10 ting jeg vil lave i januar

Mine ASOS udsalgsfund (inkl Ganni)

Mine ASOS udsalgsfund (inkl Ganni)Mine ASOS udsalgsfund (inkl Ganni)Annoncelinks:
1/ Ganni £115 £57 HER   2/ ASOS £45 £27 HER   3/ Ganni £90 £54 HER
4/ ASOS £65 £32 HER   5/ ASOS £70 £21 HER   6/ Pimkie £29 £11 HER
7/ ASOS £42 £29 HER   8/ Ganni £115 £55 HER   9/ ASOS £35 £11 HER

Der er udsalg alle steder og det kan virkelig være en jungle at finde rundt i alle de nedsatte varer. Jeg har selv ikke shoppet så meget udsalg, som jeg plejer, men jeg har alligevel klikket et par ting hjem. Senest har jeg købt kjolen fra Ganni nr. 1 hos ASOS. Jeg har holdt øje med den længe, men ville ikke give den fulde pris. Til gengæld købte jeg med det samme, da den nu er nede på næsten halv pris! I kan finde den her. Nr. 2 har jeg allerede i brun (se dem på mig her). Nr. 4 og nr. 5 har jeg også (jeg har den på både HER og HER). Især nr. 5 er sat ret meget ned nu (og jeg gav selvfølgelig fuld pris – typisk!). Nr. 7 er jeg helt syge med, men kan ikke finde ud af om jeg vil få dem brugt?
Har I fået gjort jer nogle gode udsalgskup?

I kan finde hele ASOS’ udsalg HER (og specifikt kun alt fra Ganni HER).
Ganni har desuden lige nedsat alt yderligere på deres egen webshop HER (jeg har selv købt denne her – og det har min søster også, haha!).

The sale is on everywhere and it can be hard to find the good stuff between all the sales items. I’ve chosen some great things from the ASOS sale. I bought the dress from Ganni no. 1. I’ve been eying it forever and when it went on 50% sale I had to buy it. I also love the boots no. 7. Ganni has just upped their sale right here.

bloglovin

12 kommentarer

 • Flotte ting du har fundet, syntes aldrig at jeg finder de god ting derinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg finder alt for mange, så det er godt, hvis jeg kan inspirere jer lidt, i stedet for mig selv haha 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Thaysen

  Nr. 4, hvad størrelse har du den i? 12 som du plejer? Og hvordan er den i størrelsen? Synes den er så pæn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, en 12’er, som jeg plejer. Den er ret normal i størrelsen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du har en gul pliseret nederdel til salg på din tictail, hvor der står du også har blusen, er den solgt eller hvordan? ud være fint som et sæt nemlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, toppen er desværre solgt! Jeg må lige få rettet teksten 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har haft kig på nummer 5 længe, men jeg ved ikke, om størrelsen den er tilbage i passer mig. Ville bruge den til bryllup næste sommer 🙂

  /Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg havde den også på til et bryllup i sommers 🙂 Den er lidt lille over barmen, synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Sikke nogle fine ting! Jeg har også holdt øje med nr. 1 længe så skyndte mig også at klikke den hjem da den blev sat ned 😉
  Jeg købte også nr. 8 (som hænger på mig sådan cirka hele tiden!) på Asos for 3-4 måneder siden, men den har de da sat op i pris for jeg gav 33 £ for den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Sjovt de har sat den op – det har jeg aldrig set ASOS gøre før! Det er da tarveligt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  iiiih, sådan nogle indlæg er strenge! 😀 Jeg har shoppeforbud, indtil jeg har tabt mig det jeg gerne vil 😀 haha.. Gider ikke købe en masse nu (har alligevel shoppetrang), hvis det alligevel ikke passer om 1 – 2 mdr.. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha sorry!! Men jeg kender det godt; fristelsen er størst, når man ikke må 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i januar