Elsk dig selv - din person og personlighed

Outfit til min fødselsdagshavefest

 photo sommerfest-havefest-kjole-til-udenfor-i-haven-ganni-hall-pleat-mini-dress-blue-navy-blonde-hoj-hals-high-neck-dkny-gansevoor_zpswh8zibei.jpg Reklamelinks:
1/ Krøllejern fra ghd HER   2/ Ørering fra Maria Black HER   3/ Kjole fra Ganni HER og HER
4/ Ørering fra Maria Black HER   5/ DKNY taske HER   6/ Jane Kønig lovetags HER   7/ Sandaler fra Call it Spring HER

På lørdag har jeg fødselsdag og da den faktisk er på en lørdag i år, så synes jeg, at det skreg på en fest 😉 Derfor har jeg inviteret gode venner til havefest – jeg tjekker konstant vejrudsigten pt. Det skal blive godt vejr (i det mindste bare ikke regn). Kryds lige fingre for mig, så er I søde 😉

Jeg er godt i gang med planlægningen af pynt af have, mad, drinks og andet. Men jeg kom pludseligt i tanke om, at jeg da også skal have et eller andet på. Derfor har jeg købt mig en lille kjole til anledningen og jeg faldt for kjolen fra Ganni her. Den er så fin, perfekt hvis det er fint vejr, men ikke hedebølge og jeg kan nemt bruge den til andet bagefter. Jeg så den første gang Emili og blev straks forelsket (men nu ser alt også bare godt ud på hende). Planen er, at style den nogenlunde som på collagen her. Skoene fra Call it spring har jeg allerede (har jeg købt her) og det samme med tasken. Det hele tilsættes guld smykker og make-up ala på min header. ghd krøllejernet vil jeg bruge til at lave krøller, som i indlægget her.

Ganni plejer at være småt i størrelserne, men denne her er faktisk lidt stor. Så svinger I mellem to størrelser, så tag den mindste.

It’s my birthday on Saturday and I have invited some friends to a garden party to celebrate. I just bought this dress from Ganni and I’m gonna style it with my DKNY bag, brown sandals, gold jewelry and do curls like in this blog post.

6 kommentarer

 • […] På lørdag holder jeg som sagt havefest for cirka 15 venner. Menuen er byg-selv-luksushotdogs med bobler og en drøm af en rabarberkage til dessert. Godt nok har jer i København den vildeste sommer lige nu, men den er desværre kun forbeholdt jer, da vi andre “hygger os” med 15-16 grader og gråvejr. Vi satser på, at det ændrer sig inden lørdag. Lige nu melder vejrudsigten om 18-19 grader og fuld sol, så det er helt okay! I kan se, hvad jeg planlægger at tage på HER. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er den egentlig sort eller blå?
  Hvis den er blå, køber jeg den sgu til det bryllup jeg skal til senere på sæsonen. Den er jo så flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er en rigtig flot mørkeblå farve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] koster under 100 kroner. Jeg fik selvfølgelig ikke taget billeder af mit outfit, men jeg endte i denne kjole, som […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej!! Du vil vel ikke hjælpe mig med at finde den sorte kjole fra Ganni? Kan se den er udsolgt og synes selv, at jeg har været vidt omkring for at lede, men forgæves.. Vh Line!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Min kjole her er mørkeblå – jeg tror faktisk ikke, at den findes i sort? Kun i blå og en sart cremefarve. Og jeg har heller ikke set den online nogle steder i meget lang tid, desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsk dig selv - din person og personlighed