere end velkommen. I øjeblikket er jeg i praktik og Jesper har taget 6 ugers barsel, fordi jeg ville være sikker på at nogen kunne tage hende – jeg kan jo ikke have hende med i praktik. Når jeg skal tilbage til skolen, starter han på arbejde igen og hun skal igen passes af sine bedster 🙂

  Det er pisse hamrende hårdt, men jeg mangler kun det her år og for at være færdig, så jeg bider tænderne sammen og forsøger at komme igennem. Værst er det når han er på Sjælland fra mandag tidlig morgen til torsdag nat – det er virkelig hårdt at stå med skole, baby og hund alene.

  Men de første to måneder, hvor han var hjemme, var helt fantastiske og jeg kan kun anbefale kommende mødre at sørge for at manden får mere end de 14 dage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Puha det lyder også hårdt! Og helt enig i det sidste!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg holdte alt barslen alene, min mand blev udlært lige inden jeg fødte så hans gave fra hans praktiksted, var at han kunne fortsætte der indtil december, så han havde optjent fuld dagpenge sats og derefter var han så arbejdsløs i et par mdr. Så det var en slags bonusbarsel han vel fik igennem den vej. Så det synes jeg egentlig gik meget godt op. Kunne helt godt have brugt mere end de 14 dage i starten. Det tror jeg alle der lige har født deres første bebs kan. 14 dage er bare ikke nok i min verden. Slet ikke når vi kørte på 2. timers mad intervaller de første par mdr. Puha… kan slet ikke huske nu hvordan jeg kunne fungerer dengang. Det er vel der andre begynder at tænke på andre børn? Fordi de har glemt alt det sure i starten… 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, 14 dage i starten er slet, SLET ikke nok. Haha, ja det er nok først når man glemmer starten at man får lyst til flere. Jeg har på ingen måder glemt det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror jeg måske har skrevet det før men siden du spørger:

  Jeg fødte præcis 3mdr før valg, så barsel var temmelig kompleks. Jeg holdt fuldt barsel fra studiet ind til maj, hvor vores søn var 8 1/2 mdr. Jeg holdt 2mdr barsel fra Regionsrådet, men lavede allerede valgkampsaktiviteter såsom paneldebat og plakater efter bare 3 uger. Min mand arbejdede som lærer og holdt barsel de 3 mdr og havde samlet en del afspadsering sammen. De kunne ikke finde andre til at overtage skemalægning, så han endte med en “deltidsordning” Hvor de kunne ringe om fredagen eller sende mails og få rettet skemaet. Det betød han også havde barsel i januar og først skulle starte med nye hold på skolen i februar. Meget af hans barselstid gik også med min valgkamp.

  De fleste af de møder jeg gik (og går) til var min mor med. Hun stod klar med nyskiftet og sulten baby klar til amning i pauser til paneldebatter og lignende. En rolle min mand ikke brød sig om. Han tog til gengæld størstedelen af natskiftning, så natamning for mig bare var at hive op i trøjen og bagefter lægge baby tilbage i den tilkoblede babyseng (en babybay – mega smart) så jeg kunne være frisk til næste dag.

  Da vi havde brugt min mands barsel på valg var de næste 6 måneder lidt mere klassiske – bortset selvfølgelig fra de aftenmøder regionsarbejdet giver. Min mor tog med så længe min søn ammede. Da han var 9mdr var han kørt ind i vuggestue og jeg startede på min kandidatopgave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja P

  Jeg fødte i juli i år. Far havde 14 dages barsel lige efter fødslen og derefter havde han 14 dages ferie, så 4 uger fri havde han. Den første uge brugte vi så godt nok på sygehuset, men det har været rigtig rart at vi havde 4 uger sammen med den lille ny.
  Jeg overvejer så nu om jeg skal afgive lidt af “min” barsel til far når min barsel er ved at udløbe til næste sommer. Jeg skal alligevel til at søge job når barslen slutter, da jeg afsluttede min uddannelse mens jeg var gravid og ikke nåede at finde job, så skal ikke tilbage til et fuldtidsjob, skal jo dog søge jobs og deltage i kurser og hvad min a-kasse ellers forlanger, men jeg tror nu alligevel at vi vil ende med at gå hjemme sammen i noget af tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Min kæreste havde de første 14 dage sammen med mig og ellers havde jeg alt det barselmjeg kunne selv. Min kæreste vile gerne ha haft lidt hvilket jeg også synes var ok, men desværre havde vi ikke råd til det da vi ville miste en del penge.
  Jeg elskede at være på barsel. Synes det var hyggeligt. Gik til forskellige ting med den lille og i mødre gruppe en gang om ugen. Fantastisk tid 🙂 Ved næste barn har vi forhåbentlig lidt mere luft i økonomien så kæresten kan få lidt mere barsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg var virkelig ensom og vi holdte kun mødregruppe en gang om måneden. Mine veninder havde job og min søster bor i Kbh. Jeg havde ingen i dagtimerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • GitteS

  Ved første barn holdt vi de første 14 dage sammen (fra sep), og derefter var jeg alene på barsel i 6 måneder, inden min mand tog 3 måneders barsel. Vi overlappede hinanden med ca en måned hvor vi tog ferie og fik rejst en smule 🙂
  Første barsel var som du selv har beskrevet det, ensom og lidt kedelig 😉

  Nu er jeg på barsel med vores søn, og opskriften er næsten den samme. 14 dage sammen efter fødsel (hvor min mand arbejde på skuret det meste af tiden, hvilket jeg havde bedt om, så det blev færdigt), så startede min alene barsel. Men da han er født i juni, fik vi yderligere to uger sammen i juli og igen i sep, og det var rigtig dejligt, for så kunne vi også holde vores datter hjemme og give hende kvalitetstid med os enkeltvis 🙂
  Jeg har seks måneders barsel og 3 ugers ferie bagefter, hvorefter min mand tager 3 måneders barsel.
  Forskellen er at jeg denne gang elsker barsel. Jeg nyder min tid med baby og den ekstra tid med min ældste datter. Havde vi råd til det, så tog jeg et års barsel denne gang, hvilket er kommet meget bag på mig 😉
  Men til januar skal jeg tilbage på arbejde og lillemanden skal hygge med sin far 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Sjovt at du oplever de to gange barsel forskelligt! Men dejligt at du nyder det denne gang 🙂 og jeg synes det er fedt at I også rejser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • GitteS

   Jeg tror helt sikkert årstiden hjælper, Elisa er fra september og vi var sneet inde det meste af barslen. Samtidigt er det en kæmpe omvæltning at gå fra en rimelig egoistisk tilværelse til at nærmest udelukkende eksistere for et andet væsen (som man elsker ufatteligt højt).
   Edison er fra juni, så vi har fået sommeren sammen (hedebølge vs sneet inde), og har udnyttet muligheden for at få en masse kvalitetstid med Elisa også, og det er virkelig en tid jeg aldrig får tilbage igen, en unik mulighed for at være sammen med begge mine unger, og jeg udnytter det til fulde 😀
   Men det er kommet bag på mig hvor meget jeg nyder barslen denne gang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Bella er jo fra marts, så foråret gik i gang meget kort tid efter hendes fødsel. Men det var også klart de mørke måneder jeg følte mig mest alene – især fra om efteråret af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Vi havde også til start de 14 dage sammen, næste gang har jeg forlangt en måned! For det er bare hårdt i starten!

  Ellers har jeg taget det hele og endda haft to mdr mere pga ventetid for at følge et udd hold

  Det er først efter ca 4 mdr jeg begyndte at nyde det at have barsel – de første mdr var hårde! Jeg var meget alene, babyen sov meget meget lidt, ingen i omgangskredseb havde børn og var i bund og grund ensom

  Men det begyndte st vende da jeg kunne komme mere ud, begyndte til rytmik og babysigning – da hun så kunne begynde at få lidt rigtig mad og senere en bolle, var det bare endnu nemmere at komme afsted, så var frygten for ikke at ha nok mad med væk (flaske)

  Håber min mand kan være mere hjemme når vi skal ha nr to.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den der ensomhed oplevede jeg virkelig også. Dagene var meget lange og jeg snakkede nærmest ikke med nogen i løbet af dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min datter er født i midten af september og jeg er studerende, så det passer med de 12 måneder og 12 barselsklip her.

  Min mand havde på forhånd aftalt med sit job at han tog en uges ferie, ift. de første to ugers fædrebarsel. Dertil kommer 20 dages juleferie (julen falder godt i år). Vi har økonomisk prioriteret at han tager 8 uger sammen med os i marts-april. Så er der noget sommerferie og endeligt tager han nogle uger når hun skal starte i vuggestue.
  Det er ikke den mest gunstige løsning økonomisk, men jeg tror marts-april bliver rigtig fedt for os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det tror jeg også det gør! Det lyder rigtig fint! Ja, julen er super god i år! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Min mand fik job en måned før, jeg fødte vores datter. Det var en MEGET hardcore virksomhed, der havde faste 9-timers-arbejdstider + al overarbejdet. Herudover var virksomhedskulturen således, at alt der bare mindede om fritid og familieliv skulle holdes fuldstændig adskilt fra arbejdslivet. Der var ikke noget, der hed barn syg og generelt ville de faktisk nødigt have medarbejdere, der havde børn.

  Barsel var derfor ikke rigtig et issue for os. Det var tydeligt fra starten, at jeg måtte tage det hele. Min mand holdt de 14 dage efter fødslen men uden løn (Han kunne faktisk ikke engang få dagpenge, da man skal have været ansat i min. 3 mdr for at modtage dagpenge). Og det var det. Så resten af molevitten var det bare mig og lillepigen.

  Jeg elskede (og ELSKER) mit barn – men for fanden det var hårdt at være på barsel. Især i de første 3-4 måneder – for fanden – jeg har aldrig følt mig så alene eller bange som i den tid. Det blev bedre, da hun blev større, og jeg for alvor fandt min plads og ståsted i morrollen.

  Nå, nu fortaber jeg mig. Min mand har heldigvis fået et bedre job med langt bedre betingelser. Tror dog ikke han har ret til løn under barsel, men når vi skal have flere, skal vi helt sikkert have en anden struktur. Jeg tror faktisk, at vi begge ønsker, at han tager noget reel barsel i slutningen. Måske kun 4 uger + indkøring, og så må vi spare op til at klare den på dagpenge. For vi kan begge mærke, at vi stadig er rigtig kede af den måde, som det hele kom til at gå dengang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ej, jeg sidder her og tager mig selv i at tænke at det da var ok med de to uger sammen der i starten.. Og sååå hårdt var det da heller ikke… Har tydeligvis FULDSTÆNDIG glemt hvordan det var?! Måske også derfor jeg allerede går og tænker på om man ikke snart skulle have en toer… Hurra for selektiv hukommelse!
  Når det så er sagt håber jeg også at vi kan fordele barslen lidt anderledes næste gang. Jeg har haft 13 måneders barsel, hvor især måned 10-12 trak tænder ud. Der trængte jeg virkelig til at der skulle ske noget. Men så den sidste måned, hvor det gik op for en at det snart var slut synes jeg tiden gik alt for stærkt! Min kæreste har kun haft fire uger i alt. Inkl. ferie, hvoraf den ene uge gik med at flytte. Hans arbejdsplads er helt åndssvagt konservativ så det der med mænd og barsel er ikke noget de ser specielt venligt på. Og når man så er nyansat (i første job uden optjent ferie) er det bare ikke så nemt. Der kan jeg godt blive lidt harm på hans (og mange andre mænds) vegne – på det punkt er der altså stadig for mange steder hvor ligestillingen halter gevaldigt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja jeg tror også at man glemmer med tiden 😉
   Og jeg er helt enig i dig med de 10-12 mdr. Her var det nok fra 9-11 der var slem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Vi har landbrug og derfor har vi ikke haft de normale normer hvad barsel angår, min mand havde ikke barsel, han arbejde godt nok hjemme på matriklen, men det betød ikke at han var der for at hjælpe til, jeg passede selv vores søn. Jeg var tilflytter og havde ingen omgangskreds eller venner der hvor vi bor, på et tidspunkt kom jeg i mødregruppe og det var hyggeligt, men jeg fik ikke noget forhold til nogle af dem, min søn kom senere i klasse med de børn vi var i gruppe med og det har været sjovt at følge børnene. med hensyn til problematikken til at få flere børn, så for vores vedkommende blev det kun til et barn sammen (min samlever har en søn fra et tidligere forhold, der er 8 års forskel på dem) så har det haft betydning at min egen omgangs kreds ikke fik børn samtidig med os, jeg har/havde ikke mine forældre til at hjælpe, da jeg har mistet dem i en tidlig alder, så jeg havde bare ikke overskuddet til at få flere børn, hvilket jeg er lidt ked af i dag, det kunne da være sjovt med en datter eller søn mere, men det skulle ikke være. Min mand og søn har så tilgengæld glæde af hinanden nu, da de deler en fælles interesse inden for motorsport og vi kører land og rige rundt for at min søn kan dyrke denne sport, han får så meget opmærksomhed fra os begge og vi nyder de ture vi har sammen, den tid kommer aldrig igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg tog al barslen selv, men min mand tog 3 ugers ferie i forlængelse af de første 14 dage. Så vi havde i alt 5 uger sammen fra jeg havde født og det var SÅ rart for os begge (alle 3). Jeg var ansat På timebasis på daværende tidspunkt men endte med at få en ret god barselsudbetaling fra mit job, så det gik an rent økonomisk. Hvis eller når vi skal have barn nr 2 er begge vores jobsituationer anderledes, så der er bedre mulighed for, at dele barslen imellem os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] mere barsel sammen. I kan læse, hvordan vi fordelte barsel HER, men en anden gang ville jeg holde mere sammen. Vi gik mest op i, at barslen skulle være så […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] hos os, om jeg ammede (og hvor længe), hvornår Bella måtte få sukker, om vi rejste med barn, hvem der tog barsel (og hvor længe), hvor dyrt mit barns tøj er, hvordan jeg opdrager min barn, hvor meget tegnefilm […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst...