Badeværelses tanker og drømme

9 ting jeg vil lave på Madeira

9 ting jeg vil lave på Madeira
Reklamelinks:
Nederdel fra Pimkie HER og top fra Ganni (hele outfittet HER)

 • Tage svævebanen op til den botaniske have og nyde udsigten og omgivelserne.
 • Genopdage de gode portugisiske lækkerier; grønvin (hvidvin med bobler), belém-kagerne, masser af kanin, deres småmuslinger, madeira vin (selvfølgelig og se om jeg kan finde den samme ret med vildsvin og muslinger, som jeg fik her.
 • Opleve fado-musik igen. Det var den største oplevelse, da vi en aften hørte det i Lissabon. Jeg ved bare ikke, om det kan kombineres med en 3-årig? Men jeg vil se om det kan ske! Det er virkelig fantastisk og meget stemningsfuldt.
 • Tage hen og se statuen af Christiano Ronaldo. Ikke fordi vi er fans, men fordi det simpelthen er specielt, at de har en statue af en (nulevende) fodboldspiller stående. Han er fra øen og det er de meget stolte af.
 • Være ligeglad med sengetider, regler og alt andet, som man er vant til fra hverdagen. Vi står op, som det passer os, går i seng som vi har lyst til og spiser (næsten) det vi vil.
 • Drikke mindst en drink med en masser pynt, parasol og lir i.
 • Tage på en tur et sted på øen. Overvejer enten en tur til Nonnernes dal eller til nordkysten, som skulle være så smuk.
 • Tage til 5 O’clock tea på Belmond Reid’s Palace. Udsigten  skulle være helt vild og selve stedet emmer af britisk kolonial elegance og børn er meget velkomne.
 • Gå på marked og købe masser af frugt og grønt – og derudover bare nyde de smukke farver og hyggelige stemning. Jeg er blevet anbefalet Mercado dos Lavradores – har I andre man bør besøge?

Har I andre gode Madeira-tips? Meget gerne nogle spisesteder, hvis I har!

Next week I’m going to Madeira and during that week I wanna drink green wine (it’s like white wine with bobles), eat portugise food, go to the north coast, experience fado music again, go to market and buy lots of fruit and enjoy doing everything in a slow pace. Do you have any tips for Madeira? Would love some restaurant tips!

bloglovin

9 kommentarer

 • Lea Hemmingsen

  Nordkysten var en fantastisk tur, man kommer forbi mange flotte steder/byer på vejen til det kolde med flotte bassin! GØR DET 🙂
  Minkæreste og jeg var der i sommers, der ligger den hyggeligste gade med MEGET lækkert mad, lige ved svævebanen og market med mad! Gaden går langs vandet.

  Besøg også Porto Santo, det er desværre en lidt lang båd tur, men meget smuk ø, der er mange som tager en endagstur der til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Besøg en restaurant der ligger på R. Da Casa Branca, når man kommer af Estrada Monumemtal, her ligger restauranten lidt op af vejen på højreside, den hyggeligste sted og meget lækker fisk. stedet har en masse store og hyggelige træer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Min kæreste og jeg var på Madeira i efteråret – og de to steder, der gjorde største (og mest positivt) indtryk på mig var:

  Restaurant Come Together i Funchal. Fremragende mad, Fremragende stemning. Sjov ejer, der hygger om alle bordene.

  Natural pools/lava pools i Porto Moniz. Genialt!!!!! Stort mega-gennemført poolområde – kan slet ikke anbefale det nok 🙂

  God tur!

  PS: Mercado dos Lavradores er en værre turistfælde, hvis du spørger mig. Virkelig aggressive sælger og forskruede priser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak for super tips! Har du et andet marked vi skulle tage på i stedet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Hemmingsen

  Maderia var fantastisk, besøg en hyggelig og flot restaurent på R. Da Casa Branca, på højre side af vejen når man kommer fra Estrada Monumental (den store vej som går en til Funchal centrum) Det er en meget hyggelig sted og dejlig mad. Den er dækket til med flotte træer/blomster. 🙂

  OG Jeg pools i Porto Moniz er genialt så flot, men også koldt 🙂

  Der ligger en meget hyggelig gågade med mange fine og gode resutranter tæt ved svævebanen, gaden gå lang ved vandet og tæt på der, tag ikke de første steder man møder, gå lidt længere ned hvis man kommer vest fra 🙂 vi fik f.eks. lækker risioto med fisk:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badeværelses tanker og drømme