Det bedste fra ASOS WHITE

OOTD #397: Arbejdsdag, Tim i fjernsynet og min kjole på udsalg

OOTD #397: Arbejdsdag, Tim i fjernsynet og min kjole på udsalgOOTD #397: Arbejdsdag, Tim i fjernsynet og min kjole på udsalgOOTD #397: Arbejdsdag, Tim i fjernsynet og min kjole på udsalg
Annoncelinks:
Ganni dress (HERE, HERE and HERE) – Samsøe Samsøe top (HERE) – Line&jo “Miss Neason” necklace (HERE)
Magasin gloves (HERE) – Marc by Marc Jacobs bag – Gestuz boots (HERE)

Jeg har lidt travlt i kulissen i denne uge og jeg kan ikke engang fortælle jer hvorfor. Og det er ikke for at spille mystisk eller smart, men det er ikke noget med bloggen. Måske I kan gætte det snart 😉

Som jeg skrev i dette indlæg, så vil jeg prøve at arbejde ude (på café eller lignende) mindst en gang om ugen. Jeg er mere produktiv og det er rart at komme ud. Det gjorde jeg i onsdags og havde dette på. Kjolen har I set før lige HER, da jeg havde den på til bryllup i oktober. Nu har jeg bare “vinter-stylet” den i stedet. Efter at have arbejdet hele dagen, tog vi forbi TV 2/FYN, da Tim skulle i fjernsynet angående besparelserne på børneområdet, som de nu havde fjernet. Hvis I er nysgerrige, så kan I se klippet her.

Kjolen er faktisk røget på udsalg de fleste steder. HER er den i begge farver (rød og blå), den er i blå HER (der den billigst) og også i blå HER.

I love my “coney island” dress from Ganni. You’ve seen it before here, when I wore it at a wedding in October. Now I’ve styled it more appropriate for winter with tights and boots. It’s on sale everywhere right now: it’s HERE, HERE and HERE.

bloglovin

5 kommentarer

 • Mie K

  Er det mon derfor (pga. travlhed) kjolen, jeg købte på din tictail ikke er dukket op endnu? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg kan se du købte i lørdags – så lørdag og søndag kan jeg jo ikke sende. Jeg skriver på min shop, at der kan gå op til 5 hverdage mellem at jeg sender 🙂 Men jeg har planlagt tur på posthuset i morgen, så der kommer den afsted 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie K

   OK – du skrev bare i indlægget, at du ville sende mandag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, men jeg fik ikke alt med der – der var et par stykker smuttede. Men kan godt se det. Den kommer i hvert fald afsted i morgen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie K

   No rush 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste fra ASOS WHITE