12 off shoulder toppe

OOTD #407: Om kjolen som høster komplimenter og travl uge i hjemmet

OOTD #407: Om kjolen som høster komplimenter og travl uge i hjemmetOOTD #407: Om kjolen som høster komplimenter og travl uge i hjemmetOOTD #407: Om kjolen som høster komplimenter og travl uge i hjemmetOOTD #407: Om kjolen som høster komplimenter og travl uge i hjemmetReklamelinks:
Ganni dress (HERE and HERE) – Samsøe Samsøe sue long top (HERE) – DKNY “gansevoort” bag (HERE) – Maria Black rings (HERE) – ASOS shoes (HERE)

Som jeg nævnte i indlægget her, så var jeg i lørdags til stor 30 års fødselsdag hos en af vores gode venner. Jeg hoppede endnu en gang i min fine nye kjole fra Ganni og denne gang med bare ben, og ikke med strømpebukser som her. Den kommer først rigtig til sin ret, når man kan se de smukke blonder nederst. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har fået så mange komplimenter på en aften på baggrund af min påklædning – og de fleste kom fra mænd, så den er åbenbart et hit hos herrerne 😉
Under kjolen har jeg en klassisk “sue long” fra Samsøe Samsøe og skoene fra ASOS har I set før. Krøllerne er lavet med mit yndlings krøllejern fra ghd (her).
Vi tog billederne nede på Odense Havn (festen foregik dernede) og alt spillede seriøst med lys, make-up, hår (det må man godt selv sige!) og tøj. Der kom så gode billeder ud af det, at jeg faktisk fandt dét billede, som bliver min nye header. Jeg glæder mig til at vise jer den snart!

I denne uge er der byrådsuge OG Peter Rahbæk Juel blev valgt som spidskandidat til borgmesterposten her i Odense i mandags, så der er lidt run på herhjemme disse dage, da Tim har ekstremt mange møder. Jeg glæder mig meget til weekenden, hvor der skal slappes af.

Kjolen fra Ganni kan købes HER og HER. Skoene er i øvrigt sat ret meget ned (til 175 kr) HER.

Last week one of my friends held his 30s birthday bash and I was wearing my Ganni lace dress with my ASOS heels (the shoes are on a great sale right now!). I got so many compliments for the dress that night!

bloglovin

21 kommentarer

 • Kan sagens forstå, at kjolen høster komplimenter – du ser simpelthen SÅ fin ud i den 🙂
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hvor ser du bare godt ud, det hele spiller simpelthen!
  Jeg er især vild med dine stænger i de sko – wauw! Hvor høj er hælen på dem? Jeg synes ikke at jeg kan se noget i beskrivelsen via linket👎🏼😔 (chancen er stor for, at jeg bare er blind😂)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Green

  De sko må måske hjem til mig og bo 😉 Hvilken str har du dem i? Er de normale i str?
  Og hvor ser du hammer godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak Malene, du er sød!
   Ja, de er ret normale! Jeg har dem i UK7 og det plejer jeg altid at være hos ASOS 🙂 De går også bare til alt, de sko!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Med fare for at gentage mig selv: SMUKSAK ❤️😘

  Og yay at Peter blev valgt 👏🏻👏🏻💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Den klæder dig virkelig godt, kjolen 🙂 Hvordan er den i størrelsen? Jeg kender ikke Gannis størrelser så godt, og befinder mig generelt ofte “mellem” to størrelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Normal til stor. Den er i hvert fald ikke lille (som Ganni normalt ellers er!)

   Og tusind tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fin kjole!! Hvordan er den i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Normal til stor – Ganni er ellers normalt småt i størrelsen, men det er denne her ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Ja er du sindsyg dit hår spiller- du ser bare så godt ud- wow! 🙂 og så smuk kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   åhhh tak Carina! Nogle dage er man bare heldig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Hvor er du fin! Looket spiller bare totalt 🙂
  Jeg synes altid at Ganni’s kjoler er så pæne til dig, så jeg er lidt misundelig over at de ikke klæder min kropstype. Ville elske at have denne kjole i min garderobe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Woauw du er lækker! Alt spiller virkelig!
  – hvor høj er hælen på de lækre sko?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg er godt i gang med planlægningen af pynt af have, mad, drinks og andet. Men jeg kom pludseligt i tanke om, at jeg da også skal have et eller andet på. Derfor har jeg købt mig en lille kjole til anledningen og jeg faldt for kjolen fra Ganni her. Den er så fin, perfekt hvis det er fint vejr, men ikke hedebølge og jeg kan nemt bruge den til andet bagefter. Jeg så den første gang Emili og blev straks forelsket (men nu ser alt også bare godt ud på hende). Planen er, at style den nogenlunde som på collagen her. Skoene fra Call it spring har jeg allerede (har jeg købt her) og det samme med tasken. Det hele tilsættes guld smykker og make-up ala på min header. ghd krøllejernet vil jeg bruge til at lave krøller, som i indlægget her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Boblere (dem som var lige ved og næsten): Kan man være for meget mor og for lidt mor?, Oscars 2016 – Bedst klædte, Elsk dig selv: Din krop og dit udseende, Mit fine Odense: Bedste pizza i Odense, Glemmer vi kvinder vores sociale liv, når vi får børn?, Opskrift på svampetoast, Havefest: Min fødselsdag, Kærlighed & kommunalvalg genopstår, På gensyn Skotland (og da jeg næsten mødte Jamie Fraser) Det meste besøgte outfit i 2016 var dette her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 off shoulder toppe