Mit fine Odense: Burger på Café Skt. Gertrud

Outfit of the day #383 i London

Outfit of the day #383Outfit of the day #383Adlinks:
ASOS cashmere knit (HERE) – ASOS jacket (HERE) – ASOS skirt (HERE) – Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE)
Besos scarf (HERE) – DKNY “gansevoort” bag (HERE) – Missguided boots (HERE)

Programmet på ferien i England var så pakket (vi var på rejse et eller andet sted hen tre ud af fem dage), at det kneb lidt med at huske at få foreviget outfits. Det her var faktisk det eneste det blev til. Og jeg havde ellers så mange lækre ting med i kufferten, som jeg gerne vil vise jer. Dem må jeg bare forevige herhjemme i stedet 😉 Nederdelen er dog ny, så lidt nyt er her i indlægget. Jakke og støvler er også stadig forholdvis nye, men dem har I efterhånden set et par gange. Blandt andet her, her og her. Nederdelen er, udover at være pæn, ret rart, da stoffet er meget elastisk. Jeg havde den på en hel dag i London, over 2 timer i bus til Oxford og jeg tænkte ikke en eneste gang, at jeg glædede mig til at få den af (som jeg ellers gør med nogle af mine nederdele. Gør I ikke også det?). Den kan fås HER, den lækre kashmir strik HER og min elskede ruskindsjakke HER.

Bella nægtede at vågne i morges (som I måske så på snap: missjeanett) og slog først øjnene op kl. 10.14. Jeg droppede derfor at tage hende i vuggestue, da Tim havde fri her kl 13, så min tanke var, at vi napper en tidlig weekend sammen alle sammen 😉 Der er nogle fordele ved at være selvstændig og selv at kunne bestemme hvornår man arbejder. I aften vil jeg træne og derefter skal vi spise lækre pitabrød med lam. I morgen står den på børnefødselsdag og så vil jeg arbejde lidt lørdag aften (Tim har planer med en flok drenge). Søndag tror jeg igen, at jeg vil træne lidt og måske en tur i zoo, hvis det er godt vejr? Hvad har I af planer for weekenden?

The only outfit I managed to get pictures of from my trip to London was this one. The skirt is new and very comfy. It’s available right here. Today me and Bella slept in and watched cartoons all morning. a lovely way of starting the weekend!

bloglovin

3 kommentarer

 • Klara

  Simpelthen så fint er outfit! Elsker at følge med!!
  Det kunne være fedt med lidt hår inspiration og lidt how-to, dit hår er så flot!! 🙂
  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak Klara! Jeg noterer mig, at I er flere der gerne vil have lidt hår-guides 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] bemærket, at jeg er utrolig glad for mit grønne slange-prints tørklæde fra Besos (se selv HER og HER). Af samme grund har jeg længe været overbevist om, at jeg bestemt ikke har anskaffet mig […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit fine Odense: Burger på Café Skt. Gertrud